Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה עד כמה הצמיגים שחוקים ועם זה מקרה דחוף להחליף D1338F34-207B-432E-A76A-B21E190A2DE3.jpgF5FB75A9-51D3-4F5A-A374-632CA017AAD1.jpg32D5047B-EF2F-48F2-AD0B-7F7E4CBF5F67.jpg03FA46AC-1A21-478D-8F83-47161EF1594E.jpg797AB19C-C9FF-4A9D-9AE4-AA10346FE670.jpg

זה צמיגים קשמיים

דגם הרכב זה מיציבושי לנסר 2010 ספורטבק צמיגים של גודייר

פורסם

שלום, הצמיגים לא שחוקים אלא יבשים - רואים סדקים קטנים ולא קטנים.

לערכתי, הם על הרכב מעל 3 שנים.

אם אין בריחת אוויר ואין טסט ב 3 חודשים הקרובים, אני לקראת החורף (או כאשר ייגמר החום של הקיץ ) הייתי מחליף אותם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אין בריחת אוויר ואין טסט ב 3 חודשים הקרובים, אני לקראת החורף (או כאשר ייגמר החום של הקיץ ) הייתי מחליף אותם.

מה כול פעם שיעבור חורף יגיע הקיץ צריך להחליף בגלל היובש של הקיץ לא הבנתי

פורסם

כמה זמן צמיג מחזיק מעמד נגיד אני קונה של 2019 תחילת 2019 כמה זמן הוא יחזיק

אני יקנה של גודייר אותו דגם רק הבאסה בהם שהם לא הולכים טוב עם האקלים בארץ

פורסם

3 שנים בשמש - לא משנה מה תקנה.

אם יש לך חניה מקורה/ בצל , 4-5 שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תלוי גם בכמות הק"מ שנצברו על הצמיגים מאז הרכבתם.

רוטציה בין הציר הקידמי לאחורי עוזרת.

יש צמיגים שיחזיקו גם פחות מ3 שנים.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני מציע לך לא לקנות אוטומטית אותו דגם. כנס לאחד האתרים טייר דיל טייר קלאב או אחרים, תבדוק מה יש במידה, אני משווה אחכ לאחד האתרים כמו tirereview. מבחינת VFM, תמצא יותר טוב מאשר גודייר. מידה שלך יש OHTSU ב-250, פלקן/ריקן ב-280, יוקוהמה 330. מצד שני אל תלך על סיני עלום שם. תרגיש שיפור מיידי בנסיעה, צמיג חדש זה תענוג

כל אחד והחשבונות שלך אבל הצמיגים שלך יבשים קשים ומחורצים לא הייתי ממתין כדי לסחוט מהם עוד שלושה חודשים.

גיל - סתכל מה קוד תאריך הייצור בצד (WWYY) ותדע בני כמה הם. אבל זה רק מספרים, הצמיגים עשו את שלהם והם זקנים.

dotcode5.jpg

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יש יובש מוגבר בכתף החיצונית וקצת פגמים בגומי שנובעים לדעתי מתוואי הנסיעה. אבל אין סדקים מסוכנים שאני מזהה, עומק החריצים תקין והדופן נראית בריאה.

בהתאם לתגובה מעלי, האם אתה יכול לזהות/לצלם את תאריך הייצור של הצמיגים וכן את ארץ ייצורם?

האם יודע להגיד מעבר לכך כמה שנים הם מותקנים על הרכב וכמה ק"מ הם עברו?

האם בוצעה רוטציה כלשהי?

• תוכן חדש...