Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות פונטו GT או פולו 16V רציתי המלצות לגבי רכב זה כגון : אמינות (במיוחד של הטורבו בפונטו,גיר,מנוע), חלקים זולים\יקרים , צריכת דלק , כמה שווה GT שנת 96 ? , האם רכב זה הוא בקטגוריה של 306 XSI\ רנו RSI 1800\מגאן 2000 סמ"ק\ בקו ישר ?

פורסם

הפונטו יותר חזק מהמכוניות שאמרת בקו ישר, אבל בסיבובים זה סיפור אחר, האוטו לא משהו בסיבובים!

(בלשון המעטה)...

כמה היא שווה?....כמה שלוי יצחק אומר, ככה היא שווה...על אחת שמורה אפשר לשלם קצת יותר אבל לא צריך להגזים כמו שאחד עשה (אחת אדומה מלוח פוקוס).

וליתר אני לא כ"כ יודע, אז אני יתן למי שיודע שישפוך אור על הדברים..

פורסם

נתוני ביצועים תמצא ב- www.carfolio.com או ב- www.parkers.co.uk .

אני די בטוח שהפונטו תהיה ראשונה "בקו ישר".

מחירים כמו שאמרו לך - חפש במחירונים ברשת או שתפנה שאנשים שמוכרים ותברר מה המחיר שהם מבקשים.

גם הפונטו וגם הפולו 16V הן לא מכוניות עם התנהגות ספורטיבית.

הפולו היא בסה"כ גרסה חזקה של הדגם עם המנוע המיושן. (רכב נעים, נוח, שימושי מהפונטו ביום יום).

הפונטו GT היא גרסה חזקה במיוחד של הפונטו הרגילה, אבל חוץ מהיותה מכוניות מהירה, היא לא ממש מתנהגת כמו רכב ספורטיבי.

אם אתה מחפש רכב עם התנהגות ספורטיבית, אז ה-306XSI היא האפשרות היחידה מהרשימה שנתת.

אם אתה לא ממש מחפש התנהגות ספורטיבית, וסה"כ מחפש רכב עם ביצועים, הפונטו בשבילך, אבל קח בחשבון שסביר שיהיה קל יותר למצוא פולו 16V במצב טוב, שמוכרת איזו דודה ששמרה על הרכב, מאשר פונטו.

דודות לא נוסעות בפונטו GT.

בענין אמינות - לא נראה לי שמסתובבות יותר מידי פונטו GT במצב מקורי, כך שהאמינות שלהן תלויה ברמת החאפריות/מקצועיות של המשפרים אותן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...