Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס מנתבג לאילת ורוצה להחנות את הרכב לכמה ימים בנתבג.

בעבר אני זוכר שחניתי באיזו חניה, ירדתי במעלית או במדרגות ישירות לנתבג.

עכשיו שמעתי שצריך הסעה מהחניון לאיזור שממריאים ממנו, או שאני טועה?

פורסם
לא מעודכן שם לדעתי

האתר מעודכן.

החניון שאתה זוכר מול טרמינל 1 שהיה פעם לחניה ארוכה, הפך החל מתחילת יולי לחניון עד 24 שעות. חניה לטווח ארוך חונים בחניון רגיל שמשם יש שאטלים לטרמינל 1 ו 3.

פורסם
האתר מעודכן.

החניון שאתה זוכר מול טרמינל 1 שהיה פעם לחניה ארוכה, הפך החל מתחילת יולי לחניון עד 24 שעות. חניה לטווח ארוך חונים בחניון רגיל שמשם יש שאטלים לטרמינל 1 ו 3.

נשמע סיוט

פורסם
האתר מעודכן.

אתה בטוח?

לפי האתר אין בכלל שאטל מהחניון לטווח ארוך לטרמינל 1. זה אכן היה המצב כשהחניון מול טרמינל 1 היה לטווח ארוך, אתה בטוח שזה השתנה ועכשיו יש שטאל גם לטרמינל 1 מהחניון לטווח ארוך?

פורסם

ממש לא. יעיל ונוח באופן מפתיע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יוני טסתי לחו"ל מטרמינל 1. יש שם חניון בן כמה מפלסים - דומני ארבעה - ובהתאם לכך רוב מקומות החניה מקורים. המחיר 40 ש"ח ליום והחניון במרחק דקות הליכה בודדות מהטרמינל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אתה בטוח?

לפי האתר אין בכלל שאטל מהחניון לטווח ארוך לטרמינל 1. זה אכן היה המצב כשהחניון מול טרמינל 1 היה לטווח ארוך, אתה בטוח שזה השתנה ועכשיו יש שטאל גם לטרמינל 1 מהחניון לטווח ארוך?

בטוח, טסתי יום חמישי מטרמינל 1 וחניתי בחניה לטווח ארוך.

יוני טסתי לחו"ל מטרמינל 1. יש שם חניון בן כמה מפלסים - דומני ארבעה - ובהתאם לכך רוב מקומות החניה מקורים. המחיר 40 ש"ח ליום והחניון במרחק דקות הליכה בודדות מהטרמינל.

זה היה נכון עד סוף יוני. מעכשיו אותו חניון הוא עד 24 שעות.

https://passportnews.co.il/%D7%94%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%99-%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A0%D7%AA%D7%91%D7%92/

עריכה אחרונה על ידי stas12
פורסם

צילום מאתר רש"ת:

Capture.JPG

משהו לא מסתדר לי כאן - במקום אחד אתה צודק, באחר אני. צריך להתקשר ולברר (דומני שבאתר רש"ת יש מספר טלפון לבירורים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...