Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חושב להתחיל בהתנדבות כלשהי, אשמח לשמוע באילו סוגי התנדבות אתם משתתפים.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם (נערך)

חפש את ארגון ידידים, מבטיח שזה יספק אותך.

ארגון התנדבותי שמסייע לרכבים תקועים בדרכים ולא רק.

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם

^^

זה אומר שתצטרך לעזור לכל אחת ואחת (אבל באמת לכל אחת ואחד) , אתה מוכן למשימה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היום מתנדב בצורה פחות מסודרת מבעבר אבל פעיל בכמה ארגונים למען נזקקים.

אחד זה חלוקת אוכל, השני זה עמותת פעמונים ובנוסף אני גם מתגבר פיזיקה ומתימטיקה באחד התיכונים פה בעיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני כתיבת הפוסט - על זה בדיוק חשבתי על חלוקת אוכל.

נהיגה או פיזית לקום וללכת לבתים של משפחות ולחלק. (לשלב את שניהם)

אשמח לשמוע באיזו מסגרת אתם עושים את זה.

מצאתי כל מיני אפשרויות.

פורסם

צער בעלי חיים - מובטחת חוויה לכל החיים. התנדבתי שנתיים בירושלים, הבנתי שאהבה אמיתית זה מה שהחיות נותנות לך. ארגון יע"ל - לא יודע אם עדיין קיים, היה פעיל בביה"ח בארץ - חלוקת אוכל ותרופות לחולים. מד"א/כב"א/משטרה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תתנדב במתנ"א

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כתיבת הפוסט - על זה בדיוק חשבתי על חלוקת אוכל.

נהיגה או פיזית לקום וללכת לבתים של משפחות ולחלק. (לשלב את שניהם)

אשמח לשמוע באיזו מסגרת אתם עושים את זה.

מצאתי כל מיני אפשרויות.

בתחום המזון אני פעיל בעמותה שמחלקת לבתים אבל בלי לפגוש את הנזקקים. אנחנו משאירים ארגז, נותנים דפיקה בדלת ובורחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני חושב להתחיל בהתנדבות כלשהי, אשמח לשמוע באילו סוגי התנדבות אתם משתתפים.
מתנדב כבר הרבה שנים בניהול פורום רכב מסויים...

פורסם

אני פעיל בשתי מסגרות. אין בעיה למצוא מסגרת להתנדב.

יש לי משפחות "שלי" שאני בקשר ישיר איתם.

אבל זה לא רק לנהוג. זה ללקט חבילות במחסן, זה לאסוף מאפים ולחם בסופר אחרי שעות סגירה, זה לנסוע להביא מצרכים שתוקף שלהם קצר והם לפני השמדה. זה לעשות כמה נגלות מהאוטו לקומה 3 בלי מעלית לכניסה בחצר למשפחה של נכים מוגבלי תנועה בגשם מבול. זה שיעמום ובאסא של להיות לבד בכביש בלילה. זה כל שבוע בימים קבועים לצאת בערב מהבית לא משנה מה, כי מחכים לך ובונים עליך.

בקיצור, זה לא פשוט, אבל זה מתגמל.

פורסם
אני פעיל בשתי מסגרות. אין בעיה למצוא מסגרת להתנדב.

יש לי משפחות "שלי" שאני בקשר ישיר איתם.

אבל זה לא רק לנהוג. זה ללקט חבילות במחסן, זה לאסוף מאפים ולחם בסופר אחרי שעות סגירה, זה לנסוע להביא מצרכים שתוקף שלהם קצר והם לפני השמדה. זה לעשות כמה נגלות מהאוטו לקומה 3 בלי מעלית לכניסה בחצר למשפחה של נכים מוגבלי תנועה בגשם מבול. זה שיעמום ובאסא של להיות לבד בכביש בלילה. זה כל שבוע בימים קבועים לצאת בערב מהבית לא משנה מה, כי מחכים לך ובונים עליך.

בקיצור, זה לא פשוט, אבל זה מתגמל.

דווקא נשמע טוב, קצת זמן לבד, מנותק מהשגרה. ונגד הגשם המציאו מטריה. :wink: הבאסה שבשעות שאתה עושה את זה, רק בא לי כבר להתפרק על הכורסא או המיטה ולהתנתק מהעולם. אילו לא הייתי שכיר, הייתי כבר מזמן מתנדב במשטרה, ממש רציתי, אבל פשוט אין לי אנרגיות לזה כבר.

פורסם

ניסיתי להתנדב לכמה עמותות שתומכות בילדים חולי סרטן

ללא הצלחה, נדחיתי בנימוס.

אבל אני לקחתי על עצמי לסייע ככל הניתן להורי ילדים חולים

בעזרה בזכויות רפואיות והתמודדות מול חב' ביטוח,בט''ל,סעודי וכו'.

• תוכן חדש...