Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולכן נראה לי ששווה להקפיץ את השרשור הזה ולבדוק דופק או שאחד המנהלים יאחד את השרשורים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

ולכן נראה לי ששווה להקפיץ את השרשור הזה ולבדוק דופק או שאחד המנהלים יאחד את השרשורים..

אם יתנו אישור, אין בעיה להקפיץ

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
בתאריך 29.5.2024 בשעה 10:59, ChaoscripT כתב:

תודה רבה על התגובה.

עברתי עליו מזמן.

לא יזיק שאעשה עוד סיבוב.

אבל עברו 4 שנים מאז, יכול להיות שדברים השתנו.

אני עדיין בחיים, עדיין משתמש באותה מכונת גלידה שרכשתי לפני 4 שנים מידי קיץ.

פורסם
לפני 23 שעות, ChaoscripT כתב:

אם יתנו אישור, אין בעיה להקפיץ

הוקפץ עבורך LOLZ

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, Alkash כתב:

אני עדיין בחיים, עדיין משתמש באותה מכונת גלידה שרכשתי לפני 4 שנים מידי קיץ.

עם איזו מכונה אתה?

מאיפה אתה לוקח מתכונים? (מעדיף ללא סוכר/דיאטטים)

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

מישהו מעוניין בדיון דומה על בירות? האמת שמהתאורים פה של התהליך להכין בירה קל יותר מלהכין גלידה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

גם על בירה ביתית יש שרשורפלצת, לא, זה לא יותר קל, זה פי 10 יותר מסובך אם אתה רוצה משהו סביר יותר מהקיט הגנרי שכולם מתחילים איתו.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קישור לשרשור?
הקיט הג'נרי עושה עבודה טובה ויש שלל קיצורי דרך שהופכים את התהליך לפשוט מאוד, ולפי דעתי התוצאה גם טובה מאוד, בטח ביחס להשקעה ולזמן.
אני באמת לא מוצא סיבה לקנות בירות מבשלה ליום יום כשיש את הקיט הזה ועובדים איתו נכון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אחרי הרבה התלבטויות וקריאה עמוקה (השרשור הזה בטופ) - נרכשה דאבו 1280.

3 ניסויים עד כה:

גלידת וניל - מעקב אחר המתכון פה, בשילוב הרבה יותר מידי מייצב - הטעם פשוט מעולה, המרקם מסטיק. ניסיון ראשון נחמד.

גלידת שוקולד - לא הייתה אבקת קקאו ולכן השתמשתי בהמון שוקולד במקום (כפול מהמתכון המקורי). התוצאה: גלידה עשירה מאוד בטעם, אבל לא אחיד ומלווה בגושים.

גלידת פיסטוק - סחבק הבין את הטריק והשמשתי במעט מייצב (כשליש כפית) על 1.2 קילו. בנוסף, בלנדר מוט בסיום שלב 8 כדי להחדיר את המחית פיסטוק ולהגיע למצב של מאסה אחידה ובצבע המתאים.

התוצאה - לא פחות מ-mind-blowing.

המרקם טוב אך עדיין לא מושלם. כנראה שלא תהיה ברירה אלא להעלות מעט את אחוזי השומן לקבל מרקם חלק יותר.

שתי מטרות חדשות לאחר ייצוב המתכון - גלידת יוגורט וגלידה מבוססת קוקוס (גלידה פרווה בסגנון ilo). אם יש למישהו מתכונים אשמח לשמוע.

• אהבתי 1

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אנסה להוסיף עוד 15% של סוכר ואבקת חלב. אעדכן

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
בתאריך 30.5.2024 בשעה 23:54, ChaoscripT כתב:

מאיפה אתה לוקח מתכונים? (מעדיף ללא סוכר/דיאטטים)

מצטרף לשאלה. לא מעט אנשים בסביבה שלי (50+) כבר מתחילים לסבול/סובלים מבעיות עם סוכר...

האם תחליפי הסוכר בצורת סוכר לבן יתאימו? האם יש תחליף זול  יותר לתחליפים המאוד יקרים?

ד"א, השירשור הזה עשה לי חשק לקצת גלידה. לא זכור לי שראיתי בסופר גלידה מסחרית נטולת סוכר. (לא גר בעיר ואין גלידריה בסביבה)

פורסם

יש תחליף שהוא אחד לאחד סוכר שנקרא סוויטנגו. הוא יקר אבל לא משהו מטורף. אין תחליף זול שעושה את העבודה כמוהו, הן מבחינת יחסים/כמויות/תכונות כימיות והן מבחינת היעדר טעם לוואי. החלק הראשון חשוב מאוד במיוחד באפייה ובישול שם התחליפים הזולים לא מביאים את אותו האפקט. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, ניקו פ. כתב:

הוא יקר אבל לא משהו מטורף.

בניצת הדובדבן הוא עולה 105 ש"ח/ק"ג....

האם לסוכר יש תפקיד כלשהו בגלידה חוץ מהטעם? באופן אישי אני לא מת על מתוק, מבחינתי גלידת שום או וואסבי יכולה להיות טעימה🙂

פורסם

כן, יש. הורדת טמפרטורת הקיפאון של התערובת ועזרה בהקטנת גודל גבישי הקרח. כלומר- להפוך את הגלידה לכזו בעלת מרקם חלק.

אפשר להשתמש גם בעוד אבקת חלב במקום, גם מדובר בסוכר, רק לא כזה שאנחנו מפרקים בצורה שגורמת לעליית אינדקס גלקימי (וול, זה לא גלוקוז...)

• תוכן חדש...