Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda cx-3 וצריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קחי בחשבון שדלק הוא לאו דוקא ההוצאה הגבוהה ביותר באחזקת רכב, בטח רכב חדש.

אם יש כוונה לחסוך, רצוי להתחיל בחיסכון המשמעותי באמת ולקנות רכב משומש, ולא רכב חדש שיחסוך עוד 100₪ בחודש בצריכת דלק אבל יעלה עוד 500₪ בחודש בירידת ערך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כשחתמתי היה רשום שיש החזר כספי במקרה ויש ביטול, חשוב לי גם הנראות של הרכב ושיתאים לגילי למרות שזה ישמש גם את כל המשפחה.

אמא שלי לא מעוניינת כלל ברכב משומש, חשבתי על אופציה כזאת.

פורסם

אני חושב שאתם טועים מאזדה cx3 הוא רכב מצויין, ההבדל בצריכת דלק בינו לבין הסיאט או הקיה עומד על 10-15 אחוז לא יותר, לכן זה זניח, הרכב הרבה יותר מאובזר מהחלופות, שלא לדבר על הטויוטה שהיא איטית ולא מתאימה למשפחה בשל העיצוב של החלק האחורי, אני הייתי נשאר עם המאזדה,

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

יש פה 2 דברים שצורמים:

1.הנציג כנראה ראה שאת לא מבינה וכמובן ניסה ללחוץ אותך לעיסקה שלא בטוח שאת חפצה בה - וזה מצד אחד התנהגות לא מאוד נחמדה שלו ומצד שני נאיביות שלא במקום מהצד שלך(להיכנע ללחץ ולהזמין רכב במאות אלפי שקלים בלי לבדוק את הדברים בצורה שקולה) - את בנאדם בוגר.

2.הציפייה שלך להוציא רק 500 שקל בחודש על דלק - לא משנה איזה רכב תקני, את תוציאי באיזור ה1,000 שקל על דלק בחודש.

לגבי האוטו? הוא מצויין(שוב יש לנו כזה במשפחה שאנחנו מאוד אוהבים) ואני לא חושב שהקנייה היא קנייה גרועה מבחינת המוצר, רק לא שקולה לצרכים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני כן חושבת שהרכב מאובזר ברמה טובה ולפי מה ששמעתי התרשמתי מהביצועים שלו,

אני פשוט לא מבינה בכלל בדלק, לפי מה שהבנתי מדוד שלי הרכב לא חסכוני (יש לו רכב עם מנוע דיזל אבל לפי מה שהבנתי לא מייצרים כאלה כיום)

חוץ מזה אני לא ממש מתחרטת על הרכישה, רק חושבת שמיהרתי להחליט

תודה לכם על העזרה וההכוונה

פורסם

מייצרים מנועי דיזל היום - ברור שמייצרים, אבל בארץ הם נמכרים לרוב רק ברכבים גדולים יותר או רכבים עם גיר ידני.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם את רוצה רכב חסכוני כדאי להתמקד ברכב בעל מנוע דיזל או היברידי.

ממליץ בחום לבדוק את הקיה נירו החסכונית והמרווחת, לנו במשפחה הרכב מנפק בקלות 18-20 ק''מ לליטר

הCX3 היא בסה''כ מאזדה 2 מעט מוגבהת, היא צפופה, איכות החומרים נהדרת, יש כוח הודות למנוע בריא וחזק וגם ההנעה הפולה קבועה פוגמת בתצרוכת הדלק.

על פניו את יכולה לרכוש את המאזדה 3 האצב'ק הנאה, ברמת גימור פרימיום במחיר אטרקטיבי משמעותית ובעלת אבזור רב, צריכת הדלק מעט טובה יותר אך עדיין רחוקה מאוד מהנירו

פורסם

פעמיים בשבוע הלוך ושוב לתל אביב מהעוטף זה בערך 400 קמ בשבוע.

משתמע שאין לך נסיעות משמעותיות אחרות אז נניח שעוד 400 בחודש.

מדובר על סדר גודל של 25,000 בשנה.

לא מעט אך לא המון.

רכב דיזל כנראה יחסוך לך אבל בתכלס בין חלופות הבנזין הפערים לא דרמטיים. הרבה תלוי בהרגלי הנהיגה שלך.

נכון שנירו לדוגמא יחסוך לך דלק.

אבל כשכותבים "לחסוך דלק" בדכ מתכוונים לחסוך כסף.

בתכלס מי שיכול לקנות רכב חדש כנראה לא יוכרע מהפער בין cx3 לנירו מבחינת עלות הדלק.

כתבת שחשוב לך הניראות. כנראה שהרכב שבחרת עומד בדרישה הזו שלך.

לא נראה לי שיש לך יותר מידי על מנ להתחרט על ההחלטה.

עם זאת, אם העסקה ניתנת לביטול ויש לך את הרצון לשקול את הרכישה לעומק אז כדי זאת.

פורסם

וואו. איך אנשים שמודים שאין להם כל הבנה בתחום, הולכים ושמים 130 אלף ש"ח ומעלה על רכב בלי להתייעץ קודם?? אני לא קונה מנורה לתקרה בלי לבדוק קודם.

ולא שהרכב לא טוב, אבל מסתמן שלא כל כך מתאים לצרכים, בטח שלא כרכב ראשון למישהי בת 18 (אלא אם כן אצלכם הכסף נשפך כמים). צריכת דלק של 500 ש"ח לחודש?? אפילו לא בכיוון. את נוסעת פעמיים בשבוע מהעוטף לת"א - רק זה, בהערכה גסה, שווה כ- 1,000 ש"ח לחודש גם אם בשאר החודש הוא עומד לחלוטין.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בקבוצה של המכוניות שאת מחפשת ה cx3 נחשבת לאחת הטובות,

קיה סטוניק וסיאט ארונה נהנות ממחיר זול יותר, היונדאי קונה עם מנוע חזק מאוד, הטויוטה chr חסכונית יותר, אם את לא סגורה על עצמך, לכי מחר לעשות סיבוב סוכנויות, תראי מה את הכי מתחברת אליו. אח"כ תחזרי לפה להמשך התלבטות.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...