Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, ronrcz כתב:

וטרם ראיתי מישהו שהתלונן על תקלה כזאת

אני אכן לא בקבוצה בפייסבוק, אבל אם תקרא בשרשור שלי על הפיקאסו 1.6 שלי - תראה שזה קרה גם לי.

לפני שעה, ronrcz כתב:

אם זה היה משהו סדרתי ב1.6 בנזין הייתי רואה את זה פעם,פעמיים לפחות

זה סדרתי ברמה שמוסך מורשה לובינסקי פנה ליצרן לרצון טוב בלי שבקשתי ממנו.  ואני, רק מהקריאה שלי כאן בפורום הכרתי את התקלה הזו עוד לפני.

עריכה - כבר רואה שיש אפילו לינק לשרשור שלי.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם (נערך)

אני מאמין לך,יכול להיות שזאת בעיה בפיקאסו,כי אני גם בקבוצה הישראלית ששם יש עשרות רכבים עם המנוע הזה וגם בקבוצה האנגלית ששם יש הרבה יותר מעשרות רכבים ולא נתקלתי אף פעם בתקלה הזאת,יכול להיות שזה רק עניין של פיקאסו ולא 5008/3008.

לפני שעה, save כתב:

נכון. לא קורה במנוע 1.2
אבל במנוע פרינס משופר יצא לי לראות יותר משתי בדיקות ואז באקסרפולציה אתה מבין שמשהו פה רקוב. זה ירשם בהיסטוריה כהחלפת מיכל דלק.
https://carsforum.co.il/index.php?/topic/686895-Picasso-2016-בנזין---נורת-תקלה-אחרי-תדלוק#entry6157105

הודעה מס 24 פה
https://carsforum.co.il/index.php?/topic/660803-C4-פיקאסו-קצר---מעקב-מתגלגל#entry6156878

אתה יודע מה,אני באמת מתחיל לחשוב שזאת תקלה רק בפיקאסו כי לא יכול להיות שבמשך 3 שנים לא היה מקרה אחד בקבוצות של ה5008/3008.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

ייתכן. אני לא עוקב הרבה אחרי פיג'ו 5008 (שהיא התאומה האמיתית).
אולי זו גם אצווה ספציפית . אולי יצא מק"ט מעודכן למיכל , לא באמת התעמקתי או תחמתי בתאריכים.
איציק ניסה יותר להבין את התקלה.

פורסם

יש מק"ט מעודכן..

ניתן לסגור את נושא החלקים בסכום זול משמעותית מ-10K. פחות מחצי ללא בעיה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 11 שעות, save כתב:

ייתכן. אני לא עוקב הרבה אחרי פיג'ו 5008 (שהיא התאומה האמיתית).
אולי זו גם אצווה ספציפית . אולי יצא מק"ט מעודכן למיכל , לא באמת התעמקתי או תחמתי בתאריכים.
איציק ניסה יותר להבין את התקלה.

גם ב5008 וגם ב3008 אין ככל הנראה את הבעיה,רק בפיקאסו.

פורסם

יש למישהו נסיון איך לטפל בנושא הזה מול היבואן?

הייתי אצל גבע שבוע שעבר. קיבלתי שירות מעל ומעבר. אמר לי לגבי הבעיה, שזאת בעיה מוכרת בדגמים האלה ושעדיף לי לטפל מול היבואן במקום לנסות להרוויח עלי סתם. אפילו טיפול שעשה לפני שעלו על הבעיה הזאת הוא לא חייב כי היה ספק שזאת הייתה הבעיה. 

אחרי זה, התקשרתי למוסך המרכזי אבל לא הצלחתי לקבל תשובות, רק להגיע ולראות במקום.

אני מגיע אליהם שבוע הבא.

תודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היבואן מכיר בבעייה ומטפל בה במסגרת רצון טוב (החלקים עליו [עליו ו/או על היצרן] העבודה עליך.  אצלי הוא לקח עליו גם את העבודה).  אבל רצון טוב מותנה ב :

הקילומטראג' שהרכב גמע (150K אני חושב ששמעתי) וזמן מהקניה (5 שנים אני חושב ששמעתי).

אבל מה שיותר חשוב, זה מותנה בכך שהטיפולים השוטפים בוצעו במוסכים מורשי היבואן.  לפי זה שאתה מדבר על גבע, כנראה זה לא המצב.

בכל מקרה אין לך מה להפסיד - הכנס את הרכב למוסך מורשה יבואן ובקש לקבל החלפה במסגרת רצון טוב.

• תוכן חדש...