Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביו בקישור זה הצוק אוטומטי,אך לא חשמלי, אלא מוזן על ידי מים חמים!!

אני קצת מבין בקרבורטורים והאמן לי גם בלקוחות טרחנים ונודניקים, ולצערי אני לא יכול לנעול שרשור בפניהם, אבל אני פשוט לא מקבל אותם לעבודה !

תאמין לי אני משתמש בפריליגיה הזאת!

לעומת זאת יש לקוחות שתענוג לשרת אותם, והם עושים לי את היום , רובם ככולם נמצאים בפורום זה!

בברכה

צביקה

אני לא יודע מה אתה מבין וכמה אתה מבין ....

אבל הינה תמונה !!! שכתוב פה חשמלי

untitled1.JPG

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כל הכבוד אני יודע ב 100% שחוץ מהקרבורטור שדברתה עליו אם צ'וק מצוף יש גם דגם שמיוצר במיוחד לדגמים של סובארו אם צ'וק חשמלי....

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
אם כל הכבוד אני יודע ב 100% שחוץ מהקרבורטור שדברתה עליו אם צ'וק מצוף יש גם דגם שמיוצר במיוחד לדגמים של סובארו אם צ'וק חשמלי....
אם כך אחרי שטרחת ועמלת כל כך הרבה עד כה בשביל ניטרו 86 , ונתת קישור לקרבורטור וויבר

המומלץ, להסבה לסובארו המשך במשימתך, והפנה אותי לקישור לקרבורטור וויבר המיועד לסובארו,

ובעל צוק חשמלי, המיוצר במיוחד לסובארו ואם כך הוא אמור לכלול את המרכיבים להסבה הנ"ל,

ואז אהיה מוכן לחוות דעה מקצועית , ללא שום כוונת רווח בצידה,האם ניתוח ההשתלה,

כדאי מבחינה טכנית, ואם יצורף לתשובתך , גם מחיר עלות בשקלים של הקרבורטור בתוספת קיט ההסבה,

ללא עלות הרכבה, האם יש וכדאי בכלל על מה לדבר!

בשלב זה אני ממשיך לטעון שהדבר מיותר, לא משתלם ולא בר בצוע!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תודה!

ראית את העלות ההתחלתית?

ראית לאיזה שנתנונים וקוד מנוע מצויין שם !

והתמונה לא מספיק גדולה וברורה שם, לכן אני לא יכול להתרשם,

ולכן צר לי עוד לא שוכנעתי שהדבר ישים!

וזאת למרות שראיתי פורד פיאסטה מודל 86 עם מנוע וגיר של 1600 מושתל בתוכו!

הגיע אלי לשם כוון קרבורטור וויבר מקורי מורכב ברכב!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה:

השנתון הרשום הוא בגלל שהמנוע EA71 (1.6) היה רק בדגם אחד שהיה בארה"ב והדגם הוא BRAT כלומר סובארו טנדר נמכר בארה"ב רק בשנות ה-70 תחילת שנות ה-80 לכן זה מה שרשום אבל מכיוון שישראל היא לא ארץ מפותחת במיוחד אז את הדגם המנוע הזה אם קרבוראטור מכרו פו עד שנת 93 כאשר באותו הזמן בארה"ב כל המנועים כבר היו אם הזרקה...

זו הסיבה לשנתון שרשום שם

לגבי הקרבורטורים עצמם יש שני דגמים שהם אותו הקרבוראטור אך ההבדל היחידי הוא שלאחד הצ'וק הוא אם מצוף ובשני צ'וק חשמלי

הדגם של צ'וק מצוף : 32/36 DGAV

הדגם צ'וק חשמלי : 32/36 DGEV

לגבי המחיר,זה עדיין יותר זול מהלפת מנוע וכדי לשכנע אותך הנה תמונה של הקרבוראטור יושב לו על הEA71:

267346_146_full.jpg

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...