Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה בטוח? תמיד תהיתי למה קיים הצד השני, עם הזווית הלא ברורה להצמדה לשסתום.

לפני כמה חודשים מילאתי אוויר, ופתאום שמתי לב שאני על bar ולא על psi. שיניתי את ההגדרה, לא הפכתי שום צד, והמשאבה רוקנה את עודף האוויר ללחץ הרגיל.

הוא טועה, יש שני צדדים כדי שיהיה נוח מכל זווית שתבוא. ואם רוצים להוציא אוויר פשוט מורידים את הPSI במכונה למספר הרצוי

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא רציתי אבל אם אני מתלבט, איך זה? 143.10 כאילו 150 שקל. יש משהו יותר טוב במחיר הזה?

https://www.autodepot.co.il/8253307.html

יש לי כזה. רכשתי כי מוצר עם שתי בוכנות ממלא מהר יותר מאשר הבסיסי בעל בוכנה בודדת.

החיסרון שחייבים לחבר ישירות למצבר הרכב, קצת מסורבל מאשר להכניס לשקע מצית, מצד שני יש מצב שצריכת הזרם שלו גבוהה מאשר מתאפשר דרך המצית.

המחיר טוב, אני שילמתי בעבר 200 על אותו המוצר (מבית אמריקן איגל)

מגיע עם תיק נשיאה פשוט, לא תופס מקום .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לי יש מדחס עם סוללה נטענת ומד לחץ דיגיטלי. זה הרבה יותר נוח למלא ככה וקל להגיע לכל ארבעת הצמיגים בלי להתבך עם הכבל. כך גם אפשר למלא אוויר שהצמיגים קרים לחלוטין בבוקר כמו שאמורים לעשות.

פורסם

אני מניח שישנן הנחיות ברורות בנושא - זה לא מטוב ליבם שהתקינו עמדות מילוי לחץ אויר בתחנות.

אני גם מניח שאין כל אכיפה / פיקוח על כך ולכן 'מרשים' לעצמם שלא להשקיע על תיקון של עמדה תקולה (לא בכל התחנות, אבל כנראה שבהרבה).

מעניין אם יש גוף שבכל זאת ניתן להתלונן בפניו?

שירות הלקוחות הארצי של תחנת הדלק?

או הרשות המקומית שבגזרתה נמצאת התחנה?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מעניין אם יש גוף שבכל זאת ניתן להתלונן בפניו?

שירות הלקוחות הארצי של תחנת הדלק?

או הרשות המקומית שבגזרתה נמצאת התחנה?

תתלונן. יטען מנהל התחנה שאיש השירות (יש אחד כזה לכל כמה תחנות. תפקידו להסתובב בהם לפי קריאות ולתקן/לכייל כל מה שצריך) הגיע, תיקן לאחר תלונתך ושוב מישהו קלקל את המשאבה.

תוכיח.

פורסם
כמי שמחזיק קומפרסור יקר, שימו לב ששעוני ל.א. של הקומפרסורים הזולים מאוד לא מדוייקים.

תחזיקו בנוסף מד לחץ אוויר פשוט טוב.

מחזק. אני מחזיק מד לחץ בנוסף לקומפרסור שלי. ממליץ בחום על המוצר הבא:

Longacre 53006 2" Basic Digital Tire Gauge 0-60 PSI https://www.amazon.com/dp/B00D3M9B3Y/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_7iWUDbSDPKPE1

S60 Rdesign

פורסם
לא חסר זמן וגם על זה נשלם כסף חכה בסבלנות.

בארה״ב ברוב התחנת משלמים משהו כמו 75 סנט וכדי להוסיף חטא על פשע יש מגבלת זמן שתמיד נגמרת בדיוק אחרי שמילאת את הצמיג השלישי.

פורסם
בארה״ב ברוב התחנת משלמים משהו כמו 75 סנט וכדי להוסיף חטא על פשע יש מגבלת זמן שתמיד נגמרת בדיוק אחרי שמילאת את הצמיג השלישי.

אתה בכלל משווה מה שקורה אצלכם, בתחנות דלק, לאומת אצלינו?

אני מוכן שאלה יהיו "הצרות" שלנו גם. 75 סנט וזמן מינימום לניפוח.

כמובן, יחד עם מחירי הדלק שאצלכם...

פורסם
פורסם

ישראלי ממוצע שזורק את הצינור על הכביש ואז דורס אותו...

אני תמיד אחרי השימוש מחזיר את הראש על המעמד שלו ומזיז את הצינור הצידה

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם
אילו היו לוקחים תשלום- היית מוצא בכל תחנה שתי עמדות מפונפנות ומכוילות.
עם גגון לצל / נגד גשם ופח אשפה ליד.

כרגע זה בחינם וסוג של חובה, אז ברוב התחנות זה בקצה, מוזנח, תזיע למוות או תירטב עד העצם, רק כי אתה צריך לנפח אוויר.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...