Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני עם נסועה נמוכה 20K-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפשת רכב שישמש אותנו לנסיעות מזדמנות בתוך העיר, מדובר בנסיעות בודדות בשבוע למרחקים קצרים (מקסימום 30 ק"מ), בחישוב מהיר הרכב יעשה בין 5K-8K קילומטר בשנה.

מאחר ומדובר בנסועה נמוכה מאוד, חשובה לי עלות אחזקה שוטפת נמוכה, רכב אמין ובטיחותי שפשוט יסע כשנזדקק לו ולא ידרוש ביקורים תכופים במוסך. במידה והולכים לכיוון החלק התחתון של התקציב הייתי שמחה גם לחסוך את עלויות הביטוח המקיף.

מבחינת גודל הרכב - מעדיפה רכב בינוני אך פתוחה להצעות.

אשמח לרעיונות והצעות

תודה!

פורסם

דייהטסו סיריון 2010 -2011, תוכלי לקנות סביב 18-20K, לא צריך מקיף, אמין מאוד, בטיחותי, חסכוני וזול לאחזקה.

אם לא,

יעזור אם תצייני, מה את מחפשת ברכב, איזה שנתון, גיר ידני/אוטומט, גודל, מיני, משפחתי וכו...

פורסם

סיריון כבר 8-7 שנים על הכביש בהתאם לכך גדל הסיכוי לעלויות אחזקה התלויות בבלאי (גומיות שמתייבשות מערכת היגוי מיזוג וכו..) בנוסך הסיריון נופלת חזק באספקט הבטיחות (רק 3 כוכבים ב2007-8 מה ששווה ערך לבערך כוכב אחד בימינו).

אני מציע לשקול רכבים יותר חדשים ומודרניים שיתנו לך יותר בכול הפרמטרים כמו ד'ציה סנדרו 1.2 או פ'יגו 208 1.2.

פורסם

נכון, עדיף רכב חדש יותר,

ואגב לסיריון יש 4 כוכבי בטיחות לא 3, לפחות הייתה בודק.

בכל מקרה, זה רכב שיתן לה ראש שקט.

פורסם

אם ידני אופצה הייתי בודק רנו קליאו עם מנוע 0.9, לרכב ביצועים די טובים, איבזור טוב כבר ברמת איבזור הבסיסית.

המושבים נוחים אך בעיר היא נוקשה.

עוד אופציה היא הפיגו כפי שהוזכרה כאן אשר תהיה נוחה יותר, כדאי לחפש ברמת איבזור אקטיב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיאסטה בעלת בטיחות לזמנה עם 7 כריות- יחודי לקטגוריה.

איכות החומרים גם מעל הממוצע באותם השנים.

המנוע עצמו עצל ולא חיסכוני אבל לשימוש ממוצע הביצועים יהיו בסדר גמור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...