Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סונטה החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היא לא זולה כמו שחשבנו שהיא תהיה, אבל היא כן מאובזרת מאוד. חושבים שיש ליונדאי סונטה החדשה סיכוי לשחזר את ההצלחה של הדור הקודם?

1580465135_MAIN---2020.thumb.jpg.0b8237fa7c21d15c89c1109a5a9e0cf3.jpg

• אהבתי 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

איפה להתחבא? 🤪

תכלס מסתבר שתחושת הבטן הראשונית שלי היתה יותר קרובה למציאות. נותר רק להבין  האם רמת הגימור GLS תגיע, ואם כן, מי היבואן,.

לגבי המחיר, אני דווקא חושב שהיא תמצא לקוחות, לא ברמת של אלפי יחידות, אבל מאות בהחלט יתכן.

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
פורסם

תלוי, תלוי ותלוי,

אבל בלי שום קשר, אני חייב לציין לטובה את השיפור במערכת המולטימדיה (כמו העיצוב וכו'), 

אני זוכר את התחושה שהייתה לי כשהייתי עולה לרכב הנ"ל, אפילו במודל 2018 ומסך המולטימדיה היה בגודל של הסמארטפון שלי + בהתקנה מקומית, כמו ביונדאי I25 (ששם אפילו זה היה יותר מפואר), זה היה מחריד,

ריפודי עור לבנים, תאורת LED ומסך כזה.. 🤧

פורסם
הכל תלוי בשוק המוסדי. הלקוח הפרטי, לא ישלם לאוטו הזה עשרות אלפי שקלים יותר מעל ג'יפון.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

יש ג׳יפון ויש ג׳יפון. כשאתה אומר עשרות אלפי שקלים הפרש על מה אתה חושב?
פורסם

כשאני חושב על יונדאי משפחתית מקבילה לטוסון אני חושב על אלנטרה.
סונטה משמעותית מתקדמת מהטוסון, מבחינת ההנעה, האיבזור וה״יוקרה״.

• אהבתי 1
פורסם

אתה צודק חלקית, הסונטה חדשה ואילו הטוסון כבר לפני החלפה. אבל, תשווה אותו לדוגמא ל סיטרואן c5, היא זולה משמעותית. אם אתה משווה גם לטויוטה rav4, נמכרת במחירים דומים.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

שיהיה בהצלחה , ב182K היא תמכר בעיקר לציי רכב ואו במבצעי יד 2 0ק"מ...

סגמנט רכבים אשר הולך ונעלם ובוודאי שבמחיר הנ"ל...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מעניין איך היא בהשוואה לסופרב סטייל הדומה לה במחיר, בתור מי שרצה סופרב ועכשיו מתלבט, האם התמורה למחיר בסופרב על פניו גדולה יותר? זו הסיבה שכולם סבורים שתימכר בעיקר לציי רכב?

פורסם

תתפלאו, אבל יש קהל יעד שמחפש רק את הרכבים האלה,

הכי הרבה איכות וישיבה נמוכה, 

עובדה שיש הרבה מאוד לקוחות שעדיין קונים מנהלים בעיקר פרימיום, מאזדה 6, סופרב, פאסאט בכמויות, כי אחרי נסיעה במכוניות האלה הם מבינים שאין אף ג'יפון שמתקרב בכלל לאיכויות האלה וכחבילה זה בדיוק מה שהם מחפשים.

• אהבתי 2
פורסם

מחכה כבר לטוקבקיסטים בטמקא שיחזרו על המילים "מרצדס לעם"

המחיר קצת גבוה אבל צריך להבין שמקבלים פה הרבה מאוד דברים שלא מגיעים ממותגים עממיים. אולי דואר ישראל בדיוק צריך להחליף צי רכב...

• תוכן חדש...