Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך שנים השתמשתי בארץ בשמפו פינוק, סה"כ לשביעות רצוני. מאחר ואני שוהה בארצות עכו"ם, מן הסתם אין לי גישה להנ"ל. בלית ברירה חזרתי ל-Head & Shoulders הישן והרע. יש לי תחושה שלא רק שאינו עושה עבודה טובה, הוא מחמיר משמעותית את מצב הקשקשים בשיער. עברתי פה גם כמה סוגי שמפו מסחריים זולים אחרים שיש על המדף בסופר, רובם ככולם דרעק.

מה שכן, יום אחד דחפו לי פה בבית המרקחת דוגמית של שמפו טיפולי Rausch - ניסיתי ומייד ורצתי לקנות אחד לשימוש הילדים בלבד. שמפו מעולה, אבל עולה הון תועפות (מעל 15 אירו ל-200 מ"ל).

אודה להמלצה לשמפו טוב, רצוי גם נגד קשקשים, שניתן להשיג באמאזון בריטניה/גרמניה במחיר סביר.

חזיר דיזל

פורסם
אני שוהה בארצות עכו"ם

עכו"ם זה עובדי כוכבים ומזלות? הערה קצת מוזרה ממדינה שבה תולים חתיכת נייר קסומה על הדלת כדי להגן על תושבי הבית.

לשאלתך - ממליץ לנסות את Fructis.

פורסם (נערך)

מודה לך על ההמלצה. אבדוק.

לגבי העניין השני, אני אסביר בכל זאת, למרות שלא מסבירים בדיחה. כשאוכל שרצים ובועל נידות כמוני כותב זאת, הרי שזה נכתב באירוניה עם לעג מסויים לז'רגון הדתי שממנו מגיעים הביטויים האלה. אז תנוח דעתך, אין לי שום דבר נגד הגויים יימ"ש :) . בקיצור חזל"ש.

אגב, עד היום אפשר לראות מדי פעם בתוויות הכשרות על מוצרים שונים בארץ "לאוכלי חמאת עכו"ם" וכדומה. מה רע, אחלה חמאה יש להם, לעכו"מים האלה.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
לעכו"מים האלה.

העכו"מים האלה הם כנראה הכי ישרים שיש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה לא מוצא סונקס, אז תחפש מוצרים של herbal essence.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גבר אמיתי לא בוחל בשמפו.

אם שמפו מסויים מקסקס אותך פשוט תחליף למשהו אחר עד שלא תתקסקס אבל בשום אופן אל תסתכל על השם שלו

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

משתמש בסבון נוזלי של דר' ברונר. זה עם שמן עץ התה.

בנוסף, לפני כמה שנים התחלתי לחפוף אחת לשבוע.

כיום אין לי קשקשים.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

חולה על הרבל אסנס, סופסוף החזירו אותם לסופר פארם לאחר הפסקה של שנים.

הריחות הכי טובים, ולבנתיים התחושה הכי טובה על הקרקפת לעומת ראש וכתפיים הבנאלי

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...