Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה להשחית

sti05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכסות את האוטו לחצי שעה זה לא ריאלי, אבל לקשור שני כלבים מסביב לאוטו זה ריאלי לחלוטין!!

:loco::screwy:

אתה מבין שלא התכוונתי באמת שכל חברי הפורום בעלי המכוניות ילכו לקנות שני אמסטפים לקשור לאוטו, אמרתי את זה לא בצורה רצינית כי האמת גם אם תכסו את האוטו ותעשו מה שתעשו אין שום דבר למנוע את זה חוץ מעונש מוות במדינה שלנו:wink:

אין מה לעשות, תמשיכו לחיות ותקוו שבפעם הבאה אתם תיהיו באזור עם לום כדי לשבור לילד את הראש ולקבור אותו במטעים ליד איזה ישוב ערבי.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1.חוליגנים.

2. קינאה.

3. אנשים שאין להם ורוצים שיהיה, אך לא מצליחים להשיג(אם לנו אין,שגם לאחרים לא יהיה).

צריך לקחת את החוק לידיים, כי גם ככה המשטרה לא עושה כלום ובשביל בית המשפט זה נחשב "בדיחה".

בפעם הבאה שמישהו משחית ונתפס צריך "לטפל" בו באופן אישי ואני בטוחה שהוא לא יחזור על כך.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
למה להשחית?

כי לאנשים מסויימים יש איבר מין קטן, וכפיצוי הם יכולים

1. לקנות רכב שנראה כמו מיליון $$$(לדעתם), מלא בפלסטיקים, לדים, אולטרות, ספויילרים וכנפיים, עם פורק וגם "פורק דמה" ומערכת עם 8 סאבים.
  2. לשרוט את האוטו של כל מי שנראה להם שהצליח להגשים את החלום שלהם, או שההצלחה שלו באה על חשבון הקיפוח שלהם, ובכך "לגנוב" להם את ההצלחה!

בקיצור, ככל הנראה שמדובר ב"קופי אדם", זה שלב הריגרסיה באבולוציה, לאחר שהגענו לאן שהגענו, ככל הנראה האנושות מתחילה להתפצל לשניים, צד אחד ילך ויתפתח, והצד השני יחזור לעצים ומשם לים...

קח את זה בקלות יחסית ובאופטימיות, כי לפי התאוריה שלי עוד כמה שנים טובות הם יכחדו לגמרי :shock: ...

הצטערתי לשמוע...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שבוע שעבר נסעתי לפ"ת לחבר.

חניתי את הרכב לצד המדרכה.

עליתי לקפה וירדתי כעבור חצי שעה.

כשראיתי את הרכב חשכו עיניי- הרכב הושחת כולו בעזרת מסמר.

עכשיו צריך לעשות צבע כללי לרכב ועוד זה רכב חדש!!!

למה? למה? למה?

דברים כאלה יכולים פשוט להטריף!!! :mad: :mad: :mad:

אני רק מחכה ליום שאני אראה מישהו עושה דבר כזה. :bad-word: :bad-word:

hope for the best, expect the worse.

פורסם
כי לאנשים מסויימים יש איבר מין קטן, וכפיצוי הם יכולים

1. לקנות רכב שנראה כמו מיליון $$$(לדעתם), מלא בפלסטיקים, לדים, אולטרות, ספויילרים וכנפיים, עם פורק וגם "פורק דמה" ומערכת עם 8 סאבים.
  2. לשרוט את האוטו של כל מי שנראה להם שהצליח להגשים את החלום שלהם, או שההצלחה שלו באה על חשבון הקיפוח שלהם, ובכך "לגנוב" להם את ההצלחה!

בקיצור, ככל הנראה שמדובר ב"קופי אדם", זה שלב הריגרסיה באבולוציה, לאחר שהגענו לאן שהגענו, ככל הנראה האנושות מתחילה להתפצל לשניים, צד אחד ילך ויתפתח, והצד השני יחזור לעצים ומשם לים...

קח את זה בקלות יחסית ובאופטימיות, כי לפי התאוריה שלי עוד כמה שנים טובות הם יכחדו לגמרי :shock: ...

הצטערתי לשמוע...

גילי

יפה אמרת.

יש נימה של כעס במה שכתבת אז אני יכול להסיק מזה שגם לך יש נסיון עם קופים

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

זה מתחיל בזה שאנשים לא יודעים לפרגן לאנשים שהצליחו בחיים שלהם.

כמה פעמים שמעתם את המשפט הזה:

תראו איזה טחון מניאק...

ועוד כמה מילים וביטויים שלא צריך להעלות על דפי הפורום שלנו,

אבל את הכוונה כולם הבינו.

בגלל זה שהם רואים רכב מדהים כמו שלך במקום להסתכל ולהנות ואפליו לצלם רכב כזה נדיר ויפה,

הם שורטים והורסים .

צריך:snipersmi . את כולם.

פורסם
יפה אמרת.

יש נימה של כעס במה שכתבת אז אני יכול להסיק מזה שגם לך יש נסיון עם קופים

תקרא את החתימה שלי ותגיד לי אתה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הכל נובע מחינוך.

אני בטוח ב100% שבכל מדינה באירופה לא תראה מעשה מכוער שכזה.

אני לא מבין מה מלמדים ההורים את הילדים בבית אבל הכל מתחיל שם.

ואם ילד ב 7 הורס ככה רכב כנראה שמשהו דפוק אצלו או במפשחה שלו.

וכאשר הוא יגדל אז הוא יעקור כונסים וספויילרים מהמכוניות ויגנוב כל סחורה שווה כסף מפנים הרכב.

פשוט תאמינו יש לנו מדינה מסרחיה!!! והאחוז הקטן הזה גורם לה להיראות כך.

פשוט חבל.

ואני משתתף בצערף חבל על STI 05 :? . צבע כחול נכון?

בברכה L.A

פורסם

הנזק על כל הרכב?

הייתי מנסה לקפוץ לפחח מומחה (אוטופיקס הרצליה לדוגמא) ומנסה לבדוק אם אפשר לטשטש. צביעה לרכב מ2005 לא נשמע דבר חיובי. הנבלות עברו על כל הרכב?

תנחומי על המקרה:roll: , זה הדבר שהכי פחדתי שיקרה לי עם הGT שהיתה לי. פחדתי גם שיגנבו את הספוילר (מה שקרה) אבל זה ניתן פשוט לקנות חדש, גם אם זה לא זול.

גיא.

פורסם

תשמע מר בחור..

אני חושב שיש לך יתרון, שהוא לדעת את הסיכויים שרכבך יישרט. זה פשוט מאוד.

זה הולך לפי הדוגמא הבאה.

נגיד ותכיר חבר שגר ברעננה. הסיכויים שרכבך יישרט, ועוד בסופ"ש(ברעננה כולם בבית כנסת בשישישבת), הם בוא נגיד 1 ל-500.

במידה ונחזור למציאות, בה חברך גר בפ"ת(ועוד לך יש STI דנדשה קורצת), הסיכויים מזנקים ל-1 ל-10.

אז לסיכום,

אמור לי היכן חבריך גרים, ואומר לך מה הסיכויים שרכבך יושחת.

ולמסקנה.

מצא לך חברים מרעננה(יש כאן כמה נחמדים בפורום).

קנה לך DL 1.3.

חיה בשקט.

172

פורסם

מר STI, ליבי כואב על מכוניתך הנהדרת.

הנחמה היחידה שלך, אם אפשר לקרוא לזה כך, הוא שהמנוול ששרט לך את האוטו בחיים לא יהיה

בעלים של אחת כזו.

כאמור, משתתף בצערך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אפשר לומר.

מילא גונבים אבל למה להשחית.

כשגנבו לי את הספוייליר הרסו לי את תא המטען בדרך

גם לנו גנבו את הספויילר מהרכב לפני כמה חודשים (מדובר בניסאן אלמרה) וגרמו נזק למכסה תא המטען, בעקבות זאת נאלצנו להחליף את מכסה תא המטען, אך הפעם בלי ספויילר... :x

ולגבי מה שעשו לך, פשוט חרא של בני אדם... מילא אדם גונב, אז נגיד ויכול להיות לו איזה מניע (כמובן שזה עדיין לא מצדיק את הגניבה עצמה), למשל 28 ילדים רעבים בבית, אז הוא רוצה לעשות כסף... :?

אבל סתם להשחית רכוש זה כבר נובע מקנאה או תסכול, או סתם משעמום...

אנשים שקשה להם להתמודד עם כך שלמישהו יש דבר טוב...

לאנשים כאלו צריך לדפוק קצת את הראש בקיר (אולי המח יתחיל לעבוד) ואז לקחת אותם למשטרה שיודו בכל וישלמו על הנזק שגרמו...

פורסם

מצטער לשמוע. העצבים לא שווים את זה.

אל תנסה להבין למה הם עושים את זה. הם חיות.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

כמה חבל לשמוע על מקרה כזה, זה פשוט סיוט של כול אוהבי הרכבים, להחנות את הרכב שאתה כול כך אוהב ולמצוא אותו שרוט וחבול .. :\

בייחוד אם יש לך STI חדשה ...

זה רק מקנאה של אנשים רעים, אנשים שהם באמת באמת רעים, שיש להם לב רע .

אין הגדרה אחרת לזה.

נשבע לך שממש כואב לי לשמוע על המקרה שלך .. :mm_cry:

בתגובה, אתה יכול להתקין מערכת אזעקה דו כיוונית - ולכוון אותה לרגישות גבוהה מאוד, ברגע שמישהו עומד ליד האוטו, האוטו פשוט מתחיל לצפצף.

יש לזה חסרונות, שזה מצפצף סתם מלא פעמים, אבל, כאשר אתה מחנה באזורים מפוקפקים אתה יכול להפעיל את האזעקה על מצב רגישות גבוהה ובכך למנוע מקרים כאלו.

אצלי ברכב מותקנת אזעקה ישנה, של אלפיין, שמרוב שהיא משוכללת (ואין לי את הספר הוראות) אני מפחד להתעסק איתה .. כי היא משתגעת..

בכל מקרה - יש לי מצב כזה שהאזעקה הופכת לרגישה מאוד שגם שאם אתה עומד חצי מטר מהרכב היא מצפצפת אבל זה כול כך רגיש שאי אפשר להחנות את הרכב בשום מקום כי כול רכב אחר שעובר מפעיל אותה .. שלא נדבר על אוטובוסים ..

אבל אפשר לשחק עם הרגישות ולכוון אותה למידה הנזקקת.

בכל מקרה - האזעקה שלי היא ישנה, אני מניח שהיום האזעקות יותר מתוחכמות וניתן לשלב כול מיני פונקציות נוספות באזעקה בכדי למנוע דברים כאלו.

גש למתקין אזעקות מקצועי (רדיו מרס) וברר בקשר למיגון כזה.

מצטער, אבל זה הדבר היחיד שניתן לעשות, נגד קנאים ורעי לב.

פורסם

טקס סקילה בככר העיר, כמו בכנען לפני 2000 שנה

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...