Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיצומו של חיפושים אחרי רכב סופר מיני ראשון בתקציב של 45 אלף שקלים (אוטומט).

אלך בימים הקרובים לסוכנות להסתכל על פיגו 208 active 2015-2016 לאחר ביקורות טובות שקראתי עליה (מודע לרצועת טיימינג)

 

בנוסף נתקלתי בכמה מודעות על רנו דור 4 ,שנים 2105-2014 במצב טוב עם קילומטראז נמוך יחסית , מדובר על דגמי gt line  או collection

גם בתקציב

 

אשמח לשמוע את דעתכם על היתרונות של הרנו מול ה208 ולהיפך , האם הרנו זה רכב ששווה לבדוק אותו שאני מגיע לסוכניות , או נתקל במודעה מאדם פרטי

 

תודה לעוזרים!

 

פורסם

הפיגו נוחה יותר והגיר בעיר נעים יותר, מנסיעה בסיטרואן c3 עם מנוע וגיר דומים הפריע לי רעידות בזמן האצה קלה בבין בבעירוני עקב סלד נמוך מידי.

 

לקליאו יש בעיה עם מח גיר ואפשר לראות בפורום פוסטים על זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מחפש רכב כמה שיותר ספורטיבי אז לקליאו יש היתרון היא חדה יותר קשיחה יותר וזריזה יותר.

מצד שני אם אתה מחפש רכב שיהיה גם נח הספורטיביות והקשיחות של הקליאו יהיה חסרון.


לטובת הקליאו המנוע שלה לא מווברץ בעמידה בגלל שהוא 4 צילינדרים רגיל.
 

לנגד בכול שאר הפרמטרים כמו: נוחות, איכות חומרים, בידוד רעשים, מרווח, מזגן... ה208 עדיפה אבל עם זאת היא טיפה יקרה יותר.

 

ל208 יש בעיה ברצועה מנגד לקליאו יש בעיה עם הגיר.

פורסם (נערך)

תודה רבה על ההבהרות, אז באמת אין ככ צורך בספורטיביות כוון שאנחנו זוג  שנוסעים נסיעות מזדמנות לתל אביב איתו 

עריכה אחרונה על ידי Bushmaster
פורסם

יש למכר שלי את הקליאו המדוברת והוא מאוד מרוצה.

רכב זריז, מאובזר יחסית לסופר מיני (ברמות הגימור שציינת) וחסכוני.

*המזגן לא תמיד מספק את הסחורה - תלוי בך וכמה אתה סובל מחום

 

לשני הרכבים יצאו דורות חדשים ככה שלא משנה באיזה תבחר, יש מקום להתמקח על המחיר

פורסם

המזגן גם ב208 לא מהכי חזקים.

 

ב208 חשוב לבדוק את מצב המנוע, כי הרצועה המתפוררת גורמת לו נזק גדול שמתבטא בצריכת שמן גבוהה וזה במידה ולא טופלה בזמן, אם המנוע תקין לבדוק אם הוחלפה, אם לא? כן להחליף.

פורסם
לפני 10 שעות, wildlands2019 כתב:

המזגן גם ב208 לא מהכי חזקים.

 

ב208 חשוב לבדוק את מצב המנוע, כי הרצועה המתפוררת גורמת לו נזק גדול שמתבטא בצריכת שמן גבוהה וזה במידה ולא טופלה בזמן, אם המנוע תקין לבדוק אם הוחלפה, אם לא? כן להחליף.

 

בהנחה והרכב נבדק והרצועה במצב בסדר , איך יודעים עוד כמה זמן צריך להחליף אותה?

פורסם

למיטב ידיעתי אין דבר כזה "הרצועה במצב בסדר" ב208 שאתה מחפש עד 2017 התקינו ברכבים רצועה לא מתאימה וב4 שנים היא צריכה להתפורר כבר או להתחיל להתפורר.

זה או שהחליפו רצועה או שצריך להחליף אם החליפו תבדוק שהחליפו לרצועה מדגם חדש אם צריך להחליף אז תתקזז עם המוכר במחיר ותחליפו.

 

אחרי ההחלפה לרצועה משופרת צריך להחליף אותה למיטב ידיעתי פעם ב6 שנים או 120,000 ק"מ (המוקדם מביניהם) אבל הייתי ממליץ לך לבקש מהמוסכניק לבדוק לפחות בטיפול השנתי את מצב הרצועה כי עוד לא ידוע בוודאות אם לרצועה המשופרת גם אין בעיות.

פורסם

אפשר לראות דרך פתח המילוי בערך את מצבה.

באזור 2017 הוחלפה רצועה למקט אחר אשר אמורה להיות עמידה. כיוון שתלונות התחילו באזור ה 50-60 אלף, כאשר אתה עובר כזה ק״מ הייתי בודק את מצבה לעומק.

כמו כן שינו את זמני החלפת הרצועה, איני זוכר את הזמנים החדשים אך תריץ חיפוש בפורום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...