Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מחפש משפחתומטית הכי סטנדרטית שיש.

יונדאי I30 2013 יד שלישית מליסינג פרטי(כמובן ששכחו לציין),הרכב במצב לא טוב מבפנים אבל בר תיקון מתעקשים על משוקלל יד2.

עוד רכב דומה שנת 2014 יד 2 רוצים עליה 65 אלף-אז אני אקנה כבר אחת 2016 ב60 עם אותו ק"מ מליסינג ועם אחריות.

יש תחושה שהרוב לא מחפשים למכור אלא מחכים לפראייר התורן שיגשים את הבקשות ההזויות שלהם.

כל פעם אני מפנה שעה שעתיים,נוסע מסתכל וחוזר בידיים ריקות.

יש ביד 2 בחור אחד עם נירו בת שנתיים. מחירון 117 הוא רוצה 120. למה? "ב1.1 המחירים עולים וגם אצלי המחיר עולה"

גאוני, האוטו שלו כמעט חודשיים בלוח.

אה אוקיי מהבחינה הזאת אני מבין ומזדהה עם מה שאתם אומרים, חווה את זה גם עם הרכב שאני מחפש, יש אחד שתקוע חודשים בלוח כי הוא חושב שיצליח למכור 208GTI בת חצי שנה ב 127 אלף כשחדשה עלתה 130 מהיבואן, אחר ביקש 100 על רכב בן שנה וחצי שקנה ב 0 קילומטר ב 107. יש באמת תחושה שאנשים מחכים לפראייר הנואש שיסכים פשוט מחוסר ברירה.

לשמחתי עד עכשיו זה לא עובד להם וגם כשמודעה יורדת זה לא בגלל שהם הצליחו למכור אלא משיקולים טקטיים (אני תמיד מתקשר אחרי שירדה וכמעט תמיד זה עדיין רלוונטי)

אבל למה אתה יוצא מהבית כשאתה לא יודע אם הטווח של המחיר מקובל עליך, חבל על הטרחה, תצא רק כשאתה רואה שהמחיר שהמוכר מבקש הוא סביר עבורך גם בתסריט שהוא לא גמיש לרדת.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב, לגבי צבע - האם למישהו יש ניסיון עם מדי עובי הצבע שנמכרים בכמה דולרים באתרים הסיניים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוק היד 2 נוראי.

כמות האנשים שטוענים שהם יד 1, ואז רואים על לוחית הרישוי מסגרת של אלבר, אלדן וכו', פשוט עצומה.

ופשוט כול אחד שיש לו קילומטראז שלא בשמיים(ואני מדגיש, לא נמוך, אלא רגיל ואפילו קצת גבוה) מבקש מעל המחירון.

אנשים לא רוצים למכור, מבלבלים ביצים ומשקרים. בכנות, אם הייתי מחפש רכב שהוא בטווח של השנה שנתיים על הכביש, ככול הניראה הייתי הולך על חדש. התעסקות עם הישראלי הממוצע שמחפש לתחמן ולעשות את ה- "מכה", יכולה להוציא מהכלים.

פורסם

הכי חשוב זה לא להתפתות לעסקאות בשטח כי שמתפתה אוכל אותה, אוכל אותה חזק ואוכל אותה בגדול.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

פשוט, משום שהפרסום חינם רבים מפרסמים למרות שלא מעוניינים למעור, כי אולי יגיע כבש

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
דרך אגב, לגבי צבע - האם למישהו יש ניסיון עם מדי עובי הצבע שנמכרים בכמה דולרים באתרים הסיניים?

למזלך איכות העבודה פה לרוב מאוד נמוכה ותראה את ההבדלים בעין.

הזמנתי אחד כזה עכשו,נראה איך הוא.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לא להתקרב לחולון לא לנתניה ולישובי הסביבה.

סוחרי נתניה מפרסמים שהאוטו מאבן יהודה , כפר נטר , בית יהושע וקובעים פגישה "בעבודה" (על הקונה ) בנתניה

בדיוק !

זו השיטה שלהם, נפגשים איתך בבוררגתא, כפר נטר, בית יצחק וכאלו, מעמידים פנים שהם "בדיוק" סיימו כאן איזו פגישה עסקית, על מנת שלא תחשוד.

היזהרו.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אתם מדברים כאילו אין אנשים תמימים בנתניה שבסך הכל רוצים למכור את הרכב שלהם, וכולם שם סוחרים שרוצים למכור מכוניות שעברו טוטאלוסט ותוקנו בשטחים. בחייאת רבאק חברים, דווקא לא מתאים לפורום הזה.

פורסם

אחד הרכבים הכי טובים ושמורים שרכשתי בתור יד שנייה, היה בנתניה.

ההכללות האלה מיותרות. יש סוחרים/ נוכלים בכל עיר.

פורסם

גם חברות הליסינג לא ממש אמינות.

יש אין סוף סיפורים איך הסוחרים הממולחים בחברות הליסינג הגדולות שעובדים על עמלות, נוהגים לשקר ולהעלים תאונות.

פורסם
אחד הרכבים הכי טובים ושמורים שרכשתי בתור יד שנייה, היה בנתניה.

ההכללות האלה מיותרות. יש סוחרים/ נוכלים בכל עיר.

הכל נכון אבל בנתניה יש ריכוז גבוה של סוחרים . אינני יודע מה הסיבה .

צריך להזהר גם ברעננה / כפר סבא . הוד השרון . הרצליה וכו'

גילוי נאות - אני יליד העיר וחייתי בה עד נישואיי

פורסם

אז היום נסעתי לראות יונדאי i10 1250 מאישה מבוגרת.

כשהגעתי מצאתי שהיא בכלל מנוע 1000 בדגם הפשוט ביותר.

-"למה רשמת במודעה 1250?"

-"מצטערת, לא מבינה בזה..."

מזל שזה היה בעיר שכנה ולא רחוק מהבית.

קשה, קשה למצוא רכב יד2 טוב בארץ.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם את לא יודעת לקרוא מהרשיון רכב אולי עדיף שלא יהיה לך אחד כזה.

מבינה מצוין,אפשר למכור חארטות גם בגיל 70.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...