Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בהמלצת הפורום הלכתי לטרייד אין של היבואנים בירושלים (לובינסקי, קרסו, אוטו דיל, וטרייד מובייל)

מה שהמליצו לי במסגרת התקציב שלי

1. יונדאי i25 שנת 2015 70 אלף קמ

2. יונדאי i30 סטיישן 2016 91 אלך קמ מליסינג

3. רנו מגאן 2016 56 אלף קמ מליסינג

4. סקודה אוקטביה 2015 80 אלף קמ

5. יונדאי i30 שנה 2014 עם 90 אלף קמ

6. יונדאי i35 שנה2014 60 אלף קמ

7. טיוטה פריוס 2014 138 אלף קמ

אשמח לשמוע מחשבות

פורסם
היית באוטוסנטר?

מה הדרישות ומה התקציב?

לגביי ק"מ תתעקש איתם על ק"מ נמוך ואל תיתן לסוכן להמליץ לך אלא אתה תבוא ממוקד.

תודה על התגובה

אני רוצה בעיקר רכב אמין, מה שהציעו לי היה באיזור ה50 אלף שח מעבר לגרושים שהם יתנו לי על המכונית שלי כעת.

פורסם

לטרייד אין אתה מגיע כשאתה יודע דגמים ספציפיים שאתה מחפש, אחרת הנציג "ימליץ" לך על מה שהוא מרוויח ממנו הכי הרבה.

שמע, הסתכלתי בפוסטים האחרונים שלך כדי לקבל מושג מה הדרישות שלך לרכב.

כואב הלב כמות התקלות שאכלת מהפוקוס שלך, מובן לגמריי שאתה מחפש אמינות, השאלה מה עוד.

בוא תגיד מה הדרישות שלך ומה הנסועה הצפוייה, כמה אנשים, עירוני בין עירוני, צריך מרווח ? צריכת דלק ? אוטומטי ידני ? בטיחות חשובה ? נוחות ? ביצועים ?

בהתייחס לאמינות בלבד ורכב זהה לפוקוס מבחינת שאר הפרמטרים, הייתי מציע מאזדה 3.

כמובן שעדיף מנוע 2000 אבל בתקציב שלך אני בספק אם יש את הדור החדש (2014+) בתקציב, ויכול להיות ששווה לבדוק אם ה 1500 מספיק לך.

(אישית הייתי מוסיף עוד קצת ומגרד את המנוע 2000 אבל לא תמיד אפשר להוסיף)

פורסם
לטרייד אין אתה מגיע כשאתה יודע דגמים ספציפיים שאתה מחפש, אחרת הנציג "ימליץ" לך על מה שהוא מרוויח ממנו הכי הרבה.

שמע, הסתכלתי בפוסטים האחרונים שלך כדי לקבל מושג מה הדרישות שלך לרכב.

כואב הלב כמות התקלות שאכלת מהפוקוס שלך, מובן לגמריי שאתה מחפש אמינות, השאלה מה עוד.

בוא תגיד מה הדרישות שלך ומה הנסועה הצפוייה, כמה אנשים, עירוני בין עירוני, צריך מרווח ? צריכת דלק ? אוטומטי ידני ? בטיחות חשובה ? נוחות ? ביצועים ?

קודם כל תודה רבה

גם על ההשקעה וגם על האמפתיה

אכן, מהפורד (שגם בהתחלה שילמתי עליה מחיר יקר) קיבלתי מושג על כל חלק שאפשר להחליף ברכב, (ורק על חלקם שאלתי כאן, ככה שיש עוד המון) וב3 שנים שהיה לי אותו שילמתי הרבה הרבה יותר ממחיר הרכב בנוסף על הזמן והכאב ראש ותחושת החרדה בכל פעם שאני מתחיל לנסוע.

עכשיו אני רוצה בעיקר אמינות, ללא תקלות. שיהיה לי ביקור פעמיים בשנה במוסך לא יותר

אני נוסע בערך 20 אלף קמ בשנה, בעיר ובין עירוני יש לי 2 ילדים (כיסאות) אני נוסע רק באוטומט. נוחות/ביצועים פחות חשוב.

וגם, אני בתקופה עמוסה ככה שזה הסיבה שניגשתי לטרייד אין

שוב תודה

• תוכן חדש...