Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פאסאט 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

התעניינתי לאחרונה ברכב מפנק לאשתי שלא יהיה יקר, הפאסאט קרצה לי ושמתי לב שהיא מאוד זולה ביחס לתמורה שלה.

אני מכוון לשנתון 2012 עד 100 אלף ק"מ. האם אתם מכירים תקלות מוכרות/מחלות וכל מיני בעיות למיניהן שחוזרות על עצמן?

זכור לי שמנועי 1.8 טורבו בשנים האלה זללו שמן ובנוסף הקלאצים היו בעייתים. אם אני מוודא בבדיקה אישית לפני קניה שהרכב לא רועד ומחליף הילוכים כמו שצריך ומוודא בנוסף שאין פיח מעל הטמבון שמרמז על זלילת שמן, חוץ מהדברים שנאמרו האם יש דברים נוספים שאתם מכירים? אשמח להתייחסותכם.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לסופרב 1.8 מהשנים האלו הייתה בעיה של אכילת שמן בגלל בעיה מהרינגים. במידה והמנוע זהה לפאסאט, הייתי מחפש פאסאט עם מנוע אחר. לא יודע מה קיים בהיצע.

לגבי ה-DSG: תנבור פה בפורומים... תמצא את כל המידע שאתה צריך. בגדול: לגבי תיבת ההילוכים, בשנתונים הללו תיבת ה-DSG היינה בעלת 7 הילוכים עם מצמדים יבשים למנועי הבנזין, כאשר רק מנוע ה-2 ליטר דיזל קיבל את תיבת ה-DSG6 עם המצמדים הרטובים (ל-DSG6 אין את מוניטין האמינות המפוקפק של ה-DSG7)

זה מה שאני זוכר לפחות

פורסם

נראה לי שזה אותו מנוע ושהבעיה הייתה קיימת גם בלאון, בעל מנוע 1.8 ליטר מוגדש מאותן שנים.

גם על בעיית השמן בלאון יש לא מעט חומר ברחבי הפורום.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

כפי שנכתב מעלה, במידה ומדובר בשילוב על 1.8TSI עם DSG7, הייתי יורד מהסיפור ובהקדם.

זה יהיה רכב משמעותית יקר יותר לאחזקה לעומת מקבילות מהקטגוריה (מאזדה 6 לדוגמא).

פורסם
לפני 17 שעות, dotan123 כתב:

לסופרב 1.8 מהשנים האלו הייתה בעיה של אכילת שמן בגלל בעיה מהרינגים. במידה והמנוע זהה לפאסאט, הייתי מחפש פאסאט עם מנוע אחר. לא יודע מה קיים בהיצע.

לגבי ה-DSG: תנבור פה בפורומים... תמצא את כל המידע שאתה צריך. בגדול: לגבי תיבת ההילוכים, בשנתונים הללו תיבת ה-DSG היינה בעלת 7 הילוכים עם מצמדים יבשים למנועי הבנזין, כאשר רק מנוע ה-2 ליטר דיזל קיבל את תיבת ה-DSG6 עם המצמדים הרטובים (ל-DSG6 אין את מוניטין האמינות המפוקפק של ה-DSG7)

זה מה שאני זוכר לפחות

אנקדוטה מעניינת: חלק מהסופרבים שהגיעו בשנת 2012 לארץ הגיעו עם תיבת הילוכים *פלנטרית* (כן, כן). שווה לבדוק.

לפני 16 שעות, GR8Day כתב:

נראה לי שזה אותו מנוע ושהבעיה הייתה קיימת גם בלאון, בעל מנוע 1.8 ליטר מוגדש מאותן שנים.

גם על בעיית השמן בלאון יש לא מעט חומר ברחבי הפורום.

אכן, אותה הבעיה היתה גם בלאון שהחזקתי לפני מס' שנים. קוד המנוע נקרא CDAA.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לפני 3 שעות, Mr_Shankly כתב:

חלק מהסופרבים שהגיעו בשנת 2012 לארץ הגיעו עם תיבת הילוכים *פלנטרית* (כן, כן). שווה לבדוק.

כן זה נכון, הבעיה היא הכמות שלהן...

• תוכן חדש...