Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב יד2 - אתר חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הים חיפשתי מחיר במחירון והן לפרסם מודעת מכירה למאזדה CX5

ודגם זה לא מופיע.

בברכה - רפי לין

תבדוק בקטגוריית ג'יפים, כל מה שמעט גבוה מרכב פרטי עבר לשם (כולל ארונה וסטוניק), מוזר שאדם רוקס עוד לא שם :lol:

אני אישית לא מתחברת לפלטפורמה החדשה, הרבה פחות "קריאה" ובגלל הבאנרים הפרסומיים שגדלו יחד עם השורות של המודעות החלקה בין מדור פרטיים לסוכנויות הרבה פחות בולטת לעין.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הממשק החדש הרבה יותר כבד ומסורבל מהקודם, יש דברים שעובדים טוב שלא צריך לגעת בהם, חבל.

לא כבד ולא מסורבל, אלא ממש ממש טוב, נוח וברור. שאפו ליד2, הגיע באמת הזמן להתקדם. אפשרויות הסינון המתקדמות עובדות מעולה. סוף סוף האתר נראה 2019 ולא 1990. הלכתי לבדוק את הרכב שלי, שמחתי לראות שאחרי 3 שנים הוא עדיין עולה 130,000 (המחיר הכי נמוך מאדם פרטי). אם אני קניתי ב170,000 את דגם הפרימיום (דרך ארגון חבר), זה משקף ירידת ערך של 40K בשלוש שנים, וזה יפה מאוד. אבל אין לי שום סיבה למכור... אני מאוד מרוצה מהרכב, והדגם החדש שלו נראה פחות טוב. יש אמנם תוספת של מיזוג אוויר למושב האחורי, לא ביג דיל.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
תבדוק בקטגוריית ג'יפים, כל מה שמעט גבוה מרכב פרטי עבר לשם (כולל ארונה וסטוניק), מוזר שאדם רוקס עוד לא שם :lol:

אני אישית לא מתחברת לפלטפורמה החדשה, הרבה פחות "קריאה" ובגלל הבאנרים הפרסומיים שגדלו יחד עם השורות של המודעות החלקה בין מדור פרטיים לסוכנויות הרבה פחות בולטת לעין.

דוקא אאוטלנדר מופיע בקטגוריה של רכב פרטי... ואני לא רואה שום באנר פרסומי (משתמש באדבלוק).

פורסם
מעבר לכך, כמו שאמרו, הממשק לא קריא. אני לא מוצא מאיפה המוכר בארץ!

תגדיל את התצוגה ל150 אחוז (מה שאני עושה ברוב המקרים), הכל יופיע לך חד וברור.

ללא שם.jpg

אגב המודעה האקראית שצילמתי, זה לא מחשיד? רכב בן 3 שנים שעשה רק 20,000 קילומטר?

פורסם
תגדיל את התצוגה ל150 אחוז (מה שאני עושה ברוב המקרים), הכל יופיע לך חד וברור.

[ATTACH=CONFIG]515822[/ATTACH]

אגב המודעה האקראית שצילמתי, זה לא מחשיד? רכב בן 3 שנים שעשה רק 20,000 קילומטר?

מה מחשיד בזה? בסה"כ קצת יותר מ7 אלף בשנה (הרכב עלה בחודש מאי), יש אנשים שזו הנסועה שלהם.

יש מעט, אבל יש.

פורסם

כיצד אף אחד לא התייחס לשיפור החשוב ביותר באתר? התמונות. סוף סוף תמונות בגודל נורמלי. לא צריך זכוכית מגדלת כדי לראות את הרכבים.

פורסם
כיצד אף אחד לא התייחס לשיפור החשוב ביותר באתר? התמונות. סוף סוף תמונות בגודל נורמלי. לא צריך זכוכית מגדלת כדי לראות את הרכבים.

חוץ מהתמונות הכל פחות מהיר נוח וידידותי למשתמש - דורש לעבוד עם העכבר כל הזמן - לדעתי ברגע שיבחנו את זמן השהייה הממוצע באתר של מבקר - וזה הדבר השני שבודקים אחרי כמות כניסות , יבינו את גודל הטעות בשינוי - היה מעולה קודם - פשטות זו לא מילה גסה באתרים מהסוג הזה בטח שעובדים - לפעמים זה הגאונות שלהם - מתוחכמים לא חסר - תסתכלו על " קרייגלייסט " - הכי פשוט ולא יומרני בעולם - ועובד הכי טוב שיש - לדעתי ממש פגעו בחווית השימוש באתר - לי לפחות .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי הקודם היה נוח וטוב יותר.

רק לתקן כמה באגים שהיו שם והוא מושלם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה יותר גרוע עכשו. הביאו יופי על חשבון פונקציונליות.

עכשו הוא הפך להיות איטי יותר ונוח פחות לשימוש.

וזה גם לא שהחוויה הויזואלית היא מדהימה, כי האתר פשוט מוצף בפרסומות (שמשום מה חסינות לאדבלוק פלוס)

V5

פורסם
למה יש עדיין אפשרות לחפש ביד2 דגמים שנעלמו מזמן ?

מישהו ראה לאחרונה פיאט 127 או אסקורט ברנדה ?

ברגעים אלו שאני כותב, יש פיאט 127 10 מטר מתחתיי.
פורסם

האתר הזה מלא באגים, כל שניה נתקע, אני לוחץ מדי פעם על מודעות והמסך נהיה אפור שלא חוזר לעצמו רק אחרי ריענון (גם בעבודה וגם בבית),

לא מבין מה עושים שם המתכנתים

Opel Adam S 2017

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז היום שמתי לב שהאתר עודכן, וכעת ניתן לבחור בחיפוש כמה דגמים, בדומה לאתר הישן, ולא רק דגם אחד בכל פעם כמו שהיה עד עתה.

• תוכן חדש...