Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
שלום לכולם,
הכיסוי של הפנסים הקידמיים של הרכב שלי עכורים מאוד.
הייתי לפני כמה חודשים במוסך ולטענתם עדיף לא לעשות ליטוש כדי לא לפגוע בפלסטיק (הם אמרו שיכול להיות שהוא יהרס בגלל עייפות החומר. הרכב שנתון 2013), ולכן עשו לי "טיפול" שכלל מריחה של כמו חומר ניקוי.
אחרי הטיפול באמת היה שיפור בנראות שלהם, אבל אחרי שבועות בודדים הם חזרו למצב הקודם.
היום ניסיתי לנקות אותם עם מים ומטלית לחה. הפנסים התנקו די מהר אבל תוך כ- 10 שניות רואים שהם חוזרים לעצמם (נראה כמו בחורף שמנגבים אדים מהחלון בבית ותוך כמה שניות מצטברים אדים חזרה).
למישהו קרה דבר כזה/יודע איך לפתור? הפתרון הכי קל זה לקנות פנסים חדשים, אבל מדובר בסכום לא קטן...
תודה לעוזרים

WhatsApp Image 2020-02-27 at 12.20.00.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Wormy
פורסם

אין שום סיבה לקנות פנסים. מקווה שהם לא גבו ממך כסף עבור ה"מריחה". יש בפורום כמה וכמה שרשורים כיצד ללטש באופן עצמאי את הפנסים, ולמרוח עליהם לכה כדי שהניקוי יחזיק מעמד לאורך זמן. במידה ואין לך ידיים טובות, ניתן לבצע זאת במקומות שמציעים את הטיפול הזה.

פורסם

מה שהם עשו לך זה כמו הפיתרון של מריחת משחת שיניים, זה עובד אבל לזמן קצר.

אם כשאתה מרטיב הם נראים חדשים סימן שהעכירות היא מבחוץ ולכן ליטוש כן אמור לעזור.

כפי שנאמר יש כאן מדריכים ויש גם ביוטיוב (אם תרצה אוכל לשלוח), הכי נוח (בלעשות לבד) יהיה לקנות ערכה לליטוש פנסים ולעבוד איתה, יש שם כל מה שאתה צריך. מקום מקצועי יקח על זה 120-200 שקל בדרך כלל.

זה קצת מצחיק שאמרו לך שעדיף להחליף פנסים כי אלה יהרסו, הרי אם אתה במילא צריך להחליף מה אכפת לך לנסות ללטש ומקסימום תחליף אם הנוכחיים יהרסו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• תוכן חדש...