Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סיטרואן C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הC4 מהדור הקודם ממש מכוערת בעיניי ולכן לא נוח לי לקנות אותה. אני אוהב את הנאות שלה אחרי מתיחת הפנים.

חשבתי על הפלואנס כי זה רכב יחסית זול ומקסימום נשאיר אותו כרכב שני לאישתי (שתסתדר עם המכות שהיא תעשה) ובעתיד אקנה לעצמי רכב יותר מותאם לצרכים שלי.

מה אתם חושבים על הרנו יחסית למחיר? הבנתי שהיא יחסית אמינה, כמה שנים היא עוד יכולה להחזי לנו במשפחה?

אגב, אם אני רוצה לבדוק את הרכבים בירושלים, באיזה מוסך לעשות את הבדיקה?

פורסם

זו הוכחה מושלמת לזה שיופי הוא לחלוטין סובייקטיבי.

אם אתה מחפש פלואנס הייתי מחפש דווקא את ה-2 ליטר, שגם אמינה יותר וגם משמעותית פחות עגלתית. עם כל הכבוד למגרש המשפחתי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אוקי, אז אנסה לשנות את הגדרת החיפוש. רכב משפחתי בתקציב של 25K שמיועד בעיקר לנסיעות בתוך ירושלים ומידי פעם למרכז.

עדיף שיהיה אמין ושנוחו הנסיעה תהיה סבירה ושלא יתן תחושה מידי ישנה.

אני מעדיף משהו יותר חדיש על פני ביצועים.

פורסם

מעניין שבשרשור הנוכחי כתבו מאוד בחיוב על סיטרואן C4,

בו בזמן שבשרשור שלי כשביררתי שם על C4 פיקאסו, כווווווולם קיללו באופן גורף...

האם ישנו הבדל כזה גדול בין הרגיל לפיקאסו, או שבמקרה בשרשור הזה נפלו אוהדי סיטרואן ובשלי נפלו שונאי סיטרואן?

זה השרשור שלי: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?675996-%D7%A8%D7%9B%D7%91-7-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%96%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%A6%D7%99%D7%A2-%D7%9C%D7%99

פורסם

כי ה-C4 דור ראשון עם מנוע מאד מוצלח ואמין ותחזוקה זולה, מה שלא נכון ל-C4 פיקאסו עם מנוע THP156 שהוא פשוט "פח אשפה".

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אוקי, אז אנסה לשנות את הגדרת החיפוש. רכב משפחתי בתקציב של 25K שמיועד בעיקר לנסיעות בתוך ירושלים ומידי פעם למרכז.

עדיף שיהיה אמין ושנוחו הנסיעה תהיה סבירה ושלא יתן תחושה מידי ישנה.

אני מעדיף משהו יותר חדיש על פני ביצועים.

אם אתה מחפש רכב אמין, אז למה לא יפני כמו מיצובישי לנסר או יונדאי I30CW שתתאים גם לילד שני ואפילו שלישי משנים 2012/קילומטרז' של עד 100,000ק"מ?

לא חדשניות, ביצועים לא משהו (וכמה ביצועים אתה רוצה מרכב שנוהגת בו נהגת חדשה עם ילד קטן?) אבל תמיד אפשר להתקין מערכת מולטימדיה בכמה מאות שקלים

פורסם

בתקציב דל - צריך להתמקד בדור הראשון עם מנוע 1.6 בשנותיו האחרונות (2009-2010).

מנוע מאוד אמין, מכלולים יחסית פשוטים ואמינים. חלפים בשפע (גם מקורי וגם תחליפי).

זה המודל שמציע מקסימום בטיחות ואמינות במינימום כסף.

שפע של ניסיון במוסכים של פג'ו וסיטרואן (מורשים ולא מורשים), ואם יש לך ידיים טובות וכלי עבודה - יש המון דברים שאפשר לעשות גם לבד.

הבעיה עם רנו היא מחירי חלפים (מקוריים) בגדר השערוריה (יותר מ PSA), ורכבים שהם מאוד לא "ידידותיים" למכונאי (ועל זה משלמים לא מעט במוסך).

כמכונית בתקציב דל, ה C4 בשנותיה האחרונות נותנת תמורה טובה לכסף (מחלות הילדות כבר *מזמן* מאחוריך וצריך להתמקד בתיקון של דברים שהבעלים הקודם לא עשה או הזניח, ולהמשיך לנסוע).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...