Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב יד2 - אתר חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי יש שיפור, קודם כול האתר מהיר יותר עם ממשק נוח יותר, אהבתי מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Don't fix what ain't broken...

זה היה שבור. פלטפורמת הפרסום של פייסבוק לוקחת ליד2 לא מעט לקוחות. לפני כמה שבועות ראיתי פרסומת של יד 2 בטלוויזיה , זה יחד עם העיצוב החדש הם ככל הנראה צעדים של החזרת הלקוחות אליהם.

לדעתי הממשק יותר נוח, באגים כאלה ואחרים מתוקנים תוך כדי וזה בסדר.

Miata ND2

פורסם
אני די בטוח שלא, שבוע שעבר נכנסתי לבדוק משהו וזה עדיין היה האתר הישן

זה כי היה cookie שקבע האם להציג את האתר החדש או לא.

לא יודע מה החוקיות, אבל חלק מהפעמים שנכנסתי הוא היה מגיע לאתר החדש, ובחלק מהפעמים לאתר הישן, עד שמצאתי את ה-cookie המתאים ושיניתו לו את הערך.

והממשק החדש באמת מרגיש הרבה יותר טוב, חיי ויש אפשרות סוף סוף להקליד טקסט תחת כל drop list, אבל יש כמה דברים שבהם הם לקחו צעד אחורה (איפה לעזאזל אופציה להסתרת מודעות ללא תומנות וללא מחיר?)

פורסם
איך מסננים רק למה שיש מחיר?

(איפה לעזאזל אופציה להסתרת מודעות ללא תומנות וללא מחיר?)

אחרי שמוצגות לך התוצאות יש בצד שמאל למעלה של התוצאות אופציה לסנן לפי רק מה שיש מחיר או רק תמונה

פורסם
זה היה שבור. פלטפורמת הפרסום של פייסבוק לוקחת ליד2 לא מעט לקוחות. לפני כמה שבועות ראיתי פרסומת של יד 2 בטלוויזיה , זה יחד עם העיצוב החדש הם ככל הנראה צעדים של החזרת הלקוחות אליהם.

לדעתי הממשק יותר נוח, באגים כאלה ואחרים מתוקנים תוך כדי וזה בסדר.

אני לא חושב שהשדרוג נועד להתחרות בפייסבוק. בכ"מ למי שאין פייסבוק ילך ליד2, ולמי שיש פייסבוק כנראה שיפרסם ב2 הפלטפורמות.

פורסם
הייתי שמח אילו נמצאה הדרך לסנן מהאתר את כל החרטטנים / אלה שבודקים את השוק וכו'.

פורק תסכול עכשווי

יש. לקחת כסף על מודעות. זה מיושם בהצלחה באיביי.

עזוב רכבים אתה יודע מה זה עשה לנדלן?

אני מעדיף את הממשק החדש, הרושם שלי לפחות שהוא מהיר יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני עוקב יום יומית אחרי יד 2 כבר כמה חודשים, ראיתי את השינוי הזה והוא שבור בצורה נוראית.

קודם כל, הייתי חייב למחוק את הקוקיז בכל דפדפן שבו נכנסתי לאתר כי באחד השלבים הם שברו את הקוקי והאתר לא היה מוכן לעלות יותר.

מעבר לכך, כמו שאמרו, הממשק לא קריא. אני לא מוצא מאיפה המוכר בארץ!

שום שיפור בחוויית המשתמש, רק שכבת צבע חדשה.

לצערנו, אף אחברה טכנולוגית שפונה רק לשוק הישראלי לא יכולה להיות מוצלחת, כי אין מספיק כסף בשוק הישראלי בשביל ההשקעה הנדרשת.

פייסבוק היא פלטפורמה זוועתית למכירות, אבל עדיין הז עובד יותר טוב מיד 2.

פורסם
אני עוקב יום יומית אחרי יד 2 כבר כמה חודשים, ראיתי את השינוי הזה והוא שבור בצורה נוראית.

קודם כל, הייתי חייב למחוק את הקוקיז בכל דפדפן שבו נכנסתי לאתר כי באחד השלבים הם שברו את הקוקי והאתר לא היה מוכן לעלות יותר.

מעבר לכך, כמו שאמרו, הממשק לא קריא. אני לא מוצא מאיפה המוכר בארץ!

שום שיפור בחוויית המשתמש, רק שכבת צבע חדשה.

לצערנו, אף אחברה טכנולוגית שפונה רק לשוק הישראלי לא יכולה להיות מוצלחת, כי אין מספיק כסף בשוק הישראלי בשביל ההשקעה הנדרשת.

פייסבוק היא פלטפורמה זוועתית למכירות, אבל עדיין הז עובד יותר טוב מיד 2.

לא יוגע איך פייסבוק עדיפה לדעתך, אם בשביל לחפש לדוגמא יונדאי גטס, אתה צריך לחפש:

יונדה/הונדאי/יונדי/היונדאי/יונדיי/hyundai/yundai/hundai

גטס/גץ/גטץ'/גץ'/גטצ/גייטס/ג'טס/גייץ/גייץ'/גייצ/gets/getz

זה יוצר 96 צירופים שונים.

לעומת זאת ביד 2 המוכר חייב להשאר בגבולות הדגם המקורי, למרות שעדיין יוצא לי לראות אנשים שמוכרים ביד2 לאונה תחת SVX או סנטה פה תחת i35.

ברכבים האחרונים שקניתי ומכרתי (3 מכירות ו6 קניות) בשנתיים האחרונות, רק אחד הגיע מפייסבוק.

פורסם
הים חיפשתי מחיר במחירון והן לפרסם מודעת מכירה למאזדה CX5

ודגם זה לא מופיע.

בברכה - רפי לין

משעשע, בדיוק היום שכן שלי פרסם אחת.

אמנם מהפלאפון, אבל הדאטה היא אותה דאטהScreenshot_2019-02-07-19-22-03.jpeg

• תוכן חדש...