Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כל מה שהזכירו פה למעלה

תמיד יהיה מי שיקנה את הרכב דווקא בגלל הפיצ'ר הזה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 3 שעות, Swaper כתב:

חנייה אוטומטית בסקודה ייטי שלי, אחד הדברים המיותרים שהמציאו חחח

לא ניסיתי ספציפית את המערכת הזו, אבל תתייחס אליה כאל חלק ממכלול של מערכות עזר, ביחד עם הבלימה האוטונומית והבקרת שיוט אדפטיבית וכו'.

התפקיד של המערכות האלה היום זה לצבור קילומטראז' ולהרוויח תיקונים כדי שהן יהיו מלוטשות היטב, לטובת הרכב האוטונומי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 28.8.2020 בשעה 11:09, falou כתב:

2. זמזם שמזכיר לכבות את האור. למה שפשוט לא ייכבו האורות עם הסוויץ'?! זה מסובך כ"כ טכנולוגית?

אתה צוחק, אבל באימפרזה 94' של אבא שלי זה בדיוק מה שהיה, האורות היו פועלים רק עם המנוע\סוויץ' עד הסוף.

פורסם
לפני 10 שעות, Swaper כתב:

לא יודע אם אמרו,

בוא לא נשכח שלא כולם יודעים לחנות כמו שצריך.

הלוואי והמערכות האלה היו מתפקדות כמו שצריך כי אז הפרחח(ית) ששפשפה לי את הטמבון של הגולף לפני שנה לא היה עושה את זה.

בינתיים, אני בעד שהיצרנים יתקינו את זה וישתפרו על הדרך.

פורסם
לפני 11 שעות, Swaper כתב:

לא יודע אם אמרו,

למה מיותר? יצא לי להיות בייטי של חברים כשהיא החנתה את עצמה לפני כמה שנים. מאוד התרשמתי מהמערכת שהחנתה את המכונית מאוד יפה ומאוד מהר. אין לי ספק שהייתי משתמש בה כל הזמן אם היתה לי מכונית עם מערכת כזו.

פורסם
לפני 11 שעות, Luffield כתב:

למה מיותר? יצא לי להיות בייטי של חברים כשהיא החנתה את עצמה לפני כמה שנים. מאוד התרשמתי מהמערכת שהחנתה את המכונית מאוד יפה ומאוד מהר. אין לי ספק שהייתי משתמש בה כל הזמן אם היתה לי מכונית עם מערכת כזו.

המערכת חונה יפה מאוד כשהיא מזהה את החנייה , אבל הרבה פעמים לוקח לה זמן עד שהיא באמת מזהה שיש חניה . אבל חוץ מזה באמת חונה יפה פשוט רואה את זה פחות פרקטי

לפני 12 שעות, eitanuch כתב:

הלוואי והמערכות האלה היו מתפקדות כמו שצריך כי אז הפרחח(ית) ששפשפה לי את הטמבון של הגולף לפני שנה לא היה עושה את זה.

לא חשבתי על זה .. האמת שיש בזה משהו

לפני 19 שעות, m3x7r3m3 כתב:

לא ניסיתי ספציפית את המערכת הזו, אבל תתייחס אליה כאל חלק ממכלול של מערכות עזר, ביחד עם הבלימה האוטונומית והבקרת שיוט אדפטיבית וכו'.

התפקיד של המערכות האלה היום זה לצבור קילומטראז' ולהרוויח תיקונים כדי שהן יהיו מלוטשות היטב, לטובת הרכב האוטונומי

האמת שצודק אם הEND GOAL זה הרכב האוטונמי אז גם אני בעד

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, eitanuch כתב:

נסעתי פעם עם מישהי. מגיעים למקום בתל-אביב.

חונה עם חיישנים, צפצוף נהיה רציף, ממשיכה, ממשיכה, ממשיכה. לא עזרו קריאותיי לעצירה. המשיכה ועד שנצמדה, לוחית אל לוחית, לרכב מאחוריה.

"ככה מחנים בתל-אביב".

הייתי בהלם.

היום אני תושב תל-אביב.

וואלה צדקה. בערך חמישית מהאנשים חונים כשהרכב שלהם בתוך הרכב של השכן. זה פשוט הפך מקובל בשכונות מסוימות. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בפריז חונים בניוטרל ובלי בלם יד, שאפשר יהיה לדחוף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...