Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

הוצעה לי פורד מונדאו טרנד 2000 סמ"ק טורבו (203 כ"ס) סטיישן שנת 2012 215K יד מחבחת ליסינג במחיר סביר מאוד

אשמח לקבל חוות דעת ולשמוע מה אתם אומרים עליו,

ואולי בכלל כדאי אותו דגם משנת 2010 2300 סמ"ק (161 כ"ס) עם 150K

או שברולט קרוז 1600 סמ"ק שנת 2011 140K, שלושתם בערך אותו מחיר.

תודה לכל המגיבים

עריכה אחרונה על ידי TNSH8688
פורסם

מה המחיר?

הטורבו מגיע עם גיר רובוטי וטורבו כמובן שעלות תיקונם יותר ממחיר הרכב והם לא מחזיקים לכל חיי הרכב כלל.

לרדת ל2011 יותר מומלץ

שים לב שחבר פורום מוכר כזה 2011 רכב שמור במחיר טוב

פורסם

מה אתה מחפש ברכב?

ליסינג עם 215 תברח כמו מאש... לא חסר רכבים ביד 2 עם נתונים יפים ושמורים.

דגם אקובוסט מצריך תשומת לב לתחזוקה מונעת - מה אתה מקבל - רכב גדול, יציב, חזק מאוד (תוכנה מעלה הספק ל 270 כח, הרכב מפלצת)

דגם 2.3, אמין יותר, גיר פלנטרי, מנוע 2.3 דורטק, נוסע נחמד, גם מרווח מאוד מבפנים ומפנק.

קרוז 1.6 לא יודע איך הכנסת באותו משפט אבל לא הייתי נוגע ברכב הזה עם לייזר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אל תתפתה למחיר הזול, לא מאמין שהגיר חדש אלא מפירוק (גיר חדש עולה כפול מהמחיר שהוצע לך ואין תחליפי) כך שעדיין יש חשש לא קטן.

הנה המודעה: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?669688-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%95-2011-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%97%D7%9E%D7%A9-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-2300

פורסם

במודעה הנ"ל מדובר על הדגם טרום מתיחת פנים, מנוע 2300 אטמוספרי,הוא דיבר פה על 2.0T.

מונדאו עם ק"מ כזה מליסינג עשויה להיות מתכון לצרות, אם באמת הלכת על זה תוודא היסטוריית טיפולים.

במידה ויהיו תקלות הם יקרות, החלפת טורבו למשל תעלה בסביבות 8K .

האטמוספרית סביר להניח תהיה אמינה יותר אבל חלשה באופן מורגש.

פורסם
לגבי הגיר הם אומרים שיש להם חשבונית ע"ס 11000

תודה למגיבים,

אשמח עוד.

לא נראה הגיוני, בשביל מה הם שלמו? היה מוכרים את האוטו לחלקים בפער המחיר בין מחיר הגיר ששולם לכאורה למה שמציעים לך.

פורסם (נערך)

עכשיו אני יותר מדויק,

-או מונדאו 2012, 2000 סמ"ק טורבו (203 כ"ס) 215K ב 16500 (גיר חצי רובוטי חדש)

יד 1 מליסינג.

-או מונדאו 2009, 2300 סמ"ק (161 כ"ס) 180K ב12500 (כולל מולטימדיה אנדרואיד ועד תוספות)

יד 3 מפרטי וקודמת גם פרטי.

מה שאני מחפש זה, מי בסבירות יותר גבוהה יחזיק יותר זמן בכמה שפחות תקלות,

"ביצועים" פחות מעניינים אותי, אלא שיסע טוב וחלק וללא בעיות.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי TNSH8688
פורסם

לראשונה (2 ליטר טורבו, 215,000 ק"מ) לא הייתי מתקרב בכלל. זה רכב שבסבירות לא רעה תוציא עליו יותר ממה שהוא עולה די מהר.

השניה נשמעת סביר יותר, אבל זה כמובן תלוי במצב של הרכב הספציפי.

באופן כללי, רכב גדול ומתיישן זה פיתרון שמתאים למעט אנשים, יש סיבה מיוחדת שאתה מחפש מונדיאו? לא שזה רכב רע, אבל בתקציב כזה, בהנחה שגם תקציב התחזוקה והדלק לא בשמיים, יש פתרונות שפויים יותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אבל לא בהכרח זאת ספציפית.

מונדאו עם מנוע 2.3 תתן את אותם היתרונות בדיוק כמו לזאת עם מנוע הטורבו מינוס המנוע העצבני, וכנראה אמינות גבוהה יותר (לפחות בגזרת המנוע והגיר).

אבל אל תטעה, זה שמנוע הטורבו הוא חזק (מאוד), לא אומר שה2.3 חלש, עדיין.. 21 קג"מ כמדומני ו160 כ"ס.

המונדאו האטמוספרית (ובכלל) אם לא טיטניום, זה רכב לא סחיר, ואפשר למצוא רכב עם נתונים טובים במחירים זהים לאלה שציינת. לא הייתי ממהר לקפוץ על ה"מציאות" האלה.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...