Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספר רכב רשום לי שב90 אלף אני צריך להחליף את נוזל תיבת ההילוכים (יונדאי 35 אינספייר 2015)

וחבר אמר לי שזה בעייה כי אם יחליפו לי אז יסגרו את זה לא טוב ויהיה לי משם נזילות, כי זה לא סגירה מקורית. האם זה נכון? בכל זאת הספר אומר להחליף אז החברה יוצאת מנקודת הנחה שיאטמו את זה בצורה נכונה וטובה, הרי החברה לא נראה לי שמתכננת ללקוח שיהיה לו נזילות אחרי טיפול. מה ההמלצה?

פורסם

למה שהחבר שלך התכוון יכולות להיות כמה משמעויות -

דבר ראשון האטם צריך להיות אטם מקורי שמתאים לתיבה - הבעיה העיקרית היא אופן הסגירה של מכסה תיבת ההילוכים על האטם - יש נתוני מומנט לסגירת הברגים וסדר מסויים (כוכב בד"כ) בהם הברגים צריכים להסגר.

הרבה מאוד בעלי מקצוע לא משתמשים במפתחות מומנט ואז כתוצאה מזה עלולים להדק את האטם יתר על המידה וזה גורם לעיוות בצורה שלו (דה-פורמציה) ובפועל הוא בעצם לא אוטם.

פשוט תבצע את העבודה במוסך מומלץ ותקפיד לדרוש שהעבודה תתבצע לפי ההוראות של הספרות הטכנית של הרכב -

אטם עם מק"ט נכון

פילטר (במידה ויש) עם מק"ט נכון

סדר הידוק ברגים ומומנט (כוח) הידוק ברגים נכונים

שמן לפי התקנים של היצרן

אל תזניח - בייחוד אם אתה מתכוון להחזיק ברכב לטווח ארוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההנחיות שלך ממש טובות חוץ מהמשפט "תקפיד לדרוש שהעבודה" הרי במוסך הם שם "אלוהים"

ואת הלקוח שולחים לחדר המתנה שלא יראה מה ואיך עובדים לו על האוטו ואיך "עובדים" עליו.

פורסם
למה שהחבר שלך התכוון יכולות להיות כמה משמעויות -

דבר ראשון האטם צריך להיות אטם מקורי שמתאים לתיבה - הבעיה העיקרית היא אופן הסגירה של מכסה תיבת ההילוכים על האטם - יש נתוני מומנט לסגירת הברגים וסדר מסויים (כוכב בד"כ) בהם הברגים צריכים להסגר.

הרבה מאוד בעלי מקצוע לא משתמשים במפתחות מומנט ואז כתוצאה מזה עלולים להדק את האטם יתר על המידה וזה גורם לעיוות בצורה שלו (דה-פורמציה) ובפועל הוא בעצם לא אוטם.

פשוט תבצע את העבודה במוסך מומלץ ותקפיד לדרוש שהעבודה תתבצע לפי ההוראות של הספרות הטכנית של הרכב -

אטם עם מק"ט נכון

פילטר (במידה ויש) עם מק"ט נכון

סדר הידוק ברגים ומומנט (כוח) הידוק ברגים נכונים

שמן לפי התקנים של היצרן

אל תזניח - בייחוד אם אתה מתכוון להחזיק ברכב לטווח ארוך.

אני קורא בכל מני מקומות שהבעיות מתחילות אחרי שמחליפים נוזל, ושבהרבה מכוניות רשום בספר לא להחליף נוזל. וגם הבנתי שמוסכים לא באמת מחליפים את כל הנוזל אלה רק חלק ממנו, ושצריך לעשות את זה במכון גירים, השאלה עד כמה זה קריטי להחליף נוזל בתיבה והאם באמת צריך כי עד עכשיו אני רואה שאף אחד לא עושה את זה

פורסם

גם אני בררתי לגבי מיצובישי בשני מוסכי היבואן על ההחלפה כיוון שרשום בספר לעשות ב 90.

אחד (רעננה) אמר שהוא מחליף הכל עם מכונה ששואבת את כל הישן ומכניסה חדש.

שני (גבעתיים) אמר שעושה החלפה חלקית, מרוקן מהפקק ומוסיף חדש, כי אם יחליף הכל יכולות להתחיל בעיות.

לא פשוט.

פורסם (נערך)
גם אני בררתי לגבי מיצובישי בשני מוסכי היבואן על ההחלפה כיוון שרשום בספר לעשות ב 90.

אחד (רעננה) אמר שהוא מחליף הכל עם מכונה ששואבת את כל הישן ומכניסה חדש.

שני (גבעתיים) אמר שעושה החלפה חלקית, מרוקן מהפקק ומוסיף חדש, כי אם יחליף הכל יכולות להתחיל בעיות.

לא פשוט.

כן,גם אני צריך חחח ואמרו לי לרוקן מהפקק ולהוסיף חדש זה כוסות רוח למת. האמת שיש לי עוד זמן ל90 אלף, אבל אשמח שתעדכן מה עשית בסוף ואיך הסתדר לך

עריכה אחרונה על ידי oren86
פורסם

אם נוזל תיבת הילוכים לא הוחלף במלואו לפי מפרט יצרן כל x קילומטרים שהוגדר אני ממליץ להתחיל בהחלפה חלקית. אבל להחליף וודאי שכן במיוחד אם הוגדר שצריך על מנת שהתיבה תאריך ימים. עכשיו בדיוק אני מחליף תיבה אוטומטית של מאזדה דמיו שגמעה 250 אלף קמ והגיר שבק חיים לפתע..שמן גיר יצא גריז לא הוחלף מעולם. אם היה מוחלף בזמן היה ממשיך לחיות בכייף. ואפרופו התיקון במוסך דיברו איתו על השקעה של 4-5 אלף להחלפה של הגיר. לאחר חיפוש קליל מצאתי גיר ב 350 שח. אם יעניין אז לאחר הרכבה שלו אעדכן...

• תוכן חדש...