Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש לעצמי רכב שיקח אותי מהבית לעבודה הלוך חזור

עם חיבור כיסא בטיחות מאחורה(תינוק בן שנה)

לא אכפת לי רכב עם גיר ידני , מדובר בכ 40 קמ ביום.

נתקלתי בהמון ניסן מיקרה רציתי לדעת חוות דעת על הרכב.

או בכללי המלצה על רכב גיר ידני עד כ30 אלף שח +/-

פורסם

היה לי כזאת חלופית גם ידנית - לגבי הזריזות בהילוכים נמוכים ביחס לנפח מנוע קשה לי שלא להסכים, גם המרווח פנים עדיף משמעותית על רכב מיני והאבזור אפילו סביר.

לגבי שאר הדברים היא פשוט אחד הרכבים הכי איומים שנהגתי בו בפער:

- המנוע עם רעש לא נעים ממש של מגרסה במאמץ

- התנהגות של מכונת כביסה על גלגלים(תחושת כבדות וזוויות גלגול איומות)

- ההגה ע-נ-ק-י ולדעתי איום ונורא מבחינת אחיזה ועם פידבק גרוע

- הידית הילוכים הכי גרועה שנהגתי ברכב מודרני, לא מדוייקת בעליל, תחושה שהידית יצוקה בקרטון(משוחררת) כולל רעשים לא נעימים בכלל בהעברת הילוכים(כאילו מצמידים 2 חתיכות קרטון אחת לשניה, לא רעש שבא מהמכניקה של הגיר עצמה אלא מהידית) וכמובן שהידית מאוד לא נעימה לאחיזה

- לא מצאתי תנוחת נהיגה סבירה במושב, חלקית באשמת ההגה

תעשה נסיעת מבחן טובה עליה לפני שאתה מחליט ותוודא שהנ"ל לא מפריע לך, אישית אחרי כמה ימים הלכתי להחליף(למרות שביקשתי ולהתלהבתי לקבל רכב ידני) כי פשוט היא לי הייתה בלתי סבילה ליותר מ4-5 ימים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

- ההגה ע-נ-ק-י

בכל המכוניות הפרטיות למעט כמה יוצאים מן הכלל כמו פיז'ו 208 עם הגה קטן, קוטר גלגל ההגה זהה - 38 ס"מ.

הוכחה לכך - כל כיסוי ההגה מיצרים במידה אחת.

פורסם

מצטרף לדבריו של noknok. בנוסף לכל מה שנכתב, אצלי התרחשה תקלה בבורר המצבים במזגן שהצריכה פירוק של כל הדאשבורד והחלפה של איזשהו רכיב. אני הייתי מחפש רכב אחר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

- הידית הילוכים הכי גרועה שנהגתי ברכב מודרני, לא מדוייקת בעליל, תחושה שהידית יצוקה בקרטון(משוחררת) כולל רעשים לא נעימים בכלל בהעברת הילוכים(כאילו מצמידים 2 חתיכות קרטון אחת לשניה, לא רעש שבא מהמכניקה של הגיר עצמה אלא מהידית)

אני נהגתי במיקרה שהייתה כמעט חדשה (כמה אלפי ק"מ על השעון) ולפחת הבעיות האלו לא היו.

פורסם

יש תקלה נפוצה בהעברת מצב המזגן מקירור לחימום.

יש אפשרות לבצע במוסך העברה ידנית של המצב (בתחילת קיץ \ חורף) בסכום של 100 ש"ח

על תיקון של המערכת רצו 3,000 ש"ח

התיקון דורש פירוק של כל הדשבורד מקדימה (יש סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך לטפל בתקלה)

פורסם

גם אצל אחי התקלקל בורר המצבים של המזגן. בחברה רצו 3500 כולל עבודה. הוא קנה מהם את החלק ב 1000 שקל בערך ושילם למישהו אחר עוד 400 שקל עבודה. ואמרו לו שזו בעיה ידועה בבוררים האלו.

• תוכן חדש...