Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאשר אני מדליק את המזגן ללא ה-AC, נודף ממנו ריח מאוד חזק לא נעים (הריח מתואר כ"שוקולד רוסי") כשאני מדליק את ה-AC הריח נעלם ב-90%.

השערה שלי היא שהגז של ה-AC "מכסה" את הריח הלא נעים ואז הוא "נעלם" כמעט במלואו. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

יש לציין כי הוחלף פילטר קבינה לפני חודשיים והוא נבדק שוב. הרכב נקי ברמה מאוד גבוהה כולל שטיחים וריפודים. כמו כן, ניסיתי להשתמש ב-odor neutralizer בפתחי האוורור וגם להכניס אותו דרך פתח יניקת האויר במושב ליד הנהג למטה והפתרון היה זמני בלבד.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

משום מה אין אפשרות לערוך את הפוסט, אבל רק רציתי לציין שגם קראתי פוסטים בפורום שהמליצו על מיני תרסיסים לניקוי הבקטריות והעובש מפתחי האוורור החיצוניים. הפוסטים יחסית ישנים, ואני לא הצלחתי להבין איזה מוצר הכי מומלץ מבין כולם, אז אשמח להמלצות.

הסט הכי מומלץ שמצאתי בינתיים זה של חברת מירקל, והם נמצאים קרוב אליי מאוד. העלות היא 90 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

אין קשר לגז. תופעה ידועה גם במזגנים בייתים. יש לנקות סוללת מאייד הנמצאת ליד הפילטר, עם ספריי אנטיבקטריאלי

פורסם

חפש "רימון חיטוי למזגן ברכב".

לפני כל חורף/קיץ בהתאם למצב הריח אני מבצע את הפעולות ניקוי האלה שלוקחות לי 30 דקות על 2 רכבים והבעיה נפתרת.

לדוגמא יש לחברת סונקס תרסיס ב40-45 שקלים.

ממליץ להחליף את המסנן אחר כך, לאחד איכותי עם פחם פעיל למען בריאותך.

פורסם
אין קשר לגז. תופעה ידועה גם במזגנים בייתים. יש לנקות סוללת מאייד הנמצאת ליד הפילטר, עם ספריי אנטיבקטריאלי

יש לך המלצה על ספריי? כמו כן, היכן נמצאת הסוללה המדוברת?

2016 BMW M235i.

פורסם

כל טמבוריה אמורה להחזיק דבר כזה. אם לא תנסה בחנויות מיזוג אויר כמו אלפגה או רפי את רפי

• תוכן חדש...