Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 45,000 סמארט FORTWO 0.9 turbo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

קיבלתי הצעה לטיפול 45,000 (הרכב עבר 12 אלף אבל בן שלוש) בעלות של 3,400 ש"ח כולל מע"מ. זה נראה לי המון...אני יודע שזה נחשב מרצדס ולכן המחיר המטורף הזה, אבל בתכלס - מדובר ברנו טווינגו מבחינת המנוע, המיקום שלו, החלקים (באופן חלקי אמנם, כי הטווינגו זהה ל FORFOUR אבל לא לחלוטין ל FORTWO. יצוין, כי רק המוסך המורשה של כלמוביל מטפל בסמארט מבחינת מוסכים מורשים.

חייב גם לציין, שהחזקתי בעבר רכבים שהאחזקה שלהם אמורה להיות הרבה יותר יקרה (האחרון היה אבארט 500) ולא הגעתי לסכומים כאלה.

השאלה היא האם יש טעם לנסות לרכוש את החלקים שצריך להחליף לבד, והאם אפשר לשכנע את המוסך לחייב אותי בעבודה בלבד, או שאין סיכוי כזה? או אולי להיכנס למוסך של רנו.

תודה.

price.JPG

פורסם

מפחיד. אתה יכול לראות שלא צריך אפילו להרים את הרכב כדי להחליף שמן אז העלות עבודה צריכה להיות יותר נמוכה ממאזדה למשל.

השמן לא מאוד יקר אם הם משתמשים במותג:https://www.justmotor.co.il/product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-motul-8100-x-max-0w40--5l

כל שאר החלקים אפשר להזמין מאמזון.

החלפת פלאגים לקחה 30 דקות:https://www.youtube.com/watch?v=4-rgbCSyB9g

הוראות של מרצדס להחלפה:https://www.smartusa.com/resources/downloads/howto/SMART_HOW-TO_SPARKPLUGS.pdf

איך הגיעו ל3400 ש"ח לא ברור לי בכלל.

פורסם

הצעת מחיר חזירית ביותר.

פילטר מזגן 590 ש"ח?! הצצה בגוגל העלתה פילטר של מאן בפחות מ20 דולר.

תוסף "משקעי דלק" מיותר וגם אם תקנה אותו לבד יעלה 40-50 שקל.

גם מחיר המצתים גבוהה מאוד.

הייתי בורח ומחפש הצעות נוספות.

לגבי להביא חלפים בעצמך, עקרונית החוק מחייב אותם לאפשר זאת אך אני יודע להגיד שהם תמיד ידאגו להתנער מכל אחריות על העבודה כי הם לא סיפקו את החלפים גם אם הם מקוריים.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אם מאוד חשוב לך טיפול במוסך מורשה יבואן תאלץ לשלם סדרי גודל כאלו.

אין באמת הכרח לטפל שם.

אם מתאים לך לקנות חלפים לבד ולטפל בעצמך - זה יצא הכי זול.

המלצה חמה לכיוון אחר - אם אתה באזור המרכז תגיע למוסך "רם מרצדס" ברחוב בית אלפא בתל אביב.

מוסך מתמחה מרצדס , לא מורשה יבואן, שמתמחה בטיפול בדגמי סמארט.

זהו מוסך משפחתי של אב מבוגר משה ובנו עדי שיתרונותיו הינם גם במקצוענות גבוהה ופדנטיות וגם מחירים הוגנים ויושר רב.

לרעת החווייה יש לציין צפיפות רבה ומראה לא אסתטי של המוסך.

עדיין תקבל טיפול מאוד איכותי במחיר ממש נוח.

חפש חוות דעת על המוסך פה באתר או בפייסבוק.

פורסם

תודה רבה על התגובה. באמת היה לי הזוי המחיר...שאלתי אותם שוב כדי לוודא והסבירו לי שזה נחשב טיפול גדול ולכן המחיר הזה. מה שעוד יותר מקומם זה שמוסכים אחרים של מרצדס לא מתעסקים עם סמארט...אז אני די כבול. לא רואה את עצמי מחליף לבד דברים, אבל יש טעם לבקש מהם לחייב אותי על עבודה בלבד ולקנות את הכל בנפרד? יסכימו לדבר כזה? תודה.

פורסם
אם מאוד חשוב לך טיפול במוסך מורשה יבואן תאלץ לשלם סדרי גודל כאלו.

אין באמת הכרח לטפל שם.

אם מתאים לך לקנות חלפים לבד ולטפל בעצמך - זה יצא הכי זול.

המלצה חמה לכיוון אחר - אם אתה באזור המרכז תגיע למוסך "רם מרצדס" ברחוב בית אלפא בתל אביב.

מוסך מתמחה מרצדס , לא מורשה יבואן, שמתמחה בטיפול בדגמי סמארט.

זהו מוסך משפחתי של אב מבוגר משה ובנו עדי שיתרונותיו הינם גם במקצוענות גבוהה ופדנטיות וגם מחירים הוגנים ויושר רב.

לרעת החווייה יש לציין צפיפות רבה ומראה לא אסתטי של המוסך.

עדיין תקבל טיפול מאוד איכותי במחיר ממש נוח.

חפש חוות דעת על המוסך פה באתר או בפייסבוק.

תודה רבה! אבדוק את הנושא. כעקרון אני תמיד העדפתי מוסך מורשה יבואן, מאוד יקה בקטע הזה...אבל אולי כדאי לי באמת לפתוח את הראש קצת.

פורסם

בסרטונים אתה יכול לראות כמה זה פשוט.

עשיתי שבוע שעבר טיפול לפולו של ידידה והבאתי לה לעשות את הטיפול בהנחיה שלי ליד. בחורה בת 21 ללא שום ניסיון במכונאות.

תוך שעה וקצת סיימנו.

לא רואה סיבה לשלם מס מרצדס למוסך,מוסך כללי יקח 350 שח על עבודה כזו.

פורסם
תודה רבה! אבדוק את הנושא. כעקרון אני תמיד העדפתי מוסך מורשה יבואן, מאוד יקה בקטע הזה...אבל אולי כדאי לי באמת לפתוח את הראש קצת.

כדאי מאוד שתפתח את הראש בעניין הזה, אלא אם כן זה בסדר בעינייך לשלם סכום מטורף לחלוטין לטיפול כזה.

לדעתי אין לך מה לחפש במוסך הזה, גם לא להגיע לשם עם חלפים, לך תדע איזה עוד תרגילים יכולים פתאום להמציא לך.

בהנחה שכבר אין אחריות על הרכב, אני במקומך יוצר קשר עם הכנופיה בפייסבוק ("תשאלו כנופצון"), מקבל הכוונה לרכישת חלפים, ואח"כ נעזר בקבוצה לביצוע הטיפול.

חזיר דיזל

פורסם

אחת הסיבות הלגיטימיות לטפל במוסך מורשה יבואן להבדיל מטיפול עצמאי או במוסך כללי הינו היתרון שבמוסך המורשה של היבואן מבצעים סריקת מערכות מלאה, או לפחות אמורים, בכלי הדיאגנוסטיקה של היצרן לשלילת תקלות, איפוסן, איפוס התראת טיפול וכו'.

למוסך 'רם מרצדס' עליו המלצתי יש כלי כזה - 'סטאר' של מרצדס כך שגם יתרון זה נשמר.

פורסם

ענו לי מהמוסך מורשה שאם אני רוצה להביא חלפים אז יחייבו אותי על עבודה (כ 1000 ש"ח) אבל אני צריך להביא חלפים מקוריים בלבד, סגורים בקופסה אטומה ועם חשבונית קניה. זה מה שאומר החוק? מעניין.

פורסם (נערך)

הוא שאמרתי, לדעתי חבל לך על הזמן, הם יינסו להערים קשיים כדי לגרום לכך להיות לא אטרקטיבי.

אם אתה טרם מוכן לטיפול עצמי, גש למוסך רם.

לא מכיר מחירים של חלקים "מקוריים" לסמארט - להערכתי עם חלקים חליפיים מהליגה הראשונה יישאר לך עודף משמונה מאות ש"ח על החלפים והחומרים.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• תוכן חדש...