Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חשקה נפי במכונה ביתית להכנת גלידה.


Alkash

פוסטים מומלצים

לפני כשעה, Haim_gds כתב:

בניצת הדובדבן הוא עולה 105 ש"ח/ק"ג....

 

האם לסוכר יש תפקיד כלשהו בגלידה חוץ מהטעם? באופן אישי אני לא מת על מתוק, מבחינתי גלידת שום או וואסבי יכולה להיות טעימה🙂

700 גרם עולה בערך 55 שקלים בסוויטנגו עצמה. אני לפעמים קונה בחנויות אפייה במבצעים יוצא 45 ל700 גרם. אני לא צרכן גדול של זה, בעיקר משתמש כשמכין דברים לצד של אשתי שם כולם סוכרתיים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

בתאריך 4.6.2024 בשעה 15:41, Pika007 כתב:

אפשר להשתמש גם בעוד אבקת חלב במקום, גם מדובר בסוכר, רק לא כזה שאנחנו מפרקים בצורה שגורמת לעליית אינדקס גלקימי (וול, זה לא גלוקוז...)

זה בסדר, בסופו של דבר כמעט כל פחמימה היא "סוכר" אך מה שחשוב  לעיניינו הוא האינדקס הגלקימי.

אפשר הפנייה למתכון כזה?

 

ציטוט

700 גרם עולה בערך 55 שקלים

טוב לדעת שניתן לקנות במחיר נמוך יותר, עדיין 70 ש"ח/ק"ג מרגיש לי קצת יקר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...