Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, חן ג. כתב:

זה לא בדיוק אבזור, אבל שלוש מלים:

הגה. לא. עגול.

דווקא את זה אני מוצא מאוד נוח. ממבט ראשוני זה נראה לא נוח. כשנוהגים עם רכב שההגה שלו קטום בתחתית זה ממש ממש נוח.

פורסם
בתאריך 28.8.2020 בשעה 11:09, falou כתב:

1. בקרת אקלים. לא מבין מה זה משנה אם אתה מגדיר "יותר קר/חם" במדד מספרי של טמפ' או ע"י סיבוב חוגה?  ת'כלס, זה רק נתן ליצרנים מסויימים תירוץ לנטוש את החוגה עבור בקרה מעצבנת מבוססת כפתורים.

ותת הפיצ'ר, בקרה מפוצלת. זה בגלל שהנוסע לידך יושב באזור אקלימי אחר לגמרי...

אני דווקא מעדיף טמפ', במקום לשחק עם חום קור, קובע 22 מעלות לכל השנה. האוטומציה מאחורה תעשה חימום או קירור לפי הצורך.

הבקרה המפוצלת זה בא מתפיסה דיי שוביניסטית שתמיד הגבר נוהג, ולגבר יותר חם, ולפעמים האישה הענוגה גם נרדמת במושב הנוסע (וכידוע כשישנים אז קר יותר)

ציטוט

2. זמזם שמזכיר לכבות את האור. למה שפשוט לא ייכבו האורות עם הסוויץ'?! זה מסובך כ"כ טכנולוגית?

ככה זה אצלי, נכבים עם הסוויצ'

ציטוט

3. חיווי מרחק בחיישני רוורס. זה בשביל אלו שחיים על הקצה ורוצים לראות 0.001 על המונה?

הם גם ככה מדייקים רק בקפיצות של 20-30 ס"מ

ציטוט

5. ידית לפתיחת מיכל הדלק. כי... אחרת יבוא מישהו וייפתח לך את המיכל בלי שרצית? לא יותר פשוט לנעול את הפתח עם הדלתות?

ככה זה אצלי

ציטוט

6. חישוקים רחבים עם פרופיל נמוך לרכבים לא ספורטיביים. אוקי, נגיד שזה יפה. נגיד. זה שווה את העלות של הצמיגים? את זה שכל פנצ'ר הופך לצמיג מושמד? את אובדן נוחות הנסיעה, ככה שכל רכב מהניינטיז עושה ביצפר על באמפרים למשפחתיות מודרניות?

מאותה סיבה שישראלים לא קנו סטיישנים בהמוניהם. יופי > שימושיות

ציטוט

7. חיישני גשם לווישרים. זה כי אני לא רואה לבד, וממש קשה לי להפעיל את הוישרים לבד.

למה? עוד משהו שתתעסק בו?

בתאריך 28.8.2020 בשעה 13:42, Ooga כתב:
  • הידית שיש בחלק הפנימי של דלת תא המטען כדי לסגור אותה. לא מכיר אף אחד שמשתמש בזה, והוא רק גורם לי להרגיש דביל כל פעם שאני סוגר את תא המטען כי "עוד פעם שכחתי שזה קיים".

דווקא לי זה אחד הנוחים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 23 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני דווקא מעדיף טמפ', במקום לשחק עם חום קור, קובע 22 מעלות לכל השנה. האוטומציה מאחורה תעשה חימום או קירור לפי הצורך.

הבקרה המפוצלת זה בא מתפיסה דיי שוביניסטית שתמיד הגבר נוהג, ולגבר יותר חם, ולפעמים האישה הענוגה גם נרדמת במושב הנוסע (וכידוע כשישנים אז קר יותר)

נתחיל בכך שבקרה מפוצלת תהיה נוחה לשני אנשים עם צרכים שונים, ויהיו אלה שני גברים, שתי נשים, אשה וגבר או גבר ואשה (כבתתי את כל הקומבינציות?)

שנית - אתה צעיר. חכה שאשתך תגיע לגיל 50 ותדלג בין גלי חום לגלי קור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צמררת אותי

• מצחיק 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי אורות חניה נדרש בתקנה:

100. (א)  לא יעמיד אדם בזמן התאורה רכב בחלק הדרך המיועד לתנועת כלי רכב ולא ישאיר שם רכב עומד, ומי שהשליטה על הרכב בידו לא יניח שהרכב יעמוד או יישאר כאמור אלא אם –

(1)   ברכב מנועי שרחבו עולה על מטר אחד ובאופנוע עם רכב צדי - מאירים פנסי החניה ופנס אחורי או מאירים בו פנסי הרוחב או פנס צידי המותקן על דופן הרכב שלצד הכביש, המראה אור לבן מלפנים ואור אדום מאחור;

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

שלט של רכבים אמריקאים מסוימים שבהם כל פתיחה / סגירה של הרכב - הוא צופר פעם או פעמיים...

אני נחרד לדמיין את זה קורה באמצע הלילה בחניה שקטה צמודה לבניין

• מעניין 1
פורסם

אם כבר אז גם בכיוון ההפוך:

ידית אחיזה כזאת מעל הדלת לנהג.

למה שמים שם את השקע הזה ולא שמים את הידית?

מוכן לשלם עוד 10 שקלים או כמה שזה אמור לעלות רק שיוסיפו במקום לשים שם שקע של ״היה אמור להיות פה אבל לא תקבל!״

וזה שבחלק מהרכבים שמים שם את הקופסא למשקפיים בכלל מרגיז.

אני באינסטינקט בא לתפוס שם והאצבעות שלי מתרסקות לתוך הפלסטיק האטום הזה

• מצחיק 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני דווקא מאוד רוצה ידית אחיזה מעל הנהג.

הבעלים של החברה בה אני עובד יש פורשה GT3. נסעתי בה כנוסע {רכב מזעזע מבחינת נוחות}, נגמר הטיול פותח הדלת, לא מצליח לצאת.

מה האופציות?

לשים יד על הגג ולמשוך את עצמי {לא! ממש לא! אם יקרה נזק אללה איסתור}

או להשתפך מהאוטו כמו שבלול ללא בית {חשופית}

בחרתי להתגלגל מהרכב החוצה בבושה. יד על הכביש ודחיפה של הטוסיק החוצה אם היה ידית מעל הנוסע יכולתי לצאת בניחותא מהרכב הנמוך נמוך הזה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי ברכב הוצאתי את הפקקים האלה והרכבתי ידית נוספת שקניתי מפירוק. לא כי קשה לי לצאת מהרכב, כי חוסר הסימטריה מחרפן אותי. מילא היו עושים את זה חלק בלי הפקקים האלה, אולי זה היה נסבל, אבל כמה כבר חסכו על הידית הזאת כשהחליטו לייצר 2 פקקים מעוצבים במיוחד לאזור הזה שלא קיימים באף מקום אחר ברכב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, eitanuch כתב:

חברים, הזכרתם פה המון מכלולים בתור אבזור מיותר אבל לדעתי שכחתם את הדבר העיקרי: מוט ג'ונסון (מקווה שתירגמתי נכון)

חיפוש בגוגל מביא לי הרבה תמונות של בוריס ג'ונסון. אז אשמח אם תפרט לטובת מי שלא מכיר.

פורסם
לפני 48 דקות, eladns כתב:

הבעלים של החברה בה אני עובד יש פורשה GT3. נסעתי בה כנוסע {רכב מזעזע מבחינת נוחות}, נגמר הטיול פותח הדלת, לא מצליח לצאת.

מה האופציות?

פילאטיס

יוגה

אולי גם שחייה יכול לעזור...

Just now, davemustaine87 כתב:

חיפוש בגוגל מביא לי הרבה תמונות של בוריס ג'ונסון. אז אשמח אם תפרט לטובת מי שלא מכיר.

חפש בוריס ג'ונסון בעירום

• מצחיק 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אצלי ברכב הוצאתי את הפקקים האלה והרכבתי ידית נוספת שקניתי מפירוק. לא כי קשה לי לצאת מהרכב, כי חוסר הסימטריה מחרפן אותי. מילא היו עושים את זה חלק בלי הפקקים האלה, אולי זה היה נסבל, אבל כמה כבר חסכו על הידית הזאת כשהחליטו לייצר 2 פקקים מעוצבים במיוחד לאזור הזה שלא קיימים באף מקום אחר ברכב?

כנראה הכנה לרכבי LHD

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...