Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוות דעת על טויוטה אוריס היברידית 2017 המקוצרת?.

אני מחפש רכב חסכוני, יחסית נוח לנהיגה, מאובזר , ובלי להיכנס יותר מידי הרפתקאות.

יודע שהיא לא הכי מהירה ומקום בתא מטען יש יותר בסטיישן מאשר במקוצרת.

אשמח לשמוע מכם מה דעתם על הטויוטה אוריס ההיברידית 2017 המקוצרת.

פורסם

היא לא מקוצרת אלא הצ'בק...
יש לי כזאת 2015 - ב-2017 יש כמה שיפורים באבזור ועוד מערכות בטיחות, אבל בסך הכל זה אותו רכב.
אני בסך הכל מרוצה משלי. ביתרון הגדול הוא חיסכון בדלק. האבזור לטעמי טוב. האמינות גם.  מה שחלש זה הביצועים.

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לי לא ידוע על תקלות מוכרות. הבעיה העיקרית היא אם הסוללה ההיברידית מסיימת את חייה - נגד זה יש תכנית הארכת האחריות של היבואן

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

רכב דיי בסיסי אבל מאוד מאוד אמין מאוד חסכוני ושומר מצויין על הערך.

יש במחיר הזה רכבים יותר מאובזרים ויותר מפנקים אבל אם אתה רוצה כמו שכתבת רכב אמין חסכוני בלי הרפתקאות ואין לך בעיה עם תא מטען קצת קטן למשפחתית זה הרכב בשבילך.

רק כמו שכתבו מעליי- אחריות לסוללה חשוב מאוד בעיקר ברכבים שעברו מעל 150K ק"מ.

פורסם (נערך)

שווה לבדוק גם לקסוס ct200h שלדעתי די דומות בגודל ובמנוע אך האיכות והפינוקים טובים יותר בלקסוס

https://www.lexusownersclub.co.uk/forum/topic/122109-lexus-ct200-vs-toyota-auris-how-expensive-is-to-run-lexus/

עריכה אחרונה על ידי Michazzz
הטספת לינק

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...