Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי קיה ספורטאז' 2016 ,36000 ק"מ, דגם אורבן צורה ישנה.נקנה בעסקת אפס קילומטר . לפי מחירון יד 2 הרכב שווה 88k ולפי לוי יצחק 78k. בדיוק אותם פרמטרים רק שיד 2 מורידים 5% על אפס קילומטר ולוי יצחק 13%. מה נכון?

תודות.

פורסם

אין נכון או לא נכון.

רכב נמכר לפי המצב בשוק ולפי יכולת המיקוח...כל אחד מנסה למקסם את הרווח שלו

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
היי,

יש לי קיה ספורטאז' 2016 ,36000 ק"מ, דגם אורבן צורה ישנה.נקנה בעסקת אפס קילומטר . לפי מחירון יד 2 הרכב שווה 88k ולפי לוי יצחק 78k. בדיוק אותם פרמטרים רק שיד 2 מורידים 5% על אפס קילומטר ולוי יצחק 13%. מה נכון?

תודות.

מחיר הבסיס נקבע על פי מחירון לוי יצחק, זה המקובל בשוק.

מעבר לשזה אתה קצת מיתמם, בעיסקאות היד 2 0 ק"מ הקיה בזמנו נמכרו במחיר אשר היה בין 10 ל 15 אחוז צתחת למחיר הרשמי לצרכן ... , מעבר לזאת אין קשר בין מחיר המחירון למה שתקבל בפועל בשוק, שוק היד 2 רווי , הרכב שלך נפוץ מאוד ולכן יהיה קשה למכור אותו עם עוד 200-250 רכב מאותו סוג אשר נמצאים בלוחות יד 2.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מחירון לוי יצחק קובע בדבר אחד בלבד - הסכום אותו תקבל מחברת הביטוח במקרה של אובדן מוחלט. כמו שאמר יובל מעלי המחיר ה"נכון" הוא מה שקונה מרצון ישלם וזה יהיה כנראה יותר קרוב למחירון של לוי יצחק מאשר למחירון יד 2.

אני הייתי מבקש משהו באמצע ויורד עוד קצת לרוכש רציני.

מוזמנת לפרסם בלוח שבפורום בתקווה שהרוכש יבוא במהרה ( הק"מ הנמוך יחסית כנראה יגרום לזה לקרות די מהר)

ננעל בזאת

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...