Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה שמעת על הגדלת נפח? למה שתרצה לעשות את זה? ועוד בלאונה... רד מהעץ בבקשה
לא ממש הבנתי מה הבעייה הגדלת נפח מנוע ניתן לעשות בכל מנוע .אז למה שיהיה אסור בלאונה ?

למה שאני שירצה לעשות את זה?

תשובה: כדי להגדיל את ההספק(להוסיף כוח סוס)

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

הגדלת נפח ניתן לעשות בכל מנוע? איפה שמעת את זה? אין שום סיבה לעשות את זה ברוב המנועים, מה גם שזאת עבודה לא פשוטה כלל וגם לא זולה. אני לא יודע מה ההספק של לאונה 1600 אבל אם נניח שזה סביבות ה-90 כ"ס, הגדלת הנפח תעלה את זה ל-100 נניח ותעלה כמה אלפים טובים לכיס - אתה באמת צריך את זה בלאונה מסכנה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני ההספק בליאונה שלו הוא בכלל 74 כ"ס (וזה היה מזמן כשהיא היתה חדשה).

וגם אני מביע ספקות בתועלת של הגדלת כ"ס בליאונה ישנה. אם אתה רוצה רכב חזק יותר - פשוט וזול יותר להחליפו!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

סליחה סליחה על הנסיון להבהיר לך את המציאות.

אבל אם אתה מתעקש אז.. בהרבה אי אפשר לשנות נפח המנוע של סובארו 1.6 כי ישנם שרוולי פלדה בתוך בלוק אלומיניום ולכן אתה מוגבל בחריטטתם - מה שכן אתה יכול להחליף את בלוק המנוע לבלוק עם קדח צילינדרים גדול יותר.

אבל אם כסף הוא לא הנקודה אז אני יכול לשלוח אותך לסדנת השיפורים של לוטוס באנגליה תמורת סכום של כ-100000 לירות סטרלינג, הם ישפרו את המנוע, המיתלים והמרכב.

מקווה שעזרתי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ניתן להחליף מנוע ל 1800 ,מבחינה חוקית בארץ שלנו אני לא חושב שזה כ"כ חוקי.

לעומת זאת בחו"ל ישנם לאונות רגילות עם מנועים 1800 הזרקה ו 1800 טורבו עם 130 כ"ס

עם 4*4 על אותם המכלולים בדיוק, אז בבקשה לכל המזלזלים בלאונות,בארץ שלנו יש רק את העגלות אבל בתכלס יש פוטנציאל.

פורסם
ניתן להחליף מנוע ל 1800 ,מבחינה חוקית בארץ שלנו אני לא חושב שזה כ"כ חוקי.

לעומת זאת בחו"ל ישנם לאונות רגילות עם מנועים 1800 הזרקה ו 1800 טורבו עם 130 כ"ס

עם 4*4 על אותם המכלולים בדיוק, אז בבקשה לכל המזלזלים בלאונות,בארץ שלנו יש רק את העגלות אבל בתכלס יש פוטנציאל.

אוקי אבל מה לגבי חריטה והגדלת נפח מנוע כמה זה עולה ?

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

שגיא.

תקשיב, קודם כל תמצא מוסכניק שלא יצחק לך בפנים כשתבקש ממנו את זה, ואח"כ נדבר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לכל הספקנים, האנטי סובארואים ולכל אלה שחושבים שלאונה היא עגלה (היא עגלה, אבל רק בארץ, יש לנו חרא של משרד תחבורה שלא התפתח מהמצאת הגלגל):

618070_5_full1.jpg

618070_4_full1.jpg

618070_15_full.jpg

618070_14_full1.jpg

618070_7_full1.jpg

618070_10_full1.jpg

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שגיא.

מניסיון שלי, באמת תרד מזה. אני לא בא לצחוק עלייך או משהו אבל בד"כ דברים כאלה סתם יגרמו לך לבזבוז כסף וזמן. אני אתן לך דוגמא, הבעלים הקודם של אנג'ל החליט להגדיל את הנפח מנוע מ-1600 ל-1900. 2 המנועים נראים זהים לחלוטין ואין מצב שהיו תופסים אותו. כמובן שמשרד הרישוי לא מרשה להחליף למרות שיש בחו"ל דגמים כאלה (ואפילו הגיעו בודדות ביבוא אישי) וכל המכלולים זהים לחלוטין (בלמים, בולמים וכו'). אז הוא החליט שהוא חורט, כמובן שהתוצאה הייתה לא טובה וכאשר קניתי את המנטה שלי קבלתי מנוע נוסף ספייר שכמעט אי אפשר לעשות איתו כלום.

אז אם כבר החלטת להיכנס לפרויקט הזה תלך לכיוון של מנוע מיבוא ולא חריטה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טוב טוב

אתם מגזימים !

כל הלאונה שלכם... אני לא מבין ממה התלהבתם ? יש לכם רכב של 70 כ"ס , סתמו ותנסעו .. אל תנסו לעשות אותו רכב של 300 כ"ס כי הוא לא יהיה, ואם הוא יהיה , זה לבדיוק חצי דקה עד שהבוכנות שלכם יתפרקו ,

להגדיל נפח ?! בשביל מה ? עוד 10 כ"ס ? תשים אגזוז תדמיין לך סוסים ... לא חבל על הכסף ?! בכסף הזה תמכור תלאונה ותקנה משהו שאשכרה ניתן לעשות איתו משהו

אני שמח בשבילכם שהחלטתם "לשפר" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) "ליאונה" אבל רדו מהעץ כבר, זה אוטו מיושן , מגעיל , מכוער, והכי חשוב - בעל הספק נמוך ועממי !

אימפרזה טורבו אתם לא תפרקו, גם לא אונו 1.4 , וגם לא שום דבר אחר! גם לא עם הגדלת נפח..

הדבר היחיד שיעזור לכם , זה קיט טורבו שיכלול בוכנות ואת כל המכלולים , וכמובן בהתאם לשפר מתלים וכו וכו וכו !

לכו לקנות בולמים חדשים וצמיגים חדשים במקום להגדיל נפח, אתם תהנו יותר, ולנו יהיה יותר בטוח בכביש.

אגב מה "מ ק יוסי" , לכל רכב בחו"ל יש שיפורים , ראיתי גם דייהטסו שרייד שנוסעת חזק, וגם ראיתי פיאט 128 שנת 73 שבועטת באימפרזות ... הנקודה היא שכל רכב אפשר לשפר, כל עוד משפרים ולא "מוסיפים נפח" או "פילטר" או "טאסות חדשות בעלות 40 כ"ס"

• תוכן חדש...