Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם, הרי אפשר להגיב גם בלי, וממש לא בא לנו להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Alkash

חשקה נפי במכונה ביתית להכנת גלידה.

Recommended Posts

המתיקות מגיעה מהחלב המרוכז?

וניל הכוונה במקל וניל? או בתמצית? ואם תמצית , כמה שמים לכמות הנ"ל?

רוצה לנסות היום.

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

כן, החלב המרוכז ממותק (יש גם לא ממותק, קשה להשיג, אבל גם הלא-ממותק מתוק מאוד).

מתכון נחמד שניסיתי אותו פעם-פעמיים, אל תצפה למרקם של מכונת גלידה אמיתית עם ערבול איטי תוך כדי הקפאה

(מוצר שעולה הרבה יותר מדי כסף) אבל ביחס להשקעה - תוצאה טובה.


אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

לי זה נשמע כמו להכין גוש קרח עם כל מה שיש במקרר. ומרקם של גוש קרח זה לא מרקם של גלידה.
אבל כנראה שעל טעם ועל ריח...

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

זה בכלל לא יוצא גוש קרח, זה יוצא כמו גלידת שמנת משובחת.

 

המתיקות מגיעה מהשמנת המתוקה והחלב.

 

יש את החלב הזה בכל סופר

 

וניל יכול להיות מקלות וניל או תמצית וניל... לפי הטעם

 

להכין 2.5 פינטים עולה 20 שקל, שזה חצי מ B&j

אם תמצאו שמנת בכמות גדולה יותר במחיר זול יותר מ 6.5 שקל ל 250 מל אז תחתכו בעלות.

 

תנסו לא תצטערו

 

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

 

 

 

 

  • אהבתי 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אז הבת הגדולה שלי לקחה את המשימה לבצע ..

5 דקות עבודה עם מיקסר להקצפת השמנת בהתחלה וערבוב סופי קצר עם החלב המרוכז.

חילקה ל2 קופסאות, באחת ערבבה עוגיות לוטוס מפוררות ובשניה עוגיות אוראו שבורות.

הטעם והמרקם (לפני שזה קפא) היו נהדרים, נחזור היום ונדגום את זה שזה קפוא, במידה ו gsi16v לא מגזים בתוצאה הסופית, כנראה שאני מפסיק לקנות גלידה בחנות .

מחר ניתן את תוצאות המדגם :-) 

  • רעיון טוב! 1

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אז אני רק מעדכן שכנראה לא נקנה גלידות בחנות בזמן הקרוב.

ממליץ לכל אחד לנסות לבד.

טעים בטרוף.

תודה gsi16v

  • מעניין 2

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מאשר, הכנתי גם. במקרה שלי הוספתי גם שאריות גבינת שמנת, מה שמוסיף טעם גבינתי/מלוח קמעה.

 

קלות ההכנה בלתי נתפסת ביחס לגלידה "כמו שצריך" עם חלמונים/רביכות/הקפאות/מכשירים.

  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף למהללים.

7 דקות עבודה, 5 מתוכן עי המיקסר.

ערבובהחלב המרוכז,  ופלים ושוקולד, ולמקפיא.

 

הזוי שזה לא היה ידוע עד היום.

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

למרות כל השבחים, אני מזכיר לכל מי שלא שם לב לפרטים ה"קטנים" , מדובר על קרם/גלידה עם אחוז שומן מאוד גבוה.

שלא תגידו שלא ידעתם :-) 

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מיכאל הזכיר לי:

 

 

  • מצחיק 1

עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.

זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי היום באילת את המכשיר שהומלץ פה  frostline.

חייב להכין מחר גלידה לבנות, אפשר מתכון פשוט פה בפורום, מה לקנות בסופר?

תודה, מיכה

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
למרות כל השבחים, אני מזכיר לכל מי שלא שם לב לפרטים ה"קטנים" , מדובר על קרם/גלידה עם אחוז שומן מאוד גבוה.
שלא תגידו שלא ידעתם :-) 
מדובר על גלידת שמנת...
בכל מצב לדעתי היא עדיפה בריאותית על ך גלידה אחרת הן מבחינת כמות סוכר נמוכה ואחוזי שומן מן החי ברמה גבוהה שהם עדיפים על כל חומר גלם אחר שיכול להיות בגלידה כגון שומן צמחי או מים שיצריכו עוד סוכר כדי לשמור על טעם ומרקם הגלידה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk


לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 2.6.2020 בשעה 09:21, gsi16v כתב:

שלום

רציתי לאכזב את כל בעלי המכונות ולשמח את כל מי שלא רכש.

 

אני מכין בבית גלידת שמנת סטייל B&J ב3 דקות עבודה ועוד 2 דקות של כיף.

 

המצרכים להכנת קצת יותר מ 2 פינטים (כמות של 2.5 יחידות B&J)

1 חלב מרוכז (מיכל 400 מל)

2 שמנת מתוקה (2*250מל)

וניל

 

מקציפים את השמנת, מוסיפים את החלב והוניל (אם רוצים אפשר קקאו במקום וניל)

זהו!

מוזגים לכוסות הגשה, זורקים בפנים כל מה שאוהבים בקטנה (אפשר להשאיר גם טעם וניל/שוקולד בלבד) כמו חמאת בוטנים, ריבת חלב, קרמל, סירופים למיניהם, בננות, שוקולדים למיניהם, ביגלה, עוגות (כן! אפילו שאריות של עוגת שיש יבשה הופכת ללהיט!), בוחשים קלות עם שיפוד ולמקפיא עד שמתקשה, אין עוד עבודה.

 

בבסיס מתקבלת גלידת שמנת עם אחוז שומן גבוהה ואחוז סוכר נמוך מאוד (3 לערך)

 

לא תחזרו לגלידה קנויה, יוצא טעים יותר מ B&J והייתרון על פני מכשירי הגלידה שאתם לא מוגבלים בכמות שיוצאת

 

 

 

 

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

 

 

 

 

כן! צדיק בסדום. רק שאת השמנת המתוקה הייתי מחליף בשמנת להקצפה. היא לא מתוקה וזה מוסיף המון.

החיסרון היחיד של הצורה הזו היא המתיקות של החלב. גם החלב הלא ממותק, יוצא מתוק מדי. למי שאוהב גלידות לא מתוקות הייתי כן ממליץ ללכת על איזו מכונה קטנה.

נסו להוסיף שמנת חמוצה, זה עובד מעולה. 

אם מישהו מצא בסופרים חלב מרוכז בכלל לא ממותק אני הייתי שמח לקבל המלצה.

יש אנשים שלא אוהבים את המרקם שיוצא ומעדיפים גלידה במרקם אחר, גם במצב כזה הייתי רוכש מכונה.

 


"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 2 שעות, gsi16v כתב:

מדובר על גלידת שמנת...
בכל מצב לדעתי היא עדיפה בריאותית על ך גלידה אחרת הן מבחינת כמות סוכר נמוכה ואחוזי שומן מן החי ברמה גבוהה שהם עדיפים על כל חומר גלם אחר שיכול להיות בגלידה כגון שומן צמחי או מים שיצריכו עוד סוכר כדי לשמור על טעם ומרקם הגלידה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 

קניתי את המצרכים, אנסה ואדווח היום. בכל מקרה אתה מודע לכך שבמיכל חלב מרוכז יש 15 כפיות סוכר...? דיווחים מהרשת מדברים על מתיקות גבוהה.

בנוסף המוצר המוגמר מכיל כ30%שומן... לא בדיוק בריא.

להשוואה בבן אנד גריס יש 15%.
אין ארוחות חינם כנראה


אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מבין שהמיכל הזה של החלב מתחלק בכמות גדולה של גלידה...
אם לא הוספת מתוקים ויצרת גלידת וניל או שוקו (עי הוספת קקאו) סגרת את הגלידה עם 6.5% סוכר
ולא נשכח שמדובר בקינוח... מתוק.

לגבי כמות שומן ושומן מן החי, בניגוד למה שחושבים והיה "ידוע" עם דגש על ה-היה וסימון ה"ידוע" כמידע דגומ שרק עבר מאחר לשני, - אין שום בעיה לצרוך כמות גבוהה של שומן מן החי, כולסטרול מן החי, ע'ע תפריטי תזונה כמו פליאו ודומיה.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk


לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • Create New...