Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208 מכונית השנה 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה אני רואה באתר בשם driving electric ( אפשר למצוא ברשת ) דווקא דברי שבח על האופן שבו האוטו הזה מתנהג ועל ההנאה הבלתי מבוטלת שניתן להפיק מנהיגה בו. אז כנראה שצריך להמתין ולהתנסות אישית לפני שפוסקים פסוק.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת הופתעתי מהבחירה. בניגוד למבחן של Carwow רוב הסוקרים הבריטים שראיתי קיבלו את ה-208 בצורה פושרת למדי, שלא לומר צוננת (וכנ"ל לגבי הקורסה החדשה). נכון שיש הטיה אנטי-צרפתית מסויימת אצל בוחנים בריטים אבל הקליאו בסה"כ זכתה לביקורות חיוביות יותר.

כנראה שהסיבה קשורה לאופציה החשמלית, היום נראה שיש העדפה חזקה מאד לרכב חשמלי בפרס הזה.

פורסם

רועי5 אז מצאת איזה אתר רכב חשמלי שהתלהב מה 208 החשמלית סבבה, אני בכל זאת מעדיף עד שיצא לי להתנסות ברכב להקשיב לשלל חוות הדעת השונות שמעלות תמונה אחרת בנוגע לאספקט הזה.

ו Trois צודק, הרבה מהביקורות הבריטיות שקראתי קיבלו את הרכב בצורה יותר פושרת, ורבים מהם גם העלו את זה שההתנהגות מאכזבת. העיצוב המדהים לקטגוריה ובעיקר הקונספט החדשני של פלטפורמה אחת במספר תצורות (שכוללת כמובן חשמלית שהיום זה מאסט אם אתה רוצה להחשב חדשני) הם האחראים העיקריים לפרס הזה לדעתי.

פורסם

ואני, כמו תמיד אגב, משתדל לא להתרשם יותר מדי, לטוב וגם לרע ממה שמישהו שהוא לא אני חושב על אוטו כזה או אחר. אחרי הכל הישבן שלי הוא שצריך להתרשם, לא הישבן של מישהו אחר צריך להכתיב לי את ההתרשמות שלי. מה שהבאתי הוא רק להמחשה שיש כל מיני עם כל מיני דעות, לא חיפשתי עוד, גם לא מתכוון לחפש, לא מענין.

פורסם

רכבים זה לא דבר נגיש וזול מספיק כמו סרט או סדרת טלוויזיה שנוכל לקבל אימג' עליהם רק מהתנסות אישית שלנו (וגם על סרט או סדרה מדוברים יש למשל אימג' מסויים שמשפיע על הציפיות שלך) 

כמו שישאלו אותי מה אני חושב על האטראז', וואלה לא נהגתי על הרכב אבל אתה חושב שלא לגיטימי האימג' שנוצר לי עליו שהוא רכב מיושן, רועש וכל המחמאות שמחלקים לו בכל מקום? אני לא באמת אחפש עכשיו אטראז' לעשות עליה סיבוב כדי שיהיה מותר לי לציין בפני מי שישאל אותי מה הקטע של הרכב. 

אין מה לעשות הרבה מהמידע האנושי מגיע אלינו דרך צד ג', התפקיד שלנו זה אולי לסנן מה מידע ראוי ומה שטות אבל בסוף כולנו פועלים ככה ברמה כזאת או אחרת. 

בכל אופן מכבד את התפיסה שלך בעניין, מקווה שתאהב גם את האספקט הזה ברכב כשיצא לך להתנסות איתו. 

פורסם

דרך אגב , שאלה 

יש צפי מתי לובלינסקי יתחילו לשווק אותה בארץ ? 

לפי האתר של פיזו בצרפת היא כבר משווקת שם. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...