Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, eladns כתב:

אני דווקא מאוד רוצה ידית אחיזה מעל הנהג.

הבעלים של החברה בה אני עובד יש פורשה GT3. נסעתי בה כנוסע {רכב מזעזע מבחינת נוחות}, נגמר הטיול פותח הדלת, לא מצליח לצאת.

מה האופציות?

לשים יד על הגג ולמשוך את עצמי {לא! ממש לא! אם יקרה נזק אללה איסתור}

או להשתפך מהאוטו כמו שבלול ללא בית {חשופית}

בחרתי להתגלגל מהרכב החוצה בבושה. יד על הכביש ודחיפה של הטוסיק החוצה אם היה ידית מעל הנוסע יכולתי לצאת בניחותא מהרכב הנמוך נמוך הזה.

תתעודד, יכול להיות יותר גרוע.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

בעברית זה נקרא "אלמנט".

לפני 9 שעות, m3x7r3m3 כתב:

כנראה הכנה לרכבי LHD

התכוונת ל-RHD דבהם הנהג יושב מימין. זה LHT כלומר Lft Hand Traffic.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני דווקא מכיר את הראשי תיבות כ-Left Hand Drive ולא Driver, אם כי התיקון שלך במקום והכוונה אכן ל-RHD.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האמת, זה מספיק מבלבל עד שגם אני בודק את זה כל פעם מחדש.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלט של רכבים אמריקאים מסוימים שבהם כל פתיחה / סגירה של הרכב - הוא צופר פעם או פעמיים...
אני נחרד לדמיין את זה קורה באמצע הלילה בחניה שקטה צמודה לבניין
היה לי מקרה כזה במלון באילת שפעם נקרא פריבליג' היום יש לו שם אחר.
יש חניות שממש צמודות לחדרים.
חניתי צמוד לחדר כזה ובערך ב 2 בלילה ירדתי לקחת משהוא. למחרת בבוקר הם אמרו לי שהערתי אותם מהפתיחה של האזעקה.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם (נערך)

צפצוף בנעילה שימושי ברכב עם נעילה אוטומטית כאשר מתרחקים ממנו, כדי שתדע שלקחת את המפתח איתך והוא ננעל. בטסלה התכונה הזו הוספה בעדכון תוכנה. לפני זה קרה לי מספר פעמים ששכחתי את הטלפון, שמשמש כשלט, ברכב. במצב כזה הרכב לא נעול וכל מי שנכנס יכול פשוט לסוע. מה שכן, יש אפשרות לבטל את הצפצופים האלו למקרה שלא רוצים להפריע לשכנים.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

רק מוכיח כמה יצרני הרכב גנבים (פרט לטסלה כפרה עליה). שנת 2020 ופי'צר ביטול/הפעלה של צפצוץ זו בקשה מוגזמת. שלא נדבר על התנעה בכפתור במקום מפתח - טכנולוגיה פורצת דרך שמקפיצה את מחיר הרכב בכמה אלפים.

פורסם

לרוב פה בקארספורום הייבואנים חזירים גנבים. אבל מהיום מסתבר שגם היצרנים גנבים.

חוץ מטסלה, יצרן שלא מייצר אחוז מהרכבים בשוק העולמי. 

טוב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, eitanuch כתב:

רק מוכיח כמה יצרני הרכב גנבים (פרט לטסלה כפרה עליה). שנת 2020 ופי'צר ביטול/הפעלה של צפצוץ זו בקשה מוגזמת. שלא נדבר על התנעה בכפתור במקום מפתח - טכנולוגיה פורצת דרך שמקפיצה את מחיר הרכב בכמה אלפים.

בטסלה אין כפתור התנעה כי אין מה להתניע. הרכב מופעל (מזגן, מולטימדיה וכו') מרגע שפותחים את הדלת וכדי להתחיל לסוע פשוט לוחצים על הבלם ומשלבים ל-D או R.

פורסם
לפני 7 שעות, eitanuch כתב:

אתה מבין שמאחורי כפתור ההתנעה עומדים עוד כמה רכיבים, סתם כפתור לא מגן עליך מפני גניבת הרכב.

לגבי המחיר - בדרך כלל מפתח הקרבה הוא רק מרכיב אחד במסגרת של רמת גימור, אז העלות הנוספת כוללת את כל מרכיבי אותה רמת גימור, מיסים על הפרשי המחיר ליבואן, רווח ליבואן וכמובן תשלום תמורת מיצוב הדגם בשוק. אתה יכול להתלונן על מחירי הרכב, אבל בדרך כלל יש לך אפשרות לבחור בדגם עם מפתח פיזי, בדרך כלל יחסרו לך עוד כמה דברים.

פורסם

אתה יכול לראות את החזירות במחיר של מפתח חכם נוסף. אצל רוב היצרנים מפתח חכם נוסף יעלה הון ויצריך תכנות הרכב לקבל אותו במוסך. בטסלה אפשר לקנות שני כרטיסים חכמים נוספים בעלות של $25 ולהוסיף אותם לרכב לבד, דרך מערכת המולטימדיה. ניתן גם לתכנת את הטלפון שישמש כמפתח, שוב דרך המכונית. ניתן גם לקנות מפתח "מסורתי" במחיר של $150 ולתכנת אותו לבד. אם אחד המפתחות אבד, ניתן להסיר אותו מהרכב דרך מערכת המולטימדיה. למוסך צריך להגיע רק אם מצליחים לאבד את כל המפתחות לרכב.

פורסם

יפה. זה רק מחזק את מה שאני טוען.

עבור היצרן, התוספות האלה זה גרושים. התפיסה שמדובר ב"תוספת" נותנת ליצרנים החזירים לדרוש אלפים, וטסלה מוכיחה שזה לא חייב להיות כך.

פורסם

יודע מה - זה דומה לחברות תעופה: יש חברות זולות שגובות הרבה עבור כל תוספת. יש יקרות שבהן הכל כלול. לפי התיאור הזה טסלה מוכרת מוצר יקר אז התוספות לא יקרות. מעניין איך מתומחרים חלפים ותוספות אחרים.

• תוכן חדש...