Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף לשים את הגלגל הרזרבי בשקע המיועד לו בתא המטען ולקנות את החלק שסוגרים כדי לקבע אותו לשילדה שלא ינוע בזמן נסיעה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכיוון שהצמיגים שמגיעים עם הרכב הם ראן פלאט

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

אם זה נכון אז אכן גלגל רזרבי פה הוא מיותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מתי כבר אופנת החתך הנמוך המטומטמת הזאת תחלוף מהעולם (במכוניות עממיות, רצוי ביחד עם שליטה מהמולטימדיה בכל דבר, וטאבלט תקוע באמצע הדשבורד)?

יש לי את זה באיוניק, והאמת שהלוואי והיו מחליפים לי את זה בג׳נטים 15 עם טסות פלסטיק של קורולה סאן. רועש, לא נוח, וכמה עולה צמיג/ג׳נט כזה, אני לא רוצה לדעת אפילו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני רק שאלה! אתם משקיעים 130,000+ באוטו שמתאים לדרישות שלכם +- ואתם לא מוכנים להשקיע עוד 1300 ש"ח לגלגל רזרבי ועוד מוותרים אליו, ז"א מלתחילה יש רכב יותר מתאים לכם?

זה נקרא התנהלות נכונה ומחושבת?

פורסם

גלגל רזרבי שאין לו מקום ייעודי תופס חלק נכבד מתא המטען. אני יכול להבין אנשים שמתבאסים על החיים כשהרכב החדש שלהם לא מסופק עם אחד, אפילו אם מדובר בסופגניה (אלו שמוגבלים ל 80 קמ"ש ודורשים 60psi לניפוח).

Sent from my Tricorder

פורסם

^

זו רק רמת גימור אחת שאין לה גלגל חלופי. כך שאני מאמין שיש מקום יעודי לגלגל, לא נראה לי הגיוני שהיצרן יעשה שתי צורות מרכב שונות בשביל שטות כזאת.

מתי כבר אופנת החתך הנמוך המטומטמת הזאת תחלוף מהעולם (במכוניות עממיות, רצוי ביחד עם שליטה מהמולטימדיה בכל דבר, וטאבלט תקוע באמצע הדשבורד)?

יש לי את זה באיוניק, והאמת שהלוואי והיו מחליפים לי את זה בג׳נטים 15 עם טסות פלסטיק של קורולה סאן. רועש, לא נוח, וכמה עולה צמיג/ג׳נט כזה, אני לא רוצה לדעת אפילו.

לצערינו אופנת הטאבלט רק נכנסה, אין צפי לסיומה. וגלגל 15 על משפחתית של היום כבר לא נראה טוב. אבל אפשר בהחלט להסתפק ב-16. תחשוב שאתה באיוניק עוד עם 17, מאזדה 3 ברמת גמור הגבוהה מגיעה עם 18, זה בכלל מוגזם ברכב משפחתי עממי.

פורסם

אופנת הטבלט תשודרג למסך 30" כסטנדרד, שמותקן כמראה דו כייוונית על השימשה הקדמית.

שני דורות רכב אל העתיד, הרכבים יגיעו עם נהיגה אוטונומית מלאה, ואז הדבר הנכון לעשות בדרך לאילת יהיה בינג'.

זאת על אף שאישית, אני יותר טיפוס של הופעות חיות.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

אני רכשתי יאריס היבריד סקיי. גם מגיע ללא גלגל רזרבי

הודיעו לי בסוכנות שתוך 4 חודשים מקבלת הרכב אקבל גם גלגל כי משרד התחבורה מחייב

סביר שגם לגבי הקורולה זה כך

פורסם

משרד התחבורה מחייב ערכת ניפוח במידה ואין גלגל רזרבי. זה די פשוט, או ככה או ככה.

בנוגע להתרעמויות והתלונות למיניהן - לא בא לכם? אל תקנו. הגלגלים המודרניים עצומים בגודלם

בגלל שזה מה שמוכר, והרבה יותר חשוב מכך - רחבים יותר מבעבר לטובת אחיזה משופרת.

מה שבנאדם שקול צריך לעשות הוא לשקול את הסיכון/סיכוי לתקר שערכת ניפוח לא תצליח להתמודד איתו,

מול התנהלות יומיומית ללא תא מטען בכלל. אצלי למשל צמיג רזרבי בכלל לא נכנס לתא המטען,

בגלל הרוחב. צמיג צר יותר ייכנס בעמידה ויאכל חצי מהנפח.

לאור השימוש הנפוץ והיומיומי בתא (עגלות ילדים, קניות) - זה סיכון שלדעתי היה כדאי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

איוניק ליסינג מגיעה עם ג'נט (ברזל בעיצוב מוזר אבל עם כיסוי יפה) 15".

לדעתי הוא נראה נהדר, וגם יותר תואם לאופי החסכוני שהאוטו הזה מנסה לקדם. כמובן שיש גם את השיפור בנוחות עם הירידה בשתי מידות.

20170418220046614-877x500.jpg

ככה זה נראה בלי כיסוי:

IMG_3795_300x300.JPG

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

רק הגירסה הצבאית inspire.

בליסינג רגיל היא מגיעה בגירסת premium על 17".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...