Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מנסיעה וכאשר עצרתי את הרכב ליד רכב אחר מלפנים ניסיתי להכניס לרוורס ,פתאום אני שם לב שהאוטו לא נכנס להילוך וממשיך להדרדר קדימה ,דוממתי את המנוע וניסיתי להניע שוב ומרגע זה לא הניע לי ,זה מראה לי את P מהבהב על הצג וכשאני לוחץ על הידית כאילו להעביר הילוך הוא מראה R בצג אך לא זז.

למישהו קרה פעם ? או שמכיר את הבעיה מסיבות כאלו ואחרות ויכול לעזור אשמח ,חשמלאי יכול להגיע רק מחר .

פורסם

שים חצי סוויץ כלומר שלב אחד לפני הנעה ותלחץ על דוושת הברקס ושים יד על הידית תרגיש אם יש נקישה קחה ממנה ברגע הלחיצה על דוושת הבלם. אם אין אז ניראה שהסולנואיד של הסלקטור לא מתפקד. לא זוכר אם אצלך קיימת בקונסולה של הידית האופציה לדחוף מפתח וללחוץ עליו ואז לאפשר לידית לעבור...צריך להסתכל.

כל זה. במידה והידית עצמה תקועה. אם היא רצה על ריק בלי תגובה מצד הגיר אז תתייחס למה שרשם אסף.

פורסם

כן וזה בדיוק מה שקרה לך. קורה בכל הפוקוסים מהדגם הזה אחרי כ 10 שנים על הכביש.

אפשר זמנית לקבע את הכבל על מנוף הסלקטור בגיר על ידי אזיקון. להניע, לשלב ל D ולחלץ את הרכב עד הבית או המוסך ולטפל בזה בשקט.

• תוכן חדש...