Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלב זה אני משתעשע ברעיון של רכישת רכב לנהיגה נטו ומנסה לגבש החלטה אם ללכת על זה, ישמש כרכב שלישי בבית בעיקר לסופ"שים.

במידה ואקנה אני חושב על תקציב של 100K לפני שיפורים שיבואו בהמשך.

הסיבה לרכישת רכב ב 3-5 שנים זה חוסר הרצון לבלות הרבה במוסכים וכו' כמו גם הרצון לא לקבל רכב שחוט.

חשוב - הוא לא צריך להיות פרקטי, ולא ספורטיבי - אלא רק לנהיגה ספורטיבית.

הראשון שקפץ לי לראש היה BRZ, מכיר את הרכב אבל הוא מעט חלש ולמעט פרויקט אחד די משוגע שזכור לי שהיה כאן אני לא מכיר דרך לשפר אותו בהיבט של כח.

מאמין שהמאזדה תהיה דומה בהיבט הזה.

אילו עוד אפשרויות עומדות על הפרק?

פורסם

הברז והמיאטה דווקא עשויות לקלוע למשימה.

שוק אפטר מרקט רחב בכל הקשור להתנהגות וכוח.

מקווילאוברים, אנטירול, חיזוקי שלדה, קשתות, מנועים אטמוספריים בריאים (2.5 ליטר נעשה פופולרי גם בארץ)

פרוייקטים טורבו וסופרצ'ארגרים.

עלויות אחזקה נמוכות, אמינות גבוהה בבסיס, שלדה מתנהגת ומוצלחת בבסיסה.

פורסם
הברז והמיאטה דווקא עשויות לקלוע למשימה.

שוק אפטר מרקט רחב בכל הקשור להתנהגות וכוח.

מקווילאוברים, אנטירול, חיזוקי שלדה, קשתות, מנועים אטמוספריים בריאים (2.5 ליטר נעשה פופולרי גם בארץ)

פרוייקטים טורבו וסופרצ'ארגרים.

עלויות אחזקה נמוכות, אמינות גבוהה בבסיס, שלדה מתנהגת ומוצלחת בבסיסה.

החלפה למנוע 2.5 של איזה רכב במקור?

יודע להעריך עלויות? והכי חשוב - האם אפשר להעביר את ההחלפה במשרד התחבורה?

פורסם

יש כל מיני הליכים ותהליכים, שיפור הרכב איננו חוקי כמובן והאחריות היא על הרוכש והמשפר.

במיאטה נוטים להשתיל את מנועי ה2.5 ליטר שמגיעים ממאזדה 6, עלויות המנוע אינן גבוהות ,אך זה מצריך התאמות ושינוי הקאמשאפטים כדי לקבל אופי מנוע ספורטיבי ופחות עצל, תוכנה חדשה.. כמובן שאין לזה סוף.

ישנה מיאטה NC עם 2.5 ליטר גודשת, התוצאה היא למעלה מ450 כ''ס בנאבה על דיינו.

אין לזה סוף כמובן ומה שמגביל זה התקציב שלך.

בהצלחה חבר!

• תוכן חדש...