Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208 מכונית השנה 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומי בדיוק קבע? אה רגע עיתונאים מאירופה.. ופיג'ו זאת חברה צרפתיה?

אני לא אומר כלום.. רק אומר פיג'ו הפעילה לחצים בשביל לזכות בכותרת בעיתון.

פורסם (נערך)

ואת זה אתה מבסס על?

לאורך השנים מגוון יצרניות זכו בתואר, כולל ניסן,טיוטה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברצינות??..אז איך המיאטה זכתה ב2016?.

אולי מאזדה שלחה מישהו עם קורונה לכל העיתונאי רכב האירופיים והחליפה אותם ביפנים?.

אני רק אומר..

פורסם

טוב שאתה אומר, אבל אולי תבסס את זה על משהו לפני שאתה סתם זורק לאוויר?

פורסם
וואלה?, אני בדיוק שוקל רכב שני בבית 208 שנתון 14-15 עם המנוע 1.6 אוטומטית יש קשר בין הזוכה לבין זה?

אין קשר, מדובר על רכב שונה לגמרי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע חדש, פלטפורמה חדשה - רק השם דומה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

לטעמי הוא זכה הרבה בגלל החדשנות של רכב אחד שמושק בכמה תצורות הנעה שונות על אותה הפלטפורמה. זה לא שיצאה גרסה חשמלית ל 208, זה יותר שיצאה 208 ואפשר לקבל אותה גם בתצורה חשמלית, אבל אם אתה מעדיף אז אפשר גם בבנזין או בדיזל והרכב שומר על אותם האפיונים, אותו העיצוב, אותה רמת נוחות ואיכות ללא כותרת גדולה של ״תראו את הרכב החשמלי שלנו!״, פשוט רכב טוב שמגיע בכל צורה שהלקוח ירצה.

ברור שגם לעיצוב יש חלק גדול בזכייה, עיצוב חיצוני ופנימי מדהים שקובע סטנדרטים חדשים לקטגוריה.

דווקא ההישג של הרנו הקליאו שסיימה רביעית אחרי האופציות החשמליות למרות שלא הביאה בשורה או חדשנות גדולה (ועוד עם עיצוב חיצוני זהה) חוץ מלהיות רכב סופר מיני בנזין איכותי מאוד מרשים בזכות עצמו ומראה שגם רנו ביצעה קפיצה יפה מאוד עם הדור החדש שלה.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

אין ספק טסלה היא מכונית העשור אבל עדיין המספרים שלה הם של רכב נישה, ה 208 מביאה את החשמל לקהל הרבה יותר רחב באירופה.

והקונספט שלה להציע בנזין דיזל או חשמל הוא ללא ספק חדשני.

פורסם
האמת קצת מוזר, עם כל הכבוד ל208 המודל 3 רכב הרבה יותר מהפכני וחשוב.

הטסלה, ודאי הפורשה, מכוניות מרשימות משמעותית, אבל לא על זה ניתן התואר. ה 208 מציגה פשוט קונספט לא מוכר עד כה של מכונית להמונים שמגיעה בתצורת הנעה שמרנית וגם חשמלית מלאה ובזה ייחודה והיא ודאי מהפכנית מבחינה זו הרבה יותר ממכוניות הנעה חשמלית טהורות שכזכור אינן בדיוק דבר חדש. עם זה לא הייתי ממהר להשוויץ במקום PSA, אחרי הכל גם ה 308 קיבלה את התואר הזה לפני שש שנים ולא זכתה להצלחה יוצאת דופן, ודאי לא כאן.

פורסם

מכונית השנה היא "מפעל" אירופאי במהותו. עם כל הכבוד לעמישראל, אנחנו לא מרכז העולם ושוק הרכב המקומי רחוק מלהכתיר מלכים מחוץ לגבולותנו.

מכונית השנה המקומית עשויה להיות כל אחת, ונטיית השוק המקומי היא קוריאה/יפן ופחות אירופה או ארצות הברית.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
הטסלה, ודאי הפורשה, מכוניות מרשימות משמעותית, אבל לא על זה ניתן התואר. ה 208 מציגה פשוט קונספט לא מוכר עד כה של מכונית להמונים שמגיעה בתצורת הנעה שמרנית וגם חשמלית מלאה ובזה ייחודה והיא ודאי מהפכנית מבחינה זו הרבה יותר ממכוניות הנעה חשמלית טהורות שכזכור אינן בדיוק דבר חדש. עם זה לא הייתי ממהר להשוויץ במקום PSA, אחרי הכל גם ה 308 קיבלה את התואר הזה לפני שש שנים ולא זכתה להצלחה יוצאת דופן, ודאי לא כאן.

ה308 נמכר יפה בחו"ל,כאן זה לא מדד לכלום,אין שום קשר בין כמות המכירות של רכב לאיכויות שלו.

• תוכן חדש...