Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בית פיוז?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי בית פיוז שנמצא במצבר עכשיו הוא דיי מוזר ודיי טוב לפי מה שהבנתי..

הוא בית פיוז יותר גדול מהרגיל עכשיו יש בתוכו את הפיוז זכוכית של המגברים..

יש לו מן אוטומאט כזה כמו של החשמל בבית שאם משהו לא טוב אז הוא קופץ וככה הפיוז לא נשרף אלה רק קופץ האוטומאט שלו..

השאלה היא מישהו יודע כמה עולה דבר כזה ?

ואיפה אני יכול להשיג את זה?

ואם בכלל הדבר הזה טוב כמו שאני חושב?

כי זה יכול לחסוך פיוזים אם יש תקלה מסויימת.

יהודה

פורסם

בכמה תקלות כבר נתקלת ?

תספור את מספר התקלות, תכפיל בעלות של יחידת פיוז, ואני בטוח שלא הגעת לעלות של המוצר המדובר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה עולה בין 50-100 שקל

ואישית אני חושב שזה שווה לשים לי יש את זה זה מונע ממלך כל פעם תקצרים האלה כל פעם להחליף פיוז תיכול ליסוע בלב שקט וזה לא מחיר בשמיים וטאתה מרכיב את זה את כל מתקין שיש כמעט

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

להתקין את זה זה לא בעיה..

פשוט אני מחפש לקנות אמרו לי שזה לא נפוץ כל כך..

איפה זה עולה בין 50-100 ? אני מאיזור מקרית מלאכי

ודרך אגב MIKMIK אפשר להגיד שנשרפו לי כבר יותר מ8 פיוזים :roll:

הפיוזים לא בדיוק נשרפו .. כאילו הם הפסיקו לעבוד כן אבל הכל היה נראה שלם..

אז לא הבנתי מה קרה ובסוף פתחתי פיוז שלא עבד וראיתי שהמגבר עובד הרבה זמן ועל עוצמה הוא מתיך את הבדיל שנמצא בתוך הפיוז ומהבאס זה משתחרר..דיי מוזר על החלק הזה הלכו לי משהו כמו 4 פיוזים..

והיו עוד תקלות זאת הכי הרבה פיוזים

פורסם

אז כניראה אתה צריך לפתור את הבעיה, ולא להתעסק בדרך נוחה יותר לטפל בפיוזים שלך .. הם לא הבעיה שלך.

הבעיה שלך היא צריכת החשמל של המגברים שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן אני יודע שיש לי בעיה בצריכת חשמל.. בנתיים יש לי פיוז 60 אמפר בכבל 8 ג'יג שמתי את זה בהתחלה ולא הבנתי כל כך אבל אני יחליף תאוטו אז אני ישנה הכל אני ישים כבל 4 ג'יג ויפצל אותו או שאני ישים 4 ג'ג ועוד עוד של 8 ג'יג וזאת תאמת כבר שאלה אחרת מה לעשות..

יש לי 2 מגברים באוטו מה מולמץ לעשות?

פורסם

מה ההספקים שהם מוצהרים ?

ומה הם מריצים ? (סאב ? קומפוננט ?).

ובאיזה מגברים מדובר ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

1 מהם הוא רוקפורד 750X הוא מוצהר 750 אראמאס מחזיק דאבל סאב של פיוניר 800 וואט tcw-125c

והשני מגבר SABA אני לא יודע בדיוק כמה הוא מוציא בארמאס. .אבל הוא 880 וואט והוא באמת חזק.. יש לי בסביבות האלף ארמאס אני מאמין...

והוא מחזיק רמקולים אחורים של פיוניר הסדרה הצהובה. 330

פורסם

אני מניח שהמגבר של רוקפורד איננו מונובלוק, נכון ?

בכל אופן, איזה כבל\כבלים יש ברשותך כרגע ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הרוקפורד הוא לא מונו בלוק הוא 4 ערוצים.. כל אחד מהסאבים עובד על שני יציאות בגישור..

המערכת עובדת עכשיו על כבל פלוס 1 8ג'ג .

יש לי נפילות מתח (האורוןת קופצים משהו מטורף)זה יכול להיות בגלל הכבל נכון?

פורסם

לא, הנפילות מתח שכניראה קיימות אצלך - זה בכבל של המגבר, זאת אומרת שאספקת החשמל שהמגברים מקבלים איננה אופטימלית.

המלצה שלי, או שתשתמש בכבל 4 גייג, או שתוסיף כבל של 8 גייג.

האורות לא קשורות לכבל של המגברים שלך, ולכן הן לא נפגעות ממפל המתח שנוצר בו.

הקשר היחידי ביניהם - שניהם משתמשים באותה אספקת חשמל וכניראה אספקת החשמל נפגעת מהצריכה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אוקיי עכשיו עוד שאלה קטנה..

אני רוצה לחבר 2 מגברים..

מה מומלץ לעשות להעביר כבל 4 ג'ג ולפצל אותו בסוף ל2 כאילו ל2 מגברים?

או להעביר 2 של 8 ג'ג ?

או 1 של 4 ג'ג ואחד של 8 ג'ג ביחד?

פורסם

השאלה היא בצריכת החשמל של המגברים שאתה מתכוון לחבר, מה ההספקים המוצהרים עליהם ומה אתה מתכוון לחבר אליהם ?

דרך אגב, החשבון שאתה עושה עם הכבלים של ה4 גייג וה8 גייג הוא לא נכון.

מפני של4 גייג סגולה משולשת מאשר ה8 גייג.

4 גייג = 3 כבלים של 8 גייג.

8 גייג = שליש 4 גייג. (שיהיה מובן יותר)

שוב, תלוי במגברים שאתה הולך להתקין..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אוקיי עכשיו יותר הבנתי את הקטע..

אני יעביר בכל מקרה כבל 4 ג'ג .

עכשיו אני רוצה לחבר את שני המגברים שהזכרתי למעלה.. הרוקפורד בעיקרון אני משאיר ואת השני אני מחליף למשהו יותר טוב..למה ?!?! אני עדיין לא יודע לא סגור על כלום קודם כל נמכור אותו אחר כך נראה מה נעשה..

אז מה אתה אומר כבל 4 ג'ג עם מפצל בסוף אמור להספיק?

וכמה עולה מפצל ומאיפה אני קונה?

ואם יש לך לינק או משהו שאני יראה על מה מדובר יתקבל בשמחה..

• תוכן חדש...