Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש למישהו ניסיון עם Chevrolet Vivant

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הוזכר שהויואנט בנויה על מרכב נובירה זה אומר הכל. אחת הבהמות המגעילות שהיו פה, ואני נמנע ממילים כאלו כי כל אחד שיסע במה שהוא אוהב או רוצה.

אל תשווה בין ויואנט לסניק. הדמיון רק במראה, לא בליגה.

זה אולי כמו השוואה בין דייהו (שנקראת כעת שברולט ו...לא נרחיב) רייסר לאופל קדט שהיתה איכשהו המקור שלה. מה יצא מזה - אתה כבר לא יכול לראות בכבישים, תשאל כאלו שניסו או קיבלו מהעבודה.

ההבדל במחיר יכול לנבוע מאיכות, איבזור בטיחות (יש לך ילדים? ואתה כנהג חשוב להם?), איבזור תוספות שיש מהן המון בסניק. הן שימושיות מאוד וגורמות הנאה ונוחות (כמו מראה לצפיה בילדים, וילון מובנה בדלתות מאחור ועוד) הקומפקטיות (308, גולף וכאלו שקוראים להן משפחתיות בישראל) עוד לא ממש דומות במירווח , תכנס אליהן ותכנס לסניק ותבין.

שים לב שלסניק יש צורך בטיפול כל 30000 קמ, וזו אמירה מסויימת של היצרן. מנסיון של 7 שנים היא עומדת היטב במבחן.

השימושיות של תא מטען גדול ודלת חמישית מאחור עדיפה ממגאן ומשפחתיות סדאן, שבהן, בדרך כלל, הגישה לעומק התא אינה נוחה. נדמה לי שהסניק אפילו קטנה במימדים ממגאן סדאן - אבל בפנים זה עולם ותחושה אחרות לגמרי.

בקיצור - אם אתה לא מתכוון לקנות לפי סנטימטרים ולא לחסוך ולהצטער אלא לקנות אוטו כייפי ומהנה לנסיעות עם המשפחה ולבד - עדיפה סניק, גם שנה-שנתיים אחורה. רק חפש משהו שמור ולא מליסינג שאצלן האבזור מינימלי.

תוספת לגבי צריכת דלק: ביומיום אצלי כ-75% בינעירוניות והממוצע 12-15 קמ לליטר. בנסיעה בינעירונית ארוכה שלווה

(יחסית) מגיעים ל-15 עד 18 לליטר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שומו שמיים -אם משהו לא היה כותב שמדובר על שרשור ישן,

הייתי חושב שמי שכתב פשוט השתגע.

ויואנט -עוד אחת מהמכוניות שהביאו את שברולט לפשיטת רגל,

ולולא אובאמה הנדיב היינו זוכרים את GM כחברה לשעבר.

ויואנט רכב גרוע , דש בורד מתפרק ,צריכת דלק של משאית ,אמינות מזויעה.

נכון המחיר שלה זול מאוד אבל כנראה שהוא לא זול סתם.

בקיצור לא חסרות אופציות טובות יותר כמו מאזדה 5 ומיצובישי גראנדיס.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
שומו שמיים -אם משהו לא היה כותב שמדובר על שרשור ישן,

הייתי חושב שמי שכתב פשוט השתגע.

ויואנט -עוד אחת מהמכוניות שהביאו את שברולט לפשיטת רגל,

ולולא אובאמה הנדיב היינו זוכרים את GM כחברה לשעבר.

ויואנט רכב גרוע , דש בורד מתפרק ,צריכת דלק של משאית ,אמינות מזויעה.

נכון המחיר שלה זול מאוד אבל כנראה שהוא לא זול סתם.

בקיצור לא חסרות אופציות טובות יותר כמו מאזדה 5 ומיצובישי גראנדיס.

YRV - אתה חוכמולוג שלא ברא אלוהים...האיש מתעניין בויואנט, כי זה התקציב שלו. ואתה ממליץ לו על מאזדה 5 ומיצובישי גרנדיס שהן איכותיות יותר אך מתאימות לשבעה וגם עולות פי שלוש?

מניסיון של חבר טוב אומר שלמרבית האנשים (ובעיקר משפחות בעלות 2-3 ילדים), הויואנט יכול לשמש כיופי של מיניואן.הוא יחסית אמין, ואגב, אני לא בטוח שצריכת הדלק של המאזדה 5 והגרנדיס הרבה יותר טובות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...