Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הטויוטה קורולה החדשה, הזמנתי את גרסת הסנס שהיא אחת מתחת לגרסא הכי יקרה,

החלטתי להוסיף עוד ולהזמין את הלימטיד אבל כשבאתי לשדרג אמרו לי שגרסת הלימטד מגיע ללא גלגל רזרבי, לעומת גרסת הסנס

נשמע לי ממש מוזר

האם כדאי לי בכל זאת להזמין את גרסת הלימיטד ולנסוע ללא גלגל רזרבי?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לגביי זה שובר עסקה.

אם יש קרע קטן בצמיג לא תעזור הערכה, אתה תהיה תקוע שעות מחכה לחילוץ, במיוחד אם זה קרה עשרות ק"מ מפנצ'ריה.

ויש לך ברכב תינוק ו/או באמצע הלילה ו/או באמצע יום שרב/גשום ...

עריכה אחרונה על ידי יענקו
פורסם

אתה יכול לרכוש בסוכנות שקנית ערכת גלגל רזרבי במחיר של 1,200 ₪.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
האם כדאי לי בכל זאת להזמין את גרסת הלימיטד ולנסוע ללא גלגל רזרבי?

זה משונה, אבל אני אישית לא הייתי פוסל רכב על דבר כזה. אגב, יתכן שהרכב מגיע עם ערכת חירום במקום גלגל רזרבי (אמורה להכיל בקבוק עם חומר אטימה זמני או איזה שיקוץ בסגנון).

פורסם

כשיש קרע ערכת ניפוח לא תעזור. בשבילי חוסר ברזרבי זה דיל ברייקר. לא ברור למה הגירסא היקרה יותר מגיעה ללא צמיג ספייר והם מציעים את זה בתוספת מחיר

פורסם
לגביי זה שובר עסקה.

אם יש קרע קטן בצמיג לא תעזור הערכה, אתה תהיה תקוע שעות מחכה לחילוץ, במיוחד אם זה קרה עשרות ק"מ מפנצ'ריה.

ויש לך ברכב תינוק ו/או באמצע הלילה ו/או באמצע יום שרב/גשום ...

אם תפנצ׳ר שני צמיגים תחכה לגרר בכל מקרה. עם בור מספיק גדול זה אפשרי.

פורסם
אתה יכול לרכוש בסוכנות שקנית ערכת גלגל רזרבי במחיר של 1,200 ₪.

אני מניח שאפשר לרכוש גלגל מתאים מפרוקייה בהרבה פחות. אני קניתי חישוק קל בגודל מלא לסובארו xv, כולל צמיג משומש ב-400 שקל.

פורסם

אני באמת לא מבין למה אתם כל הזמן קופצים על היעדר גלגל חלופי. יש לא מעט מכוניות שבאות בלי הגלגל ספייר ונראה שהמגמה רק תתחזק.

במקרה הרע, למי שזה קריטי בשבילו אפשר לקנות גלגל ספייר קטן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

גם בגרסה המאובזרת של הסטיישן הם רצו לעשות את השטות הזאת, אך ירדו מזה. זה הופיע במפרט הראשוני שעלה באתר שלהם. לא הבנתי מה הקטע, מזל שוויתרו לפחות בסטיישן.

פורסם
אני מניח שאפשר לרכוש גלגל מתאים מפרוקייה בהרבה פחות. אני קניתי חישוק קל בגודל מלא לסובארו xv, כולל צמיג משומש ב-400 שקל.
זה דגם חדש... איך כבר יימצאו אקזמפלרים בפירוקיות? אלא אם הגלגלים בכלל לא השתנו ביחס לדגם המוחלף.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

להבנתי, ברוב היצרנים, ניתן להעביר חישוקים בין רכבים. צריך למצוא חישוק+צמיג בקוטר חיצוני מספיק קרוב (גלגל ספייר מוקטן גם ככה אינו קרוב לקוטר המלא).

• תוכן חדש...