Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין פבל. רק שאלה, אני מבין שמשהו בהתנהגות של הרכב פחות דיבר אליך אבל איך זה מסתדר שאת ההתנהגות של הגרסה האוטומטית החלשה יותר אתה כן אהבת בעוד שבחרת לציין לשלילה את התנהגות הכביש בגרסה החזקה והידנית?

עניין של ציפיות צנועות יותר כלפי האוטומט וגדולות יותר כלפי הידנית הספורטיבית?
  • תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה רכב יפה. ייחודי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 2 שעות, menir1 כתב:

כי היא לא בדיוק הוט האצ', יותר לכיוון וורם האצ'.

אתה צודק, ובגלל זה היא אחלה נקודת כניסה בשבילי. כשיגיע הרגע שבו אני ארצה משהו ספורטיבי "פרופר" - אפשר תמיד להחליף אותה או לבצע בה מקצה שיפורים שיהפוך אותה לכלי משחית (ואתה יודע על מי אני מדבר).

לפני כשעה, פבל כתב:

אוטו מאוד חמוד, באמת אי אפשר להישאר אדיש אליו. כשבחנתי את גרסת ה-1.2 שהייתה גם אדומה, לא הפסיקו לשאול שאלות ולצעוק עליי "מה זה?!?!?!" ולעשות "Thumbs up". 

מאידך, באופן מוזר לגרסת ה-1.6 דווקא פחות התחברתי. משהו שם לא התחבר לי לכדי חבילה חמימה נאותה.

קודם כל היא נוחה מדי. באיזה קטע אוטו ספורטיבי נוח?! דבר שני, משהו במתלים מרגיש קצת רפוי או רופף או משהו, כאילו שכחו לחזק את הברגים עד הסוף - כדי לפתור את זה הייתי מאוד מאוד מאוד ממליץ להתקין סט בוקסות פוליאוריתן (תגיד לגבע, הם יבינו). 

דבר שני, תנוחת הישיבה קצת גבוהה מדי לטעמי. 

וגם אופי ההתנהגות שלה לא לגמרי ברור וקצת קשה לצפיה.

בכל אופן, מבחינה ספורטיבית - ה-208 קולעת למתכון יותר מוצלח לדעתי. 

א-ב-ל, וזה אבל גדול, ה-DS3 אוטו הרבה יותר מגניב, מעניין, איכותי, וגם תודה לאל עם מערכת תאורה נורמלית (אל תתפוס אותי במילה, אבל נראה לי שזה לד בתאורת הדרך, לא קסנון. בתאורת המעבר (אור נמוך) זה בטוח לד. כן, אני יודע שכתוב במפרט קסנון) מכל גרסה אפשרית של ה-208. 

והעיקר שאתה נהנה ממנה. אם לך היא מתאימה, כל הביקורות בעולם לא שוות את הביטים שהן תופסות בשרת. תתחדש ותהנה ממנה המון.

מעניין, עם חוסר הנסיון שלי ה 208 וה DS הרגישו כמעט זהות (בישבן, לא בידיים - לא הסתדר לי ההגה ב 208). מצד שני, לא לקחתי אף אחת מהן לקצה ממש, ואת ה 208 אפילו לא לקחתי לכביש ראוי.

לגבי התאורה - ווידאתי את זה. וזה מדהים בעיני שהיא לא נופלת מתאורות של רכבים שעולים פי 2, אם מתעלמים מהעובדה שבימינו מתחילים להכניס matrix LED ברכבים עממיים יחסית.

פורסם

יודע טוב מאד למי אתה מתכוון 😛

ה-208 GTi מפגינה אופי די שונה מה-DS. הפלטפורמה אמנם משותפת (שתיהן מבוססות על שלדת ה-207), אך ב-208 בסיס הגלגלים ארוך יותר, מפשק הסרנים מקדימה ומאחור רחב יותר וכיול ההגה הרבה יותר מוצלח. בנוסף ה-208 מונמכת יותר, מצויידת בקפיצים קשיחים יותר וגם קלה יותר ועם מנוע חזק משמעותית בשילוב גיר עם יחסי העברה קצרים יותר. כל השינויים הנ"ל מסתכמים במכונית הרבה יותר ממוקדת ומערבת בהשוואה.

לפני כשעה, Doron_Z כתב:
מעניין פבל. רק שאלה, אני מבין שמשהו בהתנהגות של הרכב פחות דיבר אליך אבל איך זה מסתדר שאת ההתנהגות של הגרסה האוטומטית החלשה יותר אתה כן אהבת בעוד שבחרת לציין לשלילה את התנהגות הכביש בגרסה החזקה והידנית?

ציפיות נמוכות בהחלט יכולות לשחק תפקיד, אך יכול להיות שמשקל קל יותר מקדימה במנוע החלש יותר, גורם להתנהגות יותר נייטרלית - סתם השערה.

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

אני מאמין גדול בתכלסיות, ולפעמים - כמו במקרה הזה - אני לא גאה מכדי להגיד "וואלה, אין לי מושג". יכול להיות שזה באמת עניין של ציפיות נמוכות יותר מהדגם האוטומטי, יכול להיות שזה עניין המשקל כפי ש-menir1 ציין, יכול להיות שזה בגלל שלדגם האוטומטי, בגלל שהוא חלש יותר, קשה יותר לשבור את האחיזה ולאתגר את השלדה (יותר נכון את המתלים והכיול שלהם), ויכול מאוד להיות שזה איפשהו גם נובע מזה שבעבר הלא רחוק (לפני שנהגתי עליה) חשבתי על ה-ds3 הידנית כאופציה לרכישה עבור עצמי וציירתי לעצמי בדימיון איזו תמונה, שהתבררה להיות אחרת ממה שהיא נותנת, אז יחס הציפיות:מציאות גרם לי להיות ביקורתי יותר כלפיה. 

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

So nice, that I had to buy twice... 

מישהו דיבר עליי? 

אגב, המשקל של ה-DS3 קל יותר במעט מה-208GTI, כך שלא ברור על מה אתם מדברים... וגם גיר ה-MCM 6 זהה בשתיהן. 

מסכים לגבי ההיגוי המעט חד יותר ב-GTI - הייתה לי 208GTI לפני הסגולה. הבעיה נפתרת חלקית עם הנמכה. 

Both_DS3s_2.jpg

Both_DS3s_1.jpg

• אהבתי 4
  • מעניין 1
פורסם

הגיר זהה, אך יחסי העברה לא זהים (לא סגור אם זה רק יחס העברה הסופי או כל אחד מההילוכים קצר יותר).

לפי Autodata ה-DS שוקלת 1215 ק״ג וה-208 1160 ק״ג.

והסגולה מהפנטת!

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
מעניין, מאיזה גובה של הצפה חברות הביטוח מגדירות כ "טוטאל לוס"? כשזה מגיע למחשבי הרכב או כריות האוויר?

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

עם עבר את גובה המושבים (האזור התחתון שלהם) מוגדר כאובדן להלכה .

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

פורסם

תתחדש ותהנה. Money well spent.
טייל עם הרכב. לך למסלול. תהנה ממנו.
תפסיק ללכת ללובינסקי ביום שתגמר האחריות ורק גבע.

Sent from my SM-T590 using Tapatalk

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תכלס, זה פורנו עיצובי (במחיר עממי - המממ אני אוהב זול)  - זה מה שזה. 

תאהבו את זה או לא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתאריך 14.4.2020 בשעה 22:53, פבל כתב:

אני מאמין גדול בתכלסיות, ולפעמים - כמו במקרה הזה - אני לא גאה מכדי להגיד "וואלה, אין לי מושג". יכול להיות שזה באמת עניין של ציפיות נמוכות יותר מהדגם האוטומטי, יכול להיות שזה עניין המשקל כפי ש-menir1 ציין, יכול להיות שזה בגלל שלדגם האוטומטי, בגלל שהוא חלש יותר, קשה יותר לשבור את האחיזה ולאתגר את השלדה (יותר נכון את המתלים והכיול שלהם), ויכול מאוד להיות שזה איפשהו גם נובע מזה שבעבר הלא רחוק (לפני שנהגתי עליה) חשבתי על ה-ds3 הידנית כאופציה לרכישה עבור עצמי וציירתי לעצמי בדימיון איזו תמונה, שהתבררה להיות אחרת ממה שהיא נותנת, אז יחס הציפיות:מציאות גרם לי להיות ביקורתי יותר כלפיה. 

אז אתה הולך על ה208 gti?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחלה תמונות!

המנוע זהה למנוע שב508 מתוחת פנים מ 2015?

ידוע על מחלות כלשהן?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

תודה

אני חושב שלקראת סוף הדגם הקודם של ה 508 (16-17) היה את המנוע הזה (165 כ"ס), הוא גרסה מוצלחת שבה היצרן פתר את כל המחלות שהיו בגרסאות הקודמות (בעיקר ה 156 כ"ס המקולל). יש שרשור נפרד למנועי THP ש@menir1 פתח עם תיאור של כל הגרסאות והתקלות של מנועי פרינס. 

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...