Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי הברגה שחוקה ביציאה של המנוע לאגזוז- הברגת אלומיניום..

הבנתי שהאפשרויות לתיקון של זה היא להכניס איזה מין קפיץ עם תבריג חדש לתוך ההברגה עם לוקטייט חזק.

השאלה היא האם אני צריך את כל הסט הזה

₪ 29.50 26% Off | 30Pcs Car Thread Repair Kit M6 Thread Tool Spanner Wrench Inserts Drill Tap Set Car Repair Tools for restoring damaged threads

https://a.aliexpress.com/_dYRpT6z

או שמפסיק לי לקנות רק את הקפיצים האלה?

₪ 4.09 45% Off | M6 10PCs Wire Threaded Insert Kit Stainless Steel Thread Repair Insert Fastener Connection Tools Household Tool Kits

https://a.aliexpress.com/_dZmlIDn

יש לי מברג מקדח ומברז כמו בערכה. אבל המוכר בחנות (שהציע לי את הסט כמו באליאקספרס) אמר שזה מיוחד וטיפה יותר גדול ממברז 6 מילימטר רגיל והמברז שיש לי לא מתאים כי זה מיוחד. אבל היתה לי הרגשה שהמוכר מנסה לדחוף לי את הסט.

האם יש הבדל באמת במילימטרים עובי בין המקדח והמברז בסט לבין מקדח ומברז רגיל ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

1. מידות מברז עבור הכנסת הליקוייל הם שונות ממברז M6 סטנדרטי לכן תצטרך מברז ייעודי.

2. אתה יכול לוותר על הכלי לשבירת השן של הליקוייל.

* אתה לא צריך להוסיף לוקטייט להליקוייל מכיוון שהם מגיעים עם ציפויי של דבק אבטחה.

איזה כייף לי :)

פורסם

סתם ככה שאלה אם עכשיו המברז 6 שיש לי לא מספיק גדול ורץ סתם על ריק. אז מן הסתם שהמברז שאני צריך הוא 7 מילימטר. (הבנתי שקיים למרות שברגים כאלה לא קיימים) אז אם אני כבר מבריז 7 מילימטר באלומיניום... (ונגיד והיו לי ברגים 7 מילימטר) מה היתרון של ההליקוייל הזה על פני להבריג ישר באלומיניום? למה בעצם אני משתמש בו?

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, tribel כתב:

על השתל אין אגב שום ציפוי אבל לא חובה להשתמש בלוקטייט.

תלוי איזה הליקוייל אתה קונה. קיימים הליקויילים סטנדרטים ללא שום אבטחה ויש כאלה עם ציפוי של נוזל  אבטחה ייבש ויש כאלה עם ספיראלה אחת או שתי ספיראלות בצורת מצולע אשר מקנים הגנה בפני פתיחה עצמית של ההליקוייל.

לפני 19 דקות, יהונתן שלמה כתב:

סתם ככה שאלה אם עכשיו המברז 6 שיש לי לא מספיק גדול ורץ סתם על ריק. אז מן הסתם שהמברז שאני צריך הוא 7 מילימטר. (הבנתי שקיים למרות שברגים כאלה לא קיימים) אז אם אני כבר מבריז 7 מילימטר באלומיניום... (ונגיד והיו לי ברגים 7 מילימטר) מה היתרון של ההליקוייל הזה על פני להבריג ישר באלומיניום? למה בעצם אני משתמש בו?

אם קיים מברז M7 אז גם תמצא ברגים עם תבריג M7. קשה אבל אפשרי.

אם קיימת אפשרות בצע הברגה M8 סטנדרטית.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...