Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חשקה נפי במכונה ביתית להכנת גלידה.


Alkash
 שיתוף
עוקבים 13
שימו לב! השרשור הזה בן 202 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אישתי ואני מעוניינים כבר כמה שנים לרכושת מכונה ביתית להכנת גלידה. גם מכיוון שאנחנו חובבי קולונריה ביתית וגם מכיוון שהמשפחה מגיע, הילדים הקטנים מגיעים ואנחנו מעניינים לפנק אותם בגלידה ביתית שאמורה להיות יחסית בריאה יותר.

אנחנו מעוניינים במכונה שעושה הכל מא' עד ת'. לא אחת מהמכונות שצריך להקפיא כל מיני קערות במשך 24 שעות במקפיא, אלה ממש מכונה מסיבית מא' עד ת' ששופכים לתוכה את המרכיבים ומקבלים גלידה מוכנה.

התקציב שלנו הוא 1500-3000 ש"ח. למרות שאני מחובבי אמזון, רכישה שכזאת אעדיף לעשות בארץ.

אשמח להכוונה של חברי הפורום ותודה מראש!

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

מעדכן: אתמול הגיע המכונה של FROSTLINE. נתתנו לה לעמוד כ15 שעות והיום עשינו גלידה. מעבר לכל הציפיות, אישתי לקחה כמה מתכונים בגוגל, אחד מהם גלידת "פלמביר" של פעם לעולי ברית המועצות לשעבר. פשוט מדהים

בשבוע שעבר מצאתי בבית מכונה כזו בדיוק, חדשה, שמעולם לא השתמשנו בה.  עשינו ניסיון לגלידת וניל הכי פשוטה, והתוצאה היתה לא פחות מ 'וואו'.  ללא ספק, אחד המכשירים שיעבדו אצלנו הכי קשה בזמן הקרוב.

אז אני רק מעדכן שכנראה לא נקנה גלידות בחנות בזמן הקרוב. ממליץ לכל אחד לנסות לבד. טעים בטרוף. תודה gsi16v

תמונות שפורסמו בשרשור

מעבר לתקציב, אבל הייתי חייב 🙂  השכן שלי משווק מכונות למסעדות ומזנונים כבר 20 שנה, לפני כמה שנים נכנס הבן שלו ודחף להקים את הגדיל את החשיפה .

המכונה הקטנה ביותר שלו היא זו https://szm.co.il/product/glidanew/

 

 

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) ושום דבר לא השתנה סביבי , עדיין רואה נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת בכל נסיעה . עכשיו גם הכל מתועד מלפנים ומאחור ואפשר לשחזר ולהתעצבן שוב ושוב :twisted:

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד ידעתי שגלידה אמריקאית זה די זבל, אבל המשפט "אני משתמש בגלידה מג'ריקן" הוריד לי סופית מהדבר הזה.

 

  • מצחיק 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

הי

אנחנו קנינו את זאת

https://www.bondigo.co.il/item.php?pa=804&gclid=CjwKCAjwg6b0BRBMEiwANd1_SLOYGDtbbX1JEX6FzGzNtHeTqkfk2AB8z6nj9tlPgSMciJe620UDchoCNmoQAvD_BwE

לפני כמה שנים, עדיין עובדת.

אבל...להכין זה די סיפור. והכמות שיוצאת די קטנה - לדעתי לא יותר מארבעה חמישה אנשים. קח את זה בחשבון.

ולוקח לזה בערך 25 דקות עד שזה מוכן.

בקיצור, אני עדיין מוצא את עצמי נוסע בערב לקנות גלידה בלגנדה :-)

ליאור.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שהעירו לך, שים לב היטב לגודל המיכל, ישנם מכונות עם מיכלים מאוד קטנים, לא הייתי ממליץ בכלל להסתכל על מכונה על מיכל קטן מ 1 ליטר.

 

שים לב שההבדל בין מכונה עם או בלי מדחס הוא בעיקר עניין החוסר ספונטניות, כאשר במכונה ללא מדחס אתה חייב לפחות 12 שעות לפני להכניס את הקערה למקפיא.

שני סוגי המכונות עושות הכל "מ א' ועד ת'" .

אני מכין גלידות בבית כבר שנים וזה באמת כיף גדול ותוצאות טובות, עיקר העבודה הוא בהכנה המוקדמת (הקצפות...בישול...טחינה..) וזה זהה לשני האסכולות (לא תוכל בהרבה מהמקרים באמת "לשפוך לבפנים את המרכיבים וללחוץ על כפתור ולקבל גלידה"...חשוב שתבין זאת.

 

היה לי למשך 5 שנים את המוצר הבא(250שח):

https://www.trustedreviews.com/reviews/kenwood-ice-cream-maker-im200

עבד מעולה אבל הנפח היה קצת קטן, לאחר 5 שנים מיכל הקירור כשל והחל ליזול.

 

לפני שנה קניתי את המוצר הבא (135שח)

https://orsale.co.il/items/2135614

עובד מעולה ועם נפח גדול יותר מהקודמת (1.4ליטר).

 

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 6.4.2020 בשעה 10:51, locus כתב:

כמו שהעירו לך, שים לב היטב לגודל המיכל, ישנם מכונות עם מיכלים מאוד קטנים, לא הייתי ממליץ בכלל להסתכל על מכונה על מיכל קטן מ 1 ליטר.

 

שים לב שההבדל בין מכונה עם או בלי מדחס הוא בעיקר עניין החוסר ספונטניות, כאשר במכונה ללא מדחס אתה חייב לפחות 12 שעות לפני להכניס את הקערה למקפיא.

שני סוגי המכונות עושות הכל "מ א' ועד ת'" .

אני מכין גלידות בבית כבר שנים וזה באמת כיף גדול ותוצאות טובות, עיקר העבודה הוא בהכנה המוקדמת (הקצפות...בישול...טחינה..) וזה זהה לשני האסכולות (לא תוכל בהרבה מהמקרים באמת "לשפוך לבפנים את המרכיבים וללחוץ על כפתור ולקבל גלידה"...חשוב שתבין זאת.

 

היה לי למשך 5 שנים את המוצר הבא(250שח):

https://www.trustedreviews.com/reviews/kenwood-ice-cream-maker-im200

עבד מעולה אבל הנפח היה קצת קטן, לאחר 5 שנים מיכל הקירור כשל והחל ליזול.

 

לפני שנה קניתי את המוצר הבא (135שח)

https://orsale.co.il/items/2135614

עובד מעולה ועם נפח גדול יותר מהקודמת (1.4ליטר).

 

בהצלחה

כן, אני במפורש לא רוצה את זאת עם הקערה, אני לא מעוניין להמתין 12 שעות בכל פעם שתחשק נפשי בגלידה ביתית ואין לי מקום כדי לתפוס חצי מקפיא עם קערה ענקית.

בתאריך 5.4.2020 בשעה 23:15, bjlb כתב:

הי

אנחנו קנינו את זאת

https://www.bondigo.co.il/item.php?pa=804&gclid=CjwKCAjwg6b0BRBMEiwANd1_SLOYGDtbbX1JEX6FzGzNtHeTqkfk2AB8z6nj9tlPgSMciJe620UDchoCNmoQAvD_BwE

לפני כמה שנים, עדיין עובדת.

אבל...להכין זה די סיפור. והכמות שיוצאת די קטנה - לדעתי לא יותר מארבעה חמישה אנשים. קח את זה בחשבון.

ולוקח לזה בערך 25 דקות עד שזה מוכן.

בקיצור, אני עדיין מוצא את עצמי נוסע בערב לקנות גלידה בלגנדה

ליאור.

4-5 אנשים זה מצויין, אין לי צורך ביותר, בסוף הלכתי על מכונה FrostLine עם נפח מיכל של ליטר וחצי. קראתי עליה המלצות והיא הייתה במבצע של 1200 ש"ח.

בתאריך 5.4.2020 בשעה 21:39, zaf כתב:

מעבר לתקציב, אבל הייתי חייב 🙂  השכן שלי משווק מכונות למסעדות ומזנונים כבר 20 שנה, לפני כמה שנים נכנס הבן שלו ודחף להקים את הגדיל את החשיפה .

המכונה הקטנה ביותר שלו היא זו https://szm.co.il/product/glidanew/

 

 

תודה על התגובה אבל אני לא בטוח איך הגעת ממכונה ביתית להכנת גלידה עם אישתי או הילדים למכונת גלידה עסקית לדלפק של מזנון ב8000 ש"ח.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מעדכן: אתמול הגיע המכונה של FROSTLINE. נתתנו לה לעמוד כ15 שעות והיום עשינו גלידה.
מעבר לכל הציפיות, אישתי לקחה כמה מתכונים בגוגל, אחד מהם גלידת "פלמביר" של פעם לעולי ברית המועצות לשעבר.
פשוט מדהים, תוך שעה קיבלנו גלידה שלא אכלנו כמוה כבר עשרות שנים. הגלידה הכי טעימה שאכלתי.
עשינו וניל פלמביר, שוקולד, וסורבה אוכמניות. אכן יש התעסקות של כ10-15 דקות לפני שמוזגים הכל למכונה, אבל זה מאוד רחוק מ"הרבה התעסקות" הסורבה בכלל היה משחק ילדים, פשוט מכיניסים הכל לבלנדר ומהבלנדר שופכים ישירות למכונה.
במיכל של 1.5 ליטר יוצא מספיק גלידה לכ4 סועדים. (סועדים שאוהבים גלידה, מדובר על מנה מכובדת).

המכונה מאוד נעימה וקלה לתפעול.

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש, יופי שאתה מרוצה.

אשמח לכמה מתכונים של 10-15 דקות עבודה, לא יודע למה אבל אנחנו מסתבכים עם זה יותר.

תודה,

ליאור.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • חודש מאוחר יותר...
בתאריך 6.4.2020 בשעה 10:51, locus כתב:

לפני שנה קניתי את המוצר הבא (135שח)

https://orsale.co.il/items/2135614

עובד מעולה ועם נפח גדול יותר מהקודמת (1.4ליטר).

בשבוע שעבר מצאתי בבית מכונה כזו בדיוק, חדשה, שמעולם לא השתמשנו בה. 

עשינו ניסיון לגלידת וניל הכי פשוטה, והתוצאה היתה לא פחות מ 'וואו'. 

ללא ספק, אחד המכשירים שיעבדו אצלנו הכי קשה בזמן הקרוב. 

  • רעיון טוב! 2
כמו שאומרים ברוסית, כל אדם הוא הפיזדץ של המזל שלו.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מוצר עם VFM מדהים, כמעט כל שבוע עושה עכשיו גלידה.

הוניל באמת אהוב על כולם (עושה עם חלמונים/בישול, כל התהליך). תותים ושמנת הולך מעולה בעונה.

גלידת חלווה, גלידת קפוצינו, גלידת מייפל ופקאן ואני חושב הטופ היה גלידת פיסטוק.

תהנו

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

רציתי לחלוק איתך מתכונים עוד אז, ולצערי הבנתי שכל המכתונים שאשיתי השתמשה בהם הם ברוסית.
האם אתה או אישתך דוברים את השפה במקרה?

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

פולניה.... סתם. טוב אולי קצת .
בכל מקרה לא. אבל אולי יש מי שיתרגם, ההורים מהאזור.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 13.4.2020 בשעה 14:29, Alkash כתב:

מעדכן: אתמול הגיע המכונה של FROSTLINE. נתתנו לה לעמוד כ15 שעות והיום עשינו גלידה.
מעבר לכל הציפיות, אישתי לקחה כמה מתכונים בגוגל, אחד מהם גלידת "פלמביר" של פעם לעולי ברית המועצות לשעבר.
פשוט מדהים, תוך שעה קיבלנו גלידה שלא אכלנו כמוה כבר עשרות שנים. הגלידה הכי טעימה שאכלתי.
עשינו וניל פלמביר, שוקולד, וסורבה אוכמניות. אכן יש התעסקות של כ10-15 דקות לפני שמוזגים הכל למכונה, אבל זה מאוד רחוק מ"הרבה התעסקות" הסורבה בכלל היה משחק ילדים, פשוט מכיניסים הכל לבלנדר ומהבלנדר שופכים ישירות למכונה.
במיכל של 1.5 ליטר יוצא מספיק גלידה לכ4 סועדים. (סועדים שאוהבים גלידה, מדובר על מנה מכובדת).

המכונה מאוד נעימה וקלה לתפעול.

האם אפשר בבקשה את המתכון?

אשתי דוברת רוסית.

 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

רציתי לאכזב את כל בעלי המכונות ולשמח את כל מי שלא רכש.

 

אני מכין בבית גלידת שמנת סטייל B&J ב3 דקות עבודה ועוד 2 דקות של כיף.

 

המצרכים להכנת קצת יותר מ 2 פינטים (כמות של 2.5 יחידות B&J)

1 חלב מרוכז (מיכל 400 מל)

2 שמנת מתוקה (2*250מל)

וניל

 

מקציפים את השמנת, מוסיפים את החלב והוניל (אם רוצים אפשר קקאו במקום וניל)

זהו!

מוזגים לכוסות הגשה, זורקים בפנים כל מה שאוהבים בקטנה (אפשר להשאיר גם טעם וניל/שוקולד בלבד) כמו חמאת בוטנים, ריבת חלב, קרמל, סירופים למיניהם, בננות, שוקולדים למיניהם, ביגלה, עוגות (כן! אפילו שאריות של עוגת שיש יבשה הופכת ללהיט!), בוחשים קלות עם שיפוד ולמקפיא עד שמתקשה, אין עוד עבודה.

 

בבסיס מתקבלת גלידת שמנת עם אחוז שומן גבוהה ואחוז סוכר נמוך מאוד (3 לערך)

 

לא תחזרו לגלידה קנויה, יוצא טעים יותר מ B&J והייתרון על פני מכשירי הגלידה שאתם לא מוגבלים בכמות שיוצאת

 

 

 

 

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

 

 

 

 

  • אהבתי 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...