Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה להשחית

sti05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתרונות:

לחפש חברים במקומות הנכונים (כמו שאמרו לפני:רעננה?)

לרכוש "רכב ב'", שישמש רק לנסיעות לאזורים מועדים לפורענות (פ"ת, בת-ים, גבעתיים...)

*** עריכה - נא להמנע מהצעות למעשים אלימים ופליליים ***

יכאב להם לא פחות...

כבעלים של רכב שעבר צביעה מלאה בעברו, בדיוק מאותה הסיבה, קבל את הזדהותי המלאה.

תתנחם בזה שהאוטו עדיין נוסע כמו נמר, ושכבר לא תפחד יותר על "הצבע המקורי"....

ועוד עיצה קטנה: צלם היטב את הרכב מכל הכיוונים, כדי שבבוא יום הדין (יום המכירה), תוכל להראות אותן לקונה החשדן שמעוניין לדעת למה צבעו את האוטו.

והעיקר- שמור על הבריאות

שבת שלום

איל

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור אחד שסיים בהצלחה את לימודיו בקרימינולגיה אני יכול להגיד לך במילה אחת

שזוהי מחלה. נשמע מצחיק אבל זוהי מחלה לשמה...

תוצר ענק של תסכול, קנאה והרגשה של חוסר הצלחה.

אני מאוד מצטער על ה STI שלך...

פעם הבאה תשתדל להחנות במקומות יותר הומה אדם.

פורסם
בתור אחד שסיים בהצלחה את לימודיו בקרימינולגיה אני יכול להגיד לך במילה אחת

שזוהי מחלה. נשמע מצחיק אבל זוהי מחלה לשמה...

תוצר ענק של תסכול, קנאה והרגשה של חוסר הצלחה.

אני מאוד מצטער על ה STI שלך...

פעם הבאה תשתדל להחנות במקומות יותר הומה אדם.

את זה אמרתי מקודם... (גם בלי ללמוד קרימינולגיה :wink:, שזה אחלה מיקצוע אגב )...

בכל אופן, צודק, הקטע הזה עם אנשים כאילו, שמאכילים אותם כל הזמן שהם מקופחים, שהם דרגה ג', שמקפחים אותם מאלף ואחת סיבות (ולא את הסיבה האמיתית, שהם מעולם לא למדו או השקיע בעצמם)...

אילו אותם אנשים שמרביצים לרופאים, מורים, דוקרים בגלל מקום חנייה וכו'. התמצית של הכישלון של החברה הישראלית, שבחלק ממנו גם אנחנו אשמים...

צטט:

למה להשחית?

כי לאנשים מסויימים יש איבר מין קטן, וכפיצוי הם יכולים

1. לקנות רכב שנראה כמו מיליון $$$(לדעתם), מלא בפלסטיקים, לדים, אולטרות, ספויילרים וכנפיים, עם פורק וגם "פורק דמה" ומערכת עם 8 סאבים.
  2. לשרוט את האוטו של כל מי שנראה להם שהצליח להגשים את החלום שלהם, או שההצלחה שלו באה על חשבון הקיפוח שלהם, ובכך "לגנוב" להם את ההצלחה!

בקיצור, ככל הנראה שמדובר ב"קופי אדם", זה שלב הריגרסיה באבולוציה, לאחר שהגענו לאן שהגענו, ככל הנראה האנושות מתחילה להתפצל לשניים, צד אחד ילך ויתפתח, והצד השני יחזור לעצים ומשם לים...

קח את זה בקלות יחסית ובאופטימיות, כי לפי התאוריה שלי עוד כמה שנים טובות הם יכחדו לגמרי :shock:

להשחית איברים של גנבי סמלים... ויפה שעה אחת קודם

:2gunfire:

והאשמים העיקריים היא מערכת הענישה הרכה, שלמען האמת די מעודדת פשיעה... או אם להיות "פוליטיקלי קורקט" לא ממש מרתיעה אנשים מלבצע פשעים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אפשר לומר.

מילא גונבים אבל למה להשחית.

כשגנבו לי את הספוייליר הרסו לי את תא המטען בדרך

אתה במקרה מראשל"צ?, כי בראשון יש אימפרזה STI שגנבו (יותר נכון ניסו לגנוב) את הספויילר וחתיכה ממנו נשארה על הפאגז' ..

איזה אנשים מגעילים יש בעולםםםם ! כואב הלב על האיפרזה ..:x

פורסם

מצטער לשמוע.

או כמו שאמרו פעם ב"מה קשור": "אם קנית רכב חדש אל תתבייש, מישהו כבר יחרוט עליו "תתחדש"". :?

בקשר לצביעה, לפני כמה חודשים הייתה כתבה באיזה מגזין על מקום בפ"ת שעושים תיקוני צבע לשריטות וכו' ע"י מכשיר מיוחד מגרמניה (אם אני זוכר נכון),

באמצעות המכשיר אין צורך לצבוע את כל הרכב מחדש והוא נותן תוצאה מדהימה של צבע כמו חדש..

אם אני זוכר נכון, היה רשום שזה דבר די יקר - אבל לדעתי, בSTI חדשה, עדיף הטיפול הזה מאשר צביעה חדשה של כל הרכב.

נ.ב.

*במגזין אוטו של מרץ או של פברואר הייתה פרסומת של המקום הזה

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

משתתף מאוד בצערך... הדרך היחידה למנוע את זה היא אזעקה רגישה בדיוק במידה הנכונה...

או לקשור 4 פיטבולים בכל צד של הרכב... או לקנות קטנוע מתפרק בשביל נסיעות מיותרות.

פורסם

אני מבין את הכעס שלך...קרה לי מקרה דומה לפני שנה, שהוציאו ללאון את כל האוויר מהגלגלים

בזמן שהיא חנתה ליד הבית, וגם גנבו לנו סמלים (ברוך השם לא ללאון), וגם פרצו לנו לבית :x !

זה אותה ההרגשה בשלושת המקרים (:x:evil: ), משתתף בצערך!

ועכשיו לפתרון, כיסוי נשמע לי הפתרון הכי טוב, אפילו שזה מציק ומתיש.

יונתן

פורסם
מר STI, ליבי כואב על מכוניתך הנהדרת.

הנחמה היחידה שלך, אם אפשר לקרוא לזה כך, הוא שהמנוול ששרט לך את האוטו בחיים לא יהיה !!!

בעלים של אחת כזו.

כאמור, משתתף בצערך.

לא יהיה בחיים !!

בן אדם אפס !!! רק אפסים מושתנים עושים כאלה דברים .

גם לנו לפני כמה שנים עשו שריטה עם מפתח או משהו חד אחר על כל הדלת השמאלית עוד כשהקורולה הייתה חדשה דנדשה . אין תחושה יותר חרא מזאת !!

ים long time no

פורסם

משתתף בצערך.

לי יש כולה אונו ישנה אך לפני כמה זמן אני יוצא לרכב ומגלה שהמגב האחורי שבור. הסתכלתי מסביב וראיתי ששברו אותו לגורמים וזרקו את החלקים ליד האוטו. קניתי חדש (זה גם הזרוע וגם המגב) והרכבתי. אחרי 3 שבועות אני פותח את החלון בבית כדי להציץ על האוטו ורואה ילד כבן 10-12 עומד ליד תא המטען של הרכב. מיד שהוא קלט אותי הוא נתן כזאת ריצה של החיים שלו, עוד לפני שהספקתי להפעיל את האזעקה מרחוק/ לצעוק/ להרביץ לו. יצאתי החוצה וראיתי שהמגב במקומו. אחרי שבוע גנבו את המגב, הפעם פשוט פירקו את הבורג ולקחו אותו. עכשיו קניתי עוד אחד, הרכבתי ועדיין לא נגעו בו (טפו טפו טפו..) כבר 5 חודשים.

אם הייתי תופס את אותו ילד הוא היה משלם על זה ביוקר! חרא של אנשים. אין כבוד לרכוש של אחרים!

פורסם
קנה לך DL 1.3.

חיה בשקט.

צודק.

לא ישרטו לו אותה.

יגנבו אותה! :x

מצטער לשמוע, הפתרון הכי טוב כנגד אנשים כאלה הוא לנסוע באוטובוס.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

גילי, העדר הענישה הוא לא הגורם העיקרי שמדרבן מעשים כאלה.

לדעתי, הישראלים הם פשוט לא איכפתיים כלפי רכוש של אחרים

ולא אני לא מדבר על אלה שמשחיתים, אני מדבר על אלה שלא איכפת להם שמשחיתים...

תלך היום בלילה עם עוד חבר ותביימו גניבה של רכב באמצע רחוב בעיר ישראלית ממוצעת(לא בלוד, שם זה לא ישראל :p), נראה את חבר שלך מנסה לפרוץ לרכב דקות ארוכות מאוד, ואז נוסע איתו לא בפראות, ואתה רודף אחריו בצעקות "גנב גנב" וכו'...

יחרב ביתי אם בנאדם אחד יצא לעזור לך!!!!!

ולא רק זה, תסתכל איזה תריסים סגורים ואיזה פתוחים, ובזמן שאתה רודף בצעקות אחרי ה"גנב" וה-"רכב" תסתכל כמה תריסים נפתחו, אבל כמה אנשים בפועל ירדו לעזור לך.

עצוב

אבל זה המצב...

פורסם

אני קורא את הת'רד הזה ומתמלא בזעם כלפי כל היצורים הפתטיים שקיימים בעולם הזה ,יצורים עם מוח בגודל של בוטן ,שרואים משהו חדש ויפה וצריכים להטביע בו את חותמם,הם לא חושבים קדימה ,לא מבינים כמה אהבה בעל הרכב רוכש לרכב שלו אחרי שהוא רכש אותו במיטב כספו ,הם רואים משהו נוצץ וחושבים הנה עוד אחד שהצליח בחיים והקנאה אוכלת אותם מבפנים ,והסיפוק המיידי הוא להשחית בצורה מזוויעה רכב שהם צריכים להביט בו בהערצה .

מה שעוד יותר מרגיז זה שמי שעושה את המעשים האלה הם ילדים קטנים שאי אפשר להרים עליהם את היד אפילו ,אי אפשר לעשות להם כלום

אם גבר בגילי היה עושה את זה עוד הייתי מביא לו בעיטה לתוך הפנים מפרק לו איזה שן או שניים ,אבל זה ילדים קטנים לך תעשה להם משהו ,זה חוסר אונים מוחלט

אני מקווה שאותו ילד/נער ייתפס וילמד לקח כל כך כואב עד כדי כך שיגרום לו להתחרט על היום שהוא נוצר.

בעל ה-sti אני משתתף ומזדהה בצערך ,זה אחד הדברים היותר מרגיזים שיכולים לקרות לבעל רכב באשר הוא.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כולכם נתתם דוגמאות לאנשים שהשחיתו כי ידם אינה משגת. אבל מדוע לשבור אנטנת רדיו לפג'ו 306 SR שנת 95!?

אפילו לא נסיון פירוק..סתם לשבור.

עכשיו אי אפשר לשמוע רדיו.

מזל שלא יורד גשם..לא הייתי רוצה לבדוק אם זה גם הרס את האיטום.

פורסם

מצטרף לניחומים.

אולי מישהו יסביר לי מה עושים בדיוק עם מסילת פלסטיק לגגון של סופר רייסר?

לפחות לא פירקו את האוטו בדרך, אבל למה??

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...