Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308GT - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לטעמי הרכב פשוט סולידי מדי לקטגוריה. מי שמחפש משפחתית עם אקסטרה ביצועים יעדיף לרוב גם עוד קצת פוזה וייקנה ליאון 2.0 או סיוויק 1.5T. לסיוויק יש גם דגם ידני, לליאון יש גם 1.5 עם 150 כ"ס למי שיש קצת פחות ממון בכיסו. ומי שבכל זאת לא מחפש את הפוזה - יתקשה להצדיק תשלום של 12000+ עבור "העדר הפוזה". תוסיפו את עניין הסחירות, וביחד כנראה שמעטים האנשים שייקנו את הפיג'ו בגלל יתרון בנקודות שיש לה בפן כזה או אחר.

עריכה - בכל מקרה אנחנו חיים בימים טובים שבהם יש בארץ מבחר גדול של חמימות וספורטיביות מה שמאפשר בכלל לנהל לנהל את הדיון הזה. לא מובן מאליו :-P

יש הרבה אנשים שדווקא יעדיפו להימנע כמה שיותר מצומת לב.

באופן אישי הייתי גם מסיר את תגי הgt, שתיראה כמה שיותר ג׳נרית.

הרכב מספיק יפה בעיני וגם מיוחד כי משפחתיות צרפתיות האצ׳בק הן מראה די נדיר בארצנו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
המרחק גדול מאוד. זה לא אותו ספורט. ה-GT לא באה לדבר ביצועים נטו כמו ה-GTI, היא באה לתת פלפל לנהג שמעוניין בכך.היא אוטומטית וקצת מסורסת עקב כך, אין לה דיפ' והיא בעיקר לא מקריבה הרבה מהדיילי תמורת ביצועים מעל ממוצע ההאצ' הסטנדרטיות.

התכוונתי המרחק התקציבי...

לטעמי הרכב פשוט סולידי מדי לקטגוריה. מי שמחפש משפחתית עם אקסטרה ביצועים יעדיף לרוב גם עוד קצת פוזה וייקנה ליאון 2.0 או סיוויק 1.5T. לסיוויק יש גם דגם ידני, לליאון יש גם 1.5 עם 150 כ"ס למי שיש קצת פחות ממון בכיסו. ומי שבכל זאת לא מחפש את הפוזה - יתקשה להצדיק תשלום של 12000+ עבור "העדר הפוזה". תוסיפו את עניין הסחירות, וביחד כנראה שמעטים האנשים שייקנו את הפיג'ו בגלל יתרון בנקודות שיש לה בפן כזה או אחר.

עריכה - בכל מקרה אנחנו חיים בימים טובים שבהם יש בארץ מבחר גדול של חמימות וספורטיביות מה שמאפשר בכלל לנהל לנהל את הדיון הזה. לא מובן מאליו :-P

אכן. אבל אני לא מתייחס בכלל לפוזה. לטעמי ה- 308 כל כך אנמית למראה שגם אם תעבור לידי אני לא אשים לב. להבדיל למשל מה- 508 המהממת. אם מישהו יקנה 308 GT, זה אולי כי המחיר של הרגילה יהיה קרוב (אחרי הנחות ב- GT) ל- GT. אולי יש חובבי פיג'ו אדוקים, כמו שיש חובבים אלפא אדוקים, שקנו ג'וליה או סטלביו 280 לפני ההנחות.

שלא לדבר על מסך המגע הבלתי נסבל שלה מבחינת תפעול אל מול המתחרות. או צלילת המחיר הצפויה שלה... אז היא בטח כבר תהיה אטרקטיבית. אם מכוניות חדשות (לא 308GT אבל מאותו יצרן) מגיעות עם בעיות בהגה, ולא שזה לא יכול לקרות לאחרים, אז "שינוי תדמית" קיצוני שישמור על הערך והמחיר הגבוה שלה, אני לא רואה מגיע בקרוב...

יש הרבה אנשים שדווקא יעדיפו להימנע כמה שיותר מצומת לב. באופן אישי הייתי גם מסיר את תגי הgt, שתיראה כמה שיותר ג׳נרית. הרכב מספיק יפה בעיני וגם מיוחד כי משפחתיות צרפתיות האצ׳בק הן מראה די נדיר בארצנו.

טוב הבה נזכור - זה לא שמישהו שם לב לרכב הזה באופן כללי או ספציפי. זה לא תלתן עם רעש או סובארו עם כנף...

אני מבין, הבון-טון זה לאהוב את דגמי הפיג'ו החדשים. גם אני אוהב את ה- 208GTI שבעיני היא קניה מעולה. ל- 308 יש יותר מידי ריג'קטים בעיני בכדי בכלל לבקש נסיעת מבחן במטרה לרכוש אחת.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

דגמי פג'ו החדשים הן מכוניות טובות. אין פה עניין של זה באופנה לשבח את פג'ו. יש פה עניין שהדגמים הקודמים היו קקי, והחדשים טובים מאוד.

כמו שאת הקודמים נהננו לקטול או לא להתייחס ככה אנחנו נהנים לשבח את החדשים, שהחזירו חלק מהתכונות שאבדו בשנות ה-2000.

לצורך העניין מה כבר אפשר להגיד על הגולף הנוכחית ביחס לקודמת? שקשה להבדיל.

מה אפשר להגיד על הג'ולייטה הנוכחית ביחס לקודמת? שזה אותו אוטו כבר 10 שנים.

מה אפשר להגיד על הסובארו? שזה נראה זוועה.

קח את ה-308 הנוכחית ביחס לקודמת...

זה שה-308 נראית "אנמית" ורגילה זה מצויין. זה פיצ'ר מבחינתי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)

אז תקנה ותהנה.

לגופו של עניין, אם יש מתכון מוצלח לא בהכרח חייבים לשנות אותו, לכן אני לא בטוח שהבנתי את ההשוואות שלך.

זה שהסובארו והאלפא וותיקות - ברור. אגב הסובארו לא כל כך וותיקה, אבל כנראה שמרוב שאתה חושב שהיא לא לטעמך (על טעם ועל ריח) - לא טרחת להתעניין.

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

לא טרחת לקרוא... היכן כתבתי שהסובארו וותיקה? רשמתי שזה נראה זוועה, בשביל זה לא צריך להתעניין מספיק להביט בתמונות.

פורסם
לא טרחת לקרוא... היכן כתבתי שהסובארו וותיקה? רשמתי שזה נראה זוועה, בשביל זה לא צריך להתעניין מספיק להביט בתמונות.

צודק.

בעיני היא מהממת אגב, בלבן או בכחול.

פורסם

תא הנוסעים פשוט גרוע. פאול רציני.

אי אפשר להשוות אותו לתא הנוסעים היעיל והמוקפד של הגרמניות בכל אופן

Polo 9N 1.4

פורסם

עם תמחור כזה כנראה שהיא תגנוב לקוחות שרוצים הוט האצ' רק מסובארו לבורג (180K :shock:)

עכשיו ברצינות, לדעתי מלבד המחיר שקצת גבוה הם פגעו בול לאלה שמחפשים הוט האצ' אוטומטית מתנהגת. לאון נפסלת על התנהגות, סיוויק חלשה יותר ו308GTI נפסלת על גיר ידני (הוכנסה להשוואה כי המחיר קרוב יחסית)

פורסם
תא הנוסעים פשוט גרוע. פאול רציני.

אי אפשר להשוות אותו לתא הנוסעים היעיל והמוקפד של הגרמניות בכל אופן

Polo 9N 1.4

דווקא באחד השפיצים של הגרמנים, אודי A8, תפעול המזגן אף הוא ממסך מגע שממוקם במקום שמחייב הסטת מבט למטה, נמוך בהרבה מזה שב 308. ולא שאני מתלהב מה 308 או מאחיותיה ל PSA בהקשר זה, רחוק מכך, אבל מדובר בסוג של מגיפה שלא פוסחת על רבים וטובים, גרמנים, שוודים, אמריקניים, וסליחה אם השמטתי מישהו. אם כיוונת למשהו אחר בשלו תא הנוסעים גרוע, אודה על פירוט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתה כותב מתוך ידיעה או שזו השערה?

אם מתוך ידיעה, אז מתי מתחיל המבצע והיכן המידע כתוב? לא ראיתי פרסום באתר "חבר".

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

מתוך ידיעה, המבצע הבא של חבר יהיה על פגו, סיטרואן ואופל בין התארכים 20.8 ל 17.9.

וכמו שכתבתי על הפגו 308GT מבקשים 159990 לא כולל צבע מטאלי (1200 שח) ואגרת רכב (2412).

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...