Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש להחליף את הפורד פוקס 2010 לרכב יותר חסכוני (רצוי לא סופר מיני) ורכב שיהיה אמין.

בעבר סיפרו לי על ספייס סטאר ועל אטראז' יש עוד המלצות?

פורסם

עגלת תינוק מקופלת תיכנס לספייס סטאר?

בעיקרון אני מחפש רכב קטן שעגלת תינוק מקופלת כן תיכנס אליו...

מן הסתם אני מעדיף את האטראז' אבל חוץ ממנו יש עוד המלצות?

פורסם

עגלה עם אמבטיה לא תיכנס אלא רק השילדה, אנחנו היינו מכניסים את האמבטיה לתא הנוסעים.

בהמשך קנינו טיולון שנכנס לתא המטען.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא רואה סיבה לקנות את האטראז' או ספייס סטאר- שתי עגלות מכל בחינה- מנוע נוראי, איכות הרכב נמוכה מאוד, לא ממש חסכוני בדלק.

עדיף למצוא רכב משפחתי ברמה טובה יותר, אפילו משפחתית קטנה כמו i25, או משפחתית כמו i30 שהן לא זוללות דלק, נוחות ואיכותיות יחסית.

פורסם

לא מסכים איתך, I30 דור ראשון מכונית לא נוחה(הדור הראשון שנמכר עד סוף 2012 תחילת 2013) וגם הI25 לא מצטיינת, הפנים עדיף על זה של הספייסטאר אבל גם דיי פשוט וזול, והספייס סטאר והאטראז' מהניסיון שלי יוציאו צריכת דלק עדיפה (היונדאים מוציאות 1-10 במשולב) לעומת 1-14 במשולב שיצא לי בשלושה ימים עם הספייס בלי לנהוג בצורה סופר חסכונית.

פורסם
לא רואה סיבה לקנות את האטראז' או ספייס סטאר- שתי עגלות מכל בחינה- מנוע נוראי, איכות הרכב נמוכה מאוד, לא ממש חסכוני בדלק.

עדיף למצוא רכב משפחתי ברמה טובה יותר, אפילו משפחתית קטנה כמו i25, או משפחתית כמו i30 שהן לא זוללות דלק, נוחות ואיכותיות יחסית.

איזה צריכת דלק יש לספייס סטאר שהיא לא ממש חיסכונית?

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

I30 לפחות דור ראשון לא מי יודע מה חסכונית - 6.5 של שתיין דלק 1:10/11 גג משולב לעומת ההונדה 1800 שלי שנקנתה כמחליפה של היונדאי ושתתה פחות דלק ב 5 החודשים הראשונים(1:12 בכמעט אותם תנאים כמו היונדאי) עד שמשהו החל לעבור עליה ועד שאמצא יקח טיפה זמן והרבה עצבים..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא מסכים איתך, I30 דור ראשון מכונית לא נוחה(הדור הראשון שנמכר עד סוף 2012 תחילת 2013) וגם הI25 לא מצטיינת, הפנים עדיף על זה של הספייסטאר אבל גם דיי פשוט וזול, והספייס סטאר והאטראז' מהניסיון שלי יוציאו צריכת דלק עדיפה (היונדאים מוציאות 1-10 במשולב) לעומת 1-14 במשולב שיצא לי בשלושה ימים עם הספייס בלי לנהוג בצורה סופר חסכונית.

אני משווה את הנוחות ביחס להצעות הראשונות שהעלו- i30 גם בדור הראשון הרבה יותר טובה מאטראז' או ספייס סטאר- נהגתי לא מעט על כולן בליסינג.

i30 היא הרבה יותר "רכב" ומוציאה צריכת דלק סביב 1/10-1/11.

בספייס סטאר קיבלתי אולי 1/12. כמה ק"מ פות"ש עושה בשנה? לא יודע, אך אם הוא לא ציין את זה, כנראה שהוא לא עושה הרבה. אז מה הטעם לקחת רכב ברמה נמוכה שקצת יותר חסכוני?

הi25 דווקא מרגישה מוצקה יותר ואיכותיות יותר שוב ביחס לשני הדגמים שהציעו, לא ביחס לרכב מ2018 במחיר שלו.

פורסם (נערך)

נסכים שלא להסכים, הI30 דור ראשון מבחינתי חתיכת קרש , ביליתי בה בין 5 ל6 שעות ביום במשך חודשיים (בערך 10 אלף ק"מ לחודש) ונוחה היא לא.

אתה קיבלת 1-12 בספייס, אני קיבלתי 1-14 בשלושה ימים ויוליאן מוציא ממנה 1-16.5 על בסיס קבוע. כל אחד עם הניסיון שלו.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

זו הבעיה בפורום הזה, שכל אחד מחליט מה טוב לו ומציע לשואל,

הבן אדם ביקש רכב אמין וחסכוני, לא סופר מיני, יש מלא משפחתיות קטנות כאלה, ולא כתב שמעניין אותו מה האיכות ומי האמא והאבא של האוטו, אם כן יבקש אז LIKE,

פות"ש מה אתה מחפש בדיוק? מעניין אותך איכות? מרווח? מה התקציב?

בגדול כרגע אני חושב שהמכוניות המשפחתיות שיכולות להיות הכי חדשות שאפשר (גם אמינות) ,חסכוניות עם תא מטען די ענק:

מיצובישי אטראז' - חסכונית ודי אמינה

פיג'ו 301 או סיטוראין אליזה 1.2 רובוטי - (אמינות אך דורשות החלפת מצמד בעות של כ3000 ש"ח כל 60K ק"מ במידה ואתה נוסע בעיקר בעיר, 100K ויותר אם אתה נוסע יותר בבינעירוני)

סקודה ראפיד, סיאט טולידו - יהיו חסכוניות מאוד, אך אמינות בגיר בסימן שאלה, יש כאלה שאין להם בעיות ויש כאלה שכן, תלוי עד כמה אתה מוכן להסתכן.

הונדה גאז' - תא מטען ומרווח לא רע יחסית לסופר מיני, ודי אמינה, לגבי חסכון אני יודע שהיא בסדר, עדיף לשאול לגבי זה, לא ניסיתי.

יונדאי I25 - אמינה, אך לא נראה לי שהיא חסכונית רמה של האחרות כאן.

אם תספק יותר פרטים, יהיה קל יותר לכוון אותך.

פורסם

זה לא בעיה בפורום, יש אנשים שמתבלבלים בין מיני לסופר מיני וחושבים שהמילה סופר מציינת רכב קטן במיוחד, כמו פיגו 107 למשל.

בנוסף, אם הוא אומר שהציעו לו בעבר ספייס סטאר לא מובן אם הוא פסל אותה בגלל הגודל או שזה הגודל שמתאים לו.

אצלי בכול אופן הספייס סטאר צורכת כ 1/16.5 בבין עירוני ההרי אצל אישתי.

בבין עירוני מישורי אפשר לקבל 1/19 ויותר אם נוסעים רגוע דרך כביש 6 למשל.

פורסם (נערך)

זהו שאני רוצה רכב שעגלת תינוק + אמבטיה תיכנס אליו...השאלה אם לספייס סטאר יש מספיק בגאז?

זו הסיבה שאמרתי שאני מעדיף את האטראז... לגבי יונדאי אני יותר חושש כי כבר שמעתי שהיא זוללת...

הונדה גאז' לא יקרה לתקציב שלי... (מחפש קילומטראז' נמוך)

עריכה אחרונה על ידי tomerbilu
פורסם

לספייס תא מטען לא מספיק גדול בשביל זה.

• תוכן חדש...