Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי שמח לשמוע חוות דעת בנוגע לרכב הזה.

קראתי בכמה פורומים שהמנוע 1600 חלש לרכב הזה. אשמח לדעת האם זה באמת נכון?

במידה וכן. עד כמה זה מורגש?

מה צריכת הדלק של הרכב הזה?

עד כמה הרכב הזה אמין?

תודה

פורסם

מעולם לא נהגתי בויטארה. אבל יש לי SX4 וקרוסאובר עם אותו מנוע (אבל תיבות הילוכים שונות) - ה-SX4 (תיבה פלנטרית 4 הילוכים, לפי הטבלה באתר זה כבד מהויטארה בכ-100 ק"ג) זריז מאד, צריכת הדלק סביב 11-12 קמ"ל. הקרוסאובר (תיבה רציפה, קל מהויטארה בכ-40 ק"ג) פחות זריז, אבל בתמורה חסכוני מאד בדלק (12-14 קמ"ל). תביא בחשבון שאני גר בחיפה, כלומר נוסע כל הזמן בכליות וירידות.

עד כמה שאני יודע מנוע ה-1600 של סוזוקי אמין מאד, איני יודע לגבי שאר המכלולים בויטארה. שקלתי אותה לפני 3 שנים מול הקרוסאובר, בסופו של דבר העדפתי את הקרוסאובר שיותר שימושית (תא מטען יותר נוח וגדול) ועלתה כ-8000 ש"ח פחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לאמא שלי ויטארה 2018 4x4.

מדובר ברכב פשוט ויעיל מאוד.

אמין מאוד, שומר ערך וחסכוני מאוד בהוצאות (דלק סביב 1/12,ביטוח וטיפולים זולים מאוד).

מצד שני, הרכב אכן מספק ביצועים קצת עצלים (הקרוסאובר שהיתה לי הרגישה זריזה יותר), מרווח הפנים יתאים ל-4 אנשים.

ורמת האבזור העלובה בדגם ה-4x2 גרמה לי לבחור ב-4x4 בלי שום צורך בהנעה הכפולה.

דגם 2016 של ויטאה עולה בערך כמו קיה ספורטאז' 2015 עם מנוע 1600 שיתן מערכות בטיחות שאין בסוזוקי ומרחב פנימי גדול בהרבה. התשלום יהיה בצריכת דלק גבוהה משמעותית.

אמא שלי נוסעת בעיקר לבד ומידות הויטארה מצויינות עבורה כאשר רוב הנסיעות בתוך העיר ותמרוני חניה.

אז הכל תלוי בצורך.

מה הדרישות והציפיות שלך מהרכב? לאיזה ביצועים אתה רגיל?

כמה אנשים הרכב צריך להסיע? האם יש חשיבות להנעה כפולה?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה למגיבים.

מרק,

כרגע אני נוסע על טויטה קורולה 2009.

ואין לי תלונות על הביצועים של הרכב (למרות שהרכב די עצלן בעקיפה)

הרצון להחליף לרכב יותר גבוה. רוב הזמן אני נוסע לבד. לכל היותר 3 אנשים ברכב.

אין לי חשיבות להנעה כפולה. התקציב הוא עד 90-100.

מעדיף שהרכב לא יהיה יותר מ3 שנים על הכביש.

תודה

פורסם

הקורולה זריזה יותר מהויטארה.

נסה לבצע נסיעת התרשמות לפני הרכישה.

בכל מקרה, אם תחליט לרכוש אחת, דגם ההנעה הכפולה מגיע מאובזר בצורה טובה (מוסיף פנסי לד, ריפוד עור, כניסה והנעה בכפתור ו... קיפול מראות חשמלי שאין בדגם הרגיל).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...