Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. אז אחרי שנדפקתי כהוגן מנוכל וטיפול מיותר ב1700 שקל בגלל אבחנה שגויה שהמצבר גמור וגמר איתו חצי רכב(הבעיה היתה השבב במפתח הרכב שיצא אחרי שנפל המפתח)

אני מחפש כלים כמו שראיתי אצל ה''מחלץ'' כדי להיות חכם יותר בעתיד בכל מה שקשור למצבר ואבחנה עצמית.

נתקלתי בטסטר הזה באיביי

https://www.ebay.com/itm/Car-Battery-Load-Testers-12V-CCA-Automotive-Bad-Cell-Test-Tool-JDiag-BT200-Green/174148215584?epid=18010210537&hash=item288c0ae320:g:yvgAAOSwai5eFESP#rwid

האם דבר כזה מומלץ בכלל האם זה יכול לתת אינדיקציה מדוייקת לגבי חיי המצבר -אני בעיקר רוצה לדעת מתי המצבר מגיע לסוף חייו ומתי ניתן להטעין אותו (ראיתי אצל המחלץ שזה מראה health באחוזים וcharge

האם אלה נתונתים מדוייקים במכשירים האלה?

2. אני מחפש אלטרנטיבה קלה ונוחהבמקום  התנעה בכבל רכב לרכב. בעיקר בימי הקורונה שהרכב עומד הרבה וגם כל פעם שאני חוזר מחו''ל אין מי שיניע לי את הרכב אז המצבר מתרוקן. ראיתי את זה

https://www.ebay.com/itm/Car-Battery-Charger-12V-5A-LCD-Intelligent-Automobile-Motorcycle-Pulse-Repair/153685205464?hash=item23c85a21d8:g:YDMAAOSw4TVdpWi7

מומלץ ? האם יש משהו יותר טוב?  ומי שמשתמש -כמה זמן בערך מצריך טעינה עם זה במצב של מצבר ריק ?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

בודק מצברים מקצועי עולה המון כסף (כמה אלפי שקלים), מיותר לחלוטין למי שאולי ישתמש בו פעם בכמה שנים. 

רכוש לך בוסטר התנעה איכותי, יש כמה וכמה שרשורים, והמלצות וסקירות של מוצרים בפורום, עשה חיפוש. 

פורסם

שכן שלי בדיוק שם כמה מכלי פלסטיק למחזור, אפשר למלא בהם זבל ולכתוב "מאבחן מצברים מקצועי" ותקבל אותו דבר בחינם.

נראה לי שהתבלבלת בין מטען מצברים, דבר מיותר לגמרי, לבוסטר התנעה שהוא דבר חיוני. לגבי מטען מצברים, בשביל מה? אא אתה גר בארץ צפונית קפואה, אם המצבר שלך התרוקן הוא זקוק לתיקון או החלפה לא הטענה. קנה בוסטר התנעה איכותי כמו שדניאל המליץ לשעת חירום ולא תצטרך לדאוג יותר.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...